Steam Cadılar Bayramı İndirimi 2022

24 Ekim 2022

Oyun dedik mi aklımıza ilk gelen platformlardan biri olan Steam, yine bir indirim ile karşımızda: Steam Cadılar Bayramı İndirimi 2022 ile genellikle korku türündeki oyunlara harika indirimler gelmesi bekleniyor.

Biliyorsun, Temmuz 2022’de birçok oyun stüdyosunun Türkiye satış fiyatlarını güncellemesi ile fırlayan oyun fiyatları sonrası birçok Türk oyuncu Steam’e küsmüştü. Kısa süre önce kur güncellemesi de maalesef gerçekleşti, olan bitenle alakalı tüm detayları Steam Kur Güncellemesi ve Fiyat Artışlarıyla Oyuncuları Neler Bekliyor? yazımızda bulabilirsin. Bu yüzden, Cadılar Bayramı İndirimi gibi indirimler bizim için artık daha önemli. Bu indirimler ve kampanyalar sayesinde bütçemiz sarsılmadan istediğimiz oyunları satın alabiliyoruz.

Tabii bir de oyuncuların derdine derman olmaya ant içmiş Ozan SuperApp’in Steam Cashback kampanyasını sakın unutma. Hem Steam indirimleri hem de alacağın steam cashback ile oyun keyfine ara vermeden devam edebilirsin. Fiyat güncellemelerine karşı her zaman yanındayız!

Şimdi Steam Cadılar Bayramı İndirimi 2022 hakkında detaylara geçelim:

Steam Cadılar Bayramı İndirimi Nedir?

Steam, belirli dönemlerde yaptığı indirimler ile oyunlara daha ucuza sahip olmamıza olanak sağlıyor. Steam tarafından yıllardır belli dönemlerde indirimler yapılıyor. Eskiden sadece Yılbaşı ve Haziran indirimi ile gündeme gelen Steam, son yıllarda Cadılar Bayramı, Black Friday, Şükran Günü gibi farklı temalarda da indirimler sunuyor.

Bu yıl da, geçen yıl olduğu gibi, Cadılar Bayramı yani Halloween temalı bir indirim bizi bekliyor. Bu defa adı Steam Scream Fest yani Steam Çığlık Festivali!

1 hafta sürecek olan bu indirim boyunca, Steam’de yer alan birçok oyun da indirime girecek. İndirimli bazı güzel oyunları senin için yazımızın sonunda toparladık.

Steam Cadılar Bayramı İndirimi Hangi Tarihler Arasında?

Steam Cadılar Bayramı İndirimi 25 Ekim – 1 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek. Saat dilimi farkından dolayı indirimler 25 Ekim 2022 akşamı Türkiye saatiyle 20.00’da başlayacak. Aynı şekilde 1 Kasım 2022 akşamı 20.00’da sona erecek.

31 Ekim Cadılar Bayramı olduğundan dolayı o güne özel ek indirimler veya sürprizler de olabilir. Bu yüzden özellikle 31 Ekim 2022’yi not almanı öneririz.

Steam Cadılar Bayramı İndiriminde Hangi Oyunlar İndirime Girecek?

Steam Cadılar Bayramı İndiriminde genel olarak korku veya karanlık temalı oyunlar indirime girdi. Ancak indirimin teması Cadılar Bayramı olduğundan, korku temalı olmasa da zombiler, vampirler ve benzeri canavarları içeren oyunlar da indirime girdi.

steam-cadilar-bayrami-indirime-girecek-oyunlar-2022

İndirimlerin oranları değişmekle beraber genel olarak %10 – %90 oranları arasında değişiyor.

Steam Cadılar Bayramı 2022’de indirime giren bazı oyunlar şöyle:

Eğer hala Ozan SuperApp kullanmıyorsan, bu Cadılar Bayramı senin için güzel bir fırsat. Steam indirimlerini, Ozan SuperApp cashback kampanyası ile birleştir, daha fazla oyun al! Oyunculara özel kampanyalarıyla hep yanında olan Ozan SuperApp‘i indir, çeşitli cashbackler ile daha fazla oyun ve daha fazla eğlenceye hazır ol!

Sonbaharın bu kasvetli günlerinde evinizde korku heyecan yaşamak için diğer harika içeriklerimize de göz atmayı unutma:

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.