Steam Cashback

Steam harcamalarını Ozan SuperCard ile yap, avantajlardan yararlan!

App Store'dan İndirin Google Play'den İndirin

Ozan SuperApp Steam Cashback Kampanyası

En büyük oyun kütüphanesine sahip ve harika indirimleriyle PC oyuncularının vazgeçilmezi Steam, Ozan SuperApp’liler için artık çok daha avantajlı. Sevdiğin oyunları çıktığı gibi al ya da indirimlerden daha avantajlı yararlan.Steam harcamalarını Ozan SuperCard ile yap, avantajlardan yararlan!

Kampanya Koşulları

  • Kampanya 01.01.2023 tarihinde başlayacak ve 31 Mayıs 2023 tarih ve saat 23:59 itibariyle sona erecektir.
  • Kampanyadan yararlanmak için, Steam üzerinden yapılan satın alımlarda, ödemelerin Ozan SuperApp’e tanımlanmış fiziksel Ozan SuperCard ile ya da Ozan SuperApp’ten oluşturulan sanal Ozan SuperCard ile yapılması gerekmektedir.
  • Kampanyadan faydalanan kullanıcılar, yaptıkları harcamalar üzerinden %10 nakit iade kazanır. Kampanyadan yararlanılan her 30 gün içinde kazanılabilecek maksimum cashback tutarı 30 TL’dir.
  • Kampanyadan kazanılan cashback bakiye, harcanabilir bakiye olarak sadece kampanyaya katılan kullanıcılara yüklenir ve transfer edilemez, nakde çevrilemez.
  • Her kullanıcı bir ay içinde kampanyadan maksimum 1 kez yararlanabilir. Kampanyadan yararlanan kişi/ler hiçbir surette hakkını 3. bir kişiye devredemez, bu hakkın para olarak karşılığını talep edemez.
  • Kampanyadan çıkış yapmak istemeniz durumunda ilgili platformlarda yer alan ödeme bilgilerinizi değiştirmeniz gerekmektedir. Aksi halde, ödeme yapılacak kartınızın Ozan SuperCard kalması durumunda kampanyadan yararlanmaya devam edersiniz.
  • Bu kampanyadan sadece Ozan SuperApp’e TCKN numarasıyla kayıt olmuş Türkiye Cumhuriyeti kullanıcıları faydalanabilir.
  • Ozan Elektronik Para A.Ş. herhangi bir zamanda kampanya koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve kampanyayı gerekçe belirtmeksizin iptal etme, durdurma, uzatma ya da sona erdirme hakkına haizdir. Kampanya içeriğine ilişkin herhangi bir değişiklik yapılmasından/yapılmış olmasından bahisle Ozan’dan hak talebinde bulunulamaz.
  • Kampanya içeriği Ozan’ın gerçekleştirmiş/gerçekleştirmekte olduğu diğer kampanyalarla birleştirilemez.
  • Ozan kampanya süresince, kampanya esnasında yahut sonraki süreçlerde meydana gelebilecek herhangi bir teknolojik yahut teknik aksaklıktan sorumlu tutulamaz.
  • Katılım gerçekleştiren kişi herhangi surette 3. bir kişiye, kuruma, kuruluşa ait olan bilgi, hak, yüküm vs. muhteviyatını Ozan’a iletemez, Ozan ile paylaşamaz. Yasal herhangi bir yüküm doğurabilecek bir eylemin vukuu halinde katılımcı Ozan’ı her nevi talepten beri kılacaktır. Gerçeğe aykırı herhangi bir bilgi paylaşımı yapıldığının tespiti halinde katılımcının hak kazanımı elinden alınacaktır.
  • Ozan katılım gösteren kişilere herhangi bir zamanda tanıtım yahut iletişim amaçlı e-posta gönderebilecek olup, bu hususta katılımcı, kendisine sunulan kanallardan başvuruda bulunarak iletişim ayarlarını güncellemediği müddetçe ilgili yöntemlerle erişimin gerçekleştirilmesine ilişkin Ozan herhangi bir sorumluluk altında tutulmayacaktır.
  • Katılımcılar Kampanya Koşullarına ve süreci kapsayan her tür yasaya uygun davranmayı, başkalarının haklarına zarar vermemeyi, doğru bilgi vermeyi kabul ederler. Kampanya koşullarına aykırı eylemler gerçekleştiren katılımcılar, kampanya dışı bırakılabileceklerdir.