Steam Cüzdan Kodu Satın Alma Rehberi

16 Kasım 2022

Çevrimiçi oyun platformları arasında zengin kütüphanesi ve geniş oyuncu kitlesi ile en çok tercih edilen platformlardan biri olan Steam, oyun tutkunlarına bambaşka bir dünya sunar. 

Binlerce oyunu ve içeriği satın alabileceğin bir platform olan Steam aynı zamanda oyun içi satın almalarda da senin için avantajlara sahiptir. Steam, uygulama üzerinden alım yapabilmen için alternatif bir yöntem olarak kendi içinde Steam Cüzdan adı verilen bir bakiye sistemi ile karşına çıkar.

Steam cüzdan kodunun işlevleri ve Steam cüzdan kodu satın alma ile ilgili bilmen gereken her şeyi senin için tek tek inceledik. Ama başlamadan önce Steam kullanımı ile ilgili Steam Hakkında Bilmen Gereken Her Şey yazımızı okuyup diğer detayları da öğrenebilirsin.

Steam Cüzdanı Nedir? Ne İşe Yarar?

Steam platformuna özel bir para saklama sistemi olan Steam cüzdanı, uygulama üzerinden harcayacağın bakiyeyi saklayabileceğin online bir cüzdandır. Steam cüzdanında bulunan bakiye ile istediğin oyunları satın alabilir ya da Steam’in pazar bölümünden oyunun için alışverişler yapabilirsin. 

Steam cüzdan dijital para biriktirmen için de sana harika bir fırsat sunar. 10, 20, 50, 100 ve 200 TL’lik olmak üzere Steam cüzdana para yükleyerek daha sonraki oyun satın alımların için bakiyeni hazır tutabilirsin. Steam cüzdan, uygulama içinden satın almak istediğin oyunları ve çok daha fazlasını her zaman pratik ve kolay bir şekilde satın almana yardımcı olur. 

Steam Cüzdan Nasıl Kullanılır?

Steam cüzdanını kullanmak için iki yöntem mevcut: Birincisi Steam cüzdan kodu ile bakiye yüklemektir. Bunun için de bir Steam cüzdan koduna ihtiyacın olacaktır. Steam cüzdan kodunu aldıktan sonra kodu aktif etmen ve Steam hesabına yüklemen gerekir. 

Dijital bir kod olan Steam cüzdan kodunu farklı satış platformları üzerinden temin edebilir veya Steam üzerinde satın alabilirsin. Aktif olan ve hesabına geçen kod ile uygulama içinden dilediğin oyunu ya da ek paletleri kolay ve güvenli bir şekilde satın alabilirsin. 

İkinci yöntem ise oyun oynarken Steam tarafından sana hediye edilen eşya veya kartları, Steam Pazar’ında satarak tutarları Steam Bakiyesine dönüştürmendir.

Steam Cüzdan Kodu Ne Demek? 

Steam cüzdan kodları, Steam platformu üzerinden cüzdanına bakiye yüklemeni sağlayan bir koddur. Rakam ve harflerden oluşan ve 15 haneli benzersiz bir kod olan Steam cüzdan kodu, online satın alma işleminin hemen ardından e-mail olarak gönderilir. Bunun dışında fiziksel olarak da kod kartları mevcuttur.

Steam cüzdan kodunu hesabına tanımladıktan sonra kodunun değerinde bakiye hesabına yüklenir. Bu bakiye ile yeni bir oyun satın alabilir veya daha önce oynadığın bir oyunda oyun içi satın alım gerçekleştirebilirsin.

Steam Cüzdan Kartı Nedir?

Steam platformu üzerinden alışveriş yapmak için sunulan ödeme alternatiflerinden biri olan Steam cüzdan kartı; çeşitli hipermarket, kitapçı ve benzeri satış noktalarında bulunur. İçinde Steam cüzdan kodu bulunan cüzdan kartı sayesinde fiziksel olarak da cüzdan koduna ulaşabilirsin.

Steam cüzdan kartları, dijital bir hediye kartı mantığıyla çalışır. Satın alma işleminin ardından kasa görevlisi tarafından fişe yazdırılan kodlar, Steam arayüzünden kolayca etkinleşir. Birçok farklı noktada satılan Steam cüzdan kartları, farklı limitlere sahiptir. 

Steam Cüzdan Kodu Ne İşe Yarar?

Steam cüzdan kodu, Steam sitesinden oyun veya diğer içerikleri satın almak için hesabına bakiye yüklemene yardımcı olur. Satın alacağın Steam cüzdan kodu, aslında bakiyene ekleyeceğin dijital paralardır. 

Steam cüzdan kodu ile hesabında bulunan bakiyene istediğin kadar ekleme yapabilirsin. İstersen satın almak istediğin oyunun fiyatı kadar Steam cüzdan kodu alabilir ve bakiyeni doğrudan tek bir oyun için harcayabilir, istersen de bakiyeni Steam cüzdan kodu ile her daim dolu tutarak yeni çıkan ek paketleri ya da benzer uygulamaları anında satın alabilir ve hızlıca ödeme yapabilirsin. 

Steam Cüzdan Kodları Nerede Satılır?

Steam Cüzdan kodu satın almak için onlarca farklı alternatifin var. Günümüzde pek çok site Steam cüzdan kodu satıyor. Ancak Steam kodu almak için hem avantajlı hem de güvenilir bir adrese ihtiyacın var. Ozan SuperApp’ten bahsediyoruz tabii ki!

Steam Cüzdan Kodu almanın en avantajlı ve güvenilir halini sunan Ozan SuperApp, Steam satın alımlarını senin için kazançlı hale getiriyor. Ozan SuperApp üzerinden dilediğin miktarda Steam Cüzdan Kodu satın alabilir, Steam harcamalarının %10’u kadar Cashback kazanabilirsin. Daha fazlası için hemen Steam Cashback sayfamızı incele!

Steam Cüzdan Kodu Nasıl Alınır?

Steam Cüzdan Kodunu Ozan SuperApp üzerinden satın almak çok kolay. Aşağıdaki adımları izleyerek birkaç dakika içinde Steam Cüzdan Kodu satın alabilirsin:

  1. Ozan SuperApp’i indir.
  2. Uygulamaya giriş yap veya üye ol.
  3. Ana sayfada yer alan “Oyunlar” kategorisine tıkla.
  4. Steam Cüzdan” seçeneğine tıkla.
  5. İhtiyacın olan Steam Cüzdan Kodunu sepete ekle ve satın al.

Steam Cüzdan Kodu Nasıl Kullanılır? Nereye Yazılır?

Steam Cüzdan Kodunu satın aldıktan sonra Steam platformu üzerinden aktif hale getirmen ve hesabına yüklemen gerekiyor. Steam Cüzdan Kodunu kullanmak için sırasıyla aşağıdaki adımları izle:

steam-cuzdan-kodu-nasil-kullanilir-nereye-yazilir

  1. Steam hesabına giriş yap.
  2. Sağ üst kısımda yer alan kullanıcı adına ve ardından “Hesap Detayları”na tıkla.
  3. Bu sayfada Mağaza ve Satın Alım Geçmişi kısmındaki “Steam cüzdanınıza para ekleyin” seçeneğini seç.
  4. Ardından “Steam cüzdanı kodu veya hediye kartı kullan” seçeneğine tıkla.
  5. Açılan sayfadaki alana 15 haneden oluşan Steam cüzdan kodunu gir ve “Devam et” seçeneğine tıkla.

Tüm aşamaları tamamladıktan sonra kullandığın kod değerindeki bakiyen hesabına yüklenecektir!

Steam Cüzdanı En Az Kaç TL? 

Steam cüzdan bakiyeleri en düşük 10 TL olarak belirlenmiştir. Diğer Steam cüzdan kodları ise 20 TL, 50 TL, 100 TL ve 200 TL gibi farklı tutarlardadır.

Her bütçeye ve ihtiyaca uygun Steam Cüzdan Kodu bulunur. Ancak Steam Cüzdan Kodu satın alırken harcadıkça kazanabileceğin tek yer var: Ozan SuperApp! 

Ozan SuperApp ile Steam Cüzdan Kodlarını keşfedebilir, fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilir ve hızlı bir şekilde istediğin Steam kodunu satın alabilirsin. Hemen Ozan SuperApp’i indir, Steam harcamalarını en kazançlı şekilde tamamla!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.