Yeni Yılda Ozan SuperApp’ten Harika Haberler Var

9 Ocak 2023

Uzun bir yılı Ozan SuperApp’liler ile hep birlikte tamamladık. Geçtiğimiz yıl Ozan SuperCard, Hesap Bölüştürme, Fiş Gönderme ve birçok cashback kampanyasıyla harika anlar yaşadık. 

Peki, bitti mi? Tabii ki hayır. Oyun keyfine keyif katmaya tam gaz devam ediyoruz.

Yeni yılda Ozan SuperApp’liler neler mi bekliyor? Hemen anlatmaya başlıyoruz!

Ozan SuperCard 2023’te Daha Çok Kazandırıyor

Yılın ilk müjdesi oyun severler için geliyor. 

Bu yıl çıkacak birçok yeni oyunun yanı sıra asla oynamayı bırakamadığın oyunlar da birçok yenilik, daha havalı kostümler ve daha güçlü geliştirmelerle şüphesiz daha çekici hale gelecek. Biz de her zamanki gibi tüm bunlara en avantajlı şekilde sahip olman için yanındayız.

Öncelikle ilk haberimiz henüz fiziksel bir Ozan SuperCard’ı olmayanlar için

Eğer henüz aramızda katılmadıysan hemen Ozan SuperApp’i indirmeni tavsiye ederiz. Ardından da bir an önce fiziksel Ozan SuperCard’ını almalısın, detaylar için Ozan SuperCard sayfasını inceleyebilirsin. 

Unutma; fiziksel kartını alıp Ozan SuperApp üzerinden kaydını tamamladıktan sonra ilk cashback’ini kart ücretinin %50’si oranında anında kazanacaksın.

Şimdi de 2023’ün ilk müjdesine geliyoruz:

01 Ocak 2023 itibariyle Ozan SuperApp’e tanımlı fiziksel bir Ozan SuperCard’ı olan ya da yeni kart tanımı yapan herkes uygulama üzerinden satın alacağı tüm oyun kodlarında %10 cashback kazanacak.

Herhangi bir oyun kısıtlaması olmayan bu kampanya sayesinde dilediğin oyun kodunu satın al ve Ozan SuperCard’lı olmanın keyfini çıkar! 

Üstelik unutma Ozan SuperApp ile 7/24 para transferi, QR kod ile ödeme, hesap bölüştürme ve birçok özellikten yararlanabilir, Ozan SuperCard ile dijital medya platformlarından oyun kodlarına kadar birçok harcamanda cashback kazanabilirsin. O halde durma hemen Ozan SuperApp’i indir!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.