Ozan SuperApp’ten Hesap Bölüştür Özelliği

11 Kasım 2022

Hesap bölüştür özelliğiyle dijital finansa yepyeni bir boyut kazandıran Ozan SuperApp, yine eşsiz sürprizlerle karşında! 

Yaptığın harcamaları bölüşmek istediğinde tek yapman gereken Ozan SuperApp’in hesap bölüştür hizmetinden yararlanmak. Peki hesap bölüştür özelliği nedir ve nasıl kullanılır? İşte aradığın tüm cevaplar ve dijital finansı en işlevsel haliyle kullanmanı sağlayan Ozan SuperApp’in yeni hizmetine dair her şeyi yazımızda bulabilirsin!  

Ozan SuperApp Hesap Bölüştür Nasıl Kullanılır?

Hem finansal hizmetleri hem de hayatını kolaylaştıracak özellikleri sunan  Ozan SuperApp, hesap bölüştür özelliğiyle yepyeni bir kullanım alanı yarattı! Öyle ki artık harcamalarını arkadaşlarınla bölüşebilir, ödemeyi yaptıktan sonra istek göndererek onların da hesaba ortak olmasını sağlayabilirsin. 

Özellikle öğrenci ve çalışanlar arasında yaygın ihtiyaçlardan biri olan hesap bölüştürme, çeşitli prosedürler yüzünden hep bir külfete dönüşüyordu. Bunun yerine harcamalarda ortak olmak istediğin arkadaşlarınla, bölüştür özelliğini kullanabilir ve ödemeleri birlikte yapmayı sağlayabilirsin. 

Arkadaş grubunla veya en sevdiğin dostunla bir yerlerde vakit geçirmek veya alışveriş yapmak istediğinde hesabı tek seferde ödediğin olmuştur. Arkadaşın o an müsait olmasa bile sonradan farklı bir harcama için öne atılır, bazen hesaplar birbirine karışır. Kim kime ne ısmarlayacaktı derken, sıranın kimde olduğu unutulur gider. Artık bu karmaşayı yaşamana gerek kalmadan, harcamanın tamamını sen yaptığında Ozan SuperApp imdadına yetişir! 

Ödemeler için Ozan hesabını kullandığında, tek yapman gereken aşağıdaki adımları uygulayarak hesabı bölüştürmek: 

  • Ozan SuperApp hesabına giriş yap
  • Menüde yer alan “Hesap Bölüştür” özelliğine tıkla. 
  • Harcamanı paylaşmak istediğin arkadaşını rehberden seç
  • Hesabı bölüşme isteğini ilgili hesaba gönder

Hesap bölüştür hizmetiyle birlikte hem sen hem de arkadaşların için yapılan ödemeleri paylaşmak yalnızca birkaç dakika sürecek. Dilediğin yerde Ozan hesabınla yaptığın ödemeleri, listendeki arkadaşlarınla paylaşabilirsin. Üstelik cashback kazanacağın harcamaları kendi hesabından yaparak cashback kazanabilir, sonrasında ödemeye arkadaşını dahil ederek tasarrufunu katlayabilirsin!

Hesap Bölüştürme İsteğini İptal Edebilir Miyim?

Hesap bölüştür özelliği Ozan SuperApp’in en yeni ödeme fonksiyonlarından biri! Ortak yaptığınız harcamaları karışıklığa son vererek tek bir hesaptan ödeyebilir ardından uygulama üzerinden hesabı rahatça bölüştürebilir ya da bu işlemi kolaylıkla iptal edebilirsin! 

Ozan SuperApp uygulamasını kullanıp hesap bölüştürme işlemi başlattığında talebin kabul edilmezse, “Bekleyen Talepler” kısmından bu istekleri görüntüleyebilirsin. 

İptal etmek istediğinde “Bekleyen Talepler (Outgoing Requests)” menüsünü kullanabilir ve bölüşme isteğini geri çekebilirsin.

En Fazla Kaç Kişi ile Hesap Bölüştürebilirim?

Arkadaşlar arasında anıları bölüşmek kadar hesabı bölüşmek de bir alışkanlık! Ortaklaşa ödeyeceğiniz hesapları organize etmek istediğinde, tek yapman gereken Ozan SuperApp uygulamasıyla bölüştür hizmetine dahil olmak. 

Bir ödeme gerçekleştirdiğinde, onu arkadaşlarınla aranda bölüşmek için menüde yer alan sekmeleri kullanabilir, tam 15 arkadaşına hesabı paylaşmak için istek gönderebilirsin. 

Ozan SuperApp’li Olmayan Birisi ile Hesap Bölüştürme Özelliğini Kullanabilir Miyim?

Ozan SuperApp hesabına sahip olmak dijital finansta ayrıcalıklı olmak demek! Sen de dilediğin arkadaşını rehberinden seçerek Ozan SuperApp’li olmaya davet edebilirsin. Çünkü hesap bölüştür özelliğinden faydalanmak için arkadaşlarının da Ozan SuperApp’li olması gerekiyor

Onları uygulamaya davet ederek hem hesabı bölüş hem de dijital finansta kazançlı ve avantajlı olmanın keyfini yaşamalarını sağla! 

Ozan SuperApp Hesap Bölüştürmede Limit Var Mı?

Hesap bölüştürme işlemleri için kişi sayısı limiti 15’tir. Ozan SuperApp’li 15 arkadaşınla, ödemesini yaptığın bir alışverişi paylaşabilir, istek gönderebilirsin. Tutar limitleri için uygulamaya tanımlanan bilgilendirme metinlerini takip edebilir, hangi alışverişte ne kadar limit tanımlıysa o tutardaki hesap için talep oluşturabilirsin. 

Ozan SuperApp’li olmanın avantajını yaşamak için yepyeni bir sebebe daha sahipsin! 7/24 para transferi, QR kod ile ödeme özelliği, sayısız cashback kampanyası, dijital servis ve oyun ödemelerinin ardından Ozan SuperApp, hesap bölüştür hizmetiyle yanında! Sen de Ozan SuperApp’i hemen indir, harcamaları bölüştürmeye başla!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.