Ozan SuperApp’ten Fiş Gönder Özelliği

11 Kasım 2022

Hayatınızı tek bir uygulamayla kolaylaştırmayı hedefleyen Ozan SuperApp, gün geçmiyor ki yepyeni özelliklerini sizlere sunmasın! 

Fiş gönder özelliği sayesinde ürün ve markaların aktif kampanyalarının tümüne hâkim olabileceğin eşsiz bir hizmetle yine karşındayız! Fiş gönder avantajından faydalanarak zincir marketlerden yapacağın atıştırmalık alışverişlerinde kazançlarını katlayacağın bu serüvene hazırsan, aradığın tüm detayları senin için toparladık. Hadi başlayalım! 

Ozan SuperApp Fiş Gönder Özelliği Nedir? 

Fiş gönder özelliği; zincir marketlerden yaptığın atıştırmalık fişlerini uygulamaya yükleyerek Ozan SuperApp kampanyalarına katılmanı sağlar. Bu sayede harcadıkça kazandığın eşsiz döngüyü başlatabilir, Ozan SuperApp’li olmanın sayısız güzelliklerinden birini daha yaşayabilirsin. Alışveriş sonrası mobil uygulamayı kullanıp fiş tarama işlemi başlat, ardından onaya gönderdiğin fişlerini kontrol et ve cashback’leri kap

Ozan SuperApp hesabın sayesinde bu kampanyalara dahil zincir marketlerde yaptığın alışverişlerin cashback kazançlarını cüzdanına yükleyebilir, daha sonra farklı bir alışverişte tekrar harcayabilirsin. Fiş gönder özelliğini kullanarak kazandığın cashback’leri de yine Ozan SuperApp hesabın üzerinden takip edebilir, harca-kazan döngünü dilediğince genişletebilirsin! 

Alışveriş Fişimi Nasıl Gönderebilirim? 

Alışverişini yapıp üzerine kazançlarını artırmak istediğinde, adres elbette Ozan SuperApp! Fiş gönder hizmetiyle hayatını kolaylaştırmayı hedeflediğini  bir kez daha ispatlayan Ozan SuperApp uygulamasında, bu özelliği kullanmak da oldukça kolay. 

Fiş okutarak cashback kazanmak için tek yapman gereken uygulamada yer alan “Fiş Gönder” ikonunu kullanmak. Ardından açılan ekranda aktif kampanyaları görüntüleyebilirsin. Hangi kampanyaya dahil olmak istiyorsan seçebilir, fişini yükleyerek cashback’ini kapabilirsin! 

Fişim Ne Zaman Onaylanır? 

Fiş yükleme işlemini yaparken dikkat etmen gereken en önemli konu, fotoğrafın doğru şekilde çekilmiş olması. Net şekilde çektiğin fişin fotoğrafını uygulamaya yüklediğin an değerlendirmeye gönderilir. Ardından kampanyaya uygun olan fiş yüklemelerin için kazandığın cashback’lerini hesabına yüklenmiş bil! 

Gönderilen fişlerin onay süreci, kampanya koşulları ve fişin yüklenme özelliklerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Ancak Ozan SuperApp en kısa sürede değerlendirme sürecini tamamlar ve cashback’lerinin hesabına yüklenmesini sağlar. Bu süreçte sen de dahil olabileceğin diğer kampanyaları inceleyebilir, yeni fiş yükleme işlemleri gerçekleştirebilirsin. 

Gönderilen Fişler Hangi Durumlarda Reddedilir? 

Her alışveriş veya kampanyanın taşıması gereken özellikler, kampanyayla ilgili bilgilendirme kısmında yer alır. Yaptığın alışverişin fişini yüklediğinde, fotoğrafın net ve anlaşılır olduğundan da emin olmalısın. Çünkü fişin fotoğrafı okunamadığı takdirde talebin reddedilebilir. Bu durumda yeni talep oluşturarak fiş yükleme işlemini tekrar etmen gerekebilir. Fişinin reddedilme sebebine göre eksiklerini tamamlayıp ona göre tekrar yükleme yapabilirsin. 

Fiş yükleme ve fotoğraf özellikleri için gösterdiğin dikkati kampanya şartları için de göstermen gerek. Alışveriş tarihi, kampanya özellikleri ve fiş yükleme şartlarına uygun biçimde yüklenmeyen fişler ne yazık ki reddedilir. Böyle kötü bir sürpriz yaşamamak için kampanya katılım koşullarına ve fiş fotoğrafı yükleme şartlarına dikkat etmelisin. 

Kazandığım Para ile Neler Yapabilirim? 

Kazançlarını katlayan kampanyalara doymadıysan, fiş yükle özelliğiyle Ozan SuperApp’in sürprizlerine hazırlan! Çünkü her kampanya sana fiş yükleme işlemi sonrasında harcanabilir bakiye olarak geri döner. 

Bakiyeleri istediğin şekilde harcayabilir, yeni alışverişlerin kapısını aralayabilirsin. Ancak kampanyalardan kazandığın bakiyelerle transfer işlemi yapamaz veya nakit çekim işlemi gerçekleştiremezsin. Bunun dışında her kazancın yepyeni fırsatlara dönüştüğü fiş yükle hizmetinden ve kampanyalardan dilediğin gibi faydalanabilirsin! 

Bir Kampanyaya Kaç Kez Katılabilirim? 

Ozan SuperApp üzerinden fiş yükle özelliğini kullanarak katılacağın her kampanya, kendine has nitelikler taşır. Bazı kampanyalar tek seferlik katılım şartı içerirken, bazıları için böyle bir sınırlama olmayabilir. Dolayısıyla detayları organize etmek senin harika yeteneklerine bağlı! 

Katılmak istediğin kampanyaya ilişkin detayları görüntüleyerek, hangi kampanyaya kaç kez katılabileceğini tespit edebilirsin. 

Ozan SuperApp tüm hizmet ve kampanyalarıyla olduğu gibi fiş gönder hizmetiyle de dijital finansta fırtınalar koparmaya devam ediyor! Fiş gönder hizmeti sayesinde kampanyalara dahil her alışveriş senin için bir kazanca dönüşecek. 

Aynı zamanda uygulamayı 7/24 para transferi, dijital servis ve oyun ödemeleri, QR kod ile ödeme seçeneği için de kullanabilirsin. Sen de Ozan SuperApp’i hemen indir, finansal servislerde dijitalin, alışverişte yeniliğin farkını yaşa!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.