Steam Sonbahar İndirimleri 2022

15 Kasım 2022

Bir kez daha Steam tarafından cüzdanlarımızın boşaltılma zamanı geldi. Peki bundan şikayetçi miyiz? ASLA! Çünkü oyun oynamayı seviyoruz. Hele ki Ozan SuperApp’in bize Steam Cashback ile destek çıkmasıyla daha çok seviyoruz, daha çok oynuyoruz ve daha az harcıyoruz!

En son kur güncellemesi ile gündeme gelen Steam, oyun yapımcılarına örnek bir liste yollayarak fiyatları güncellemeleri konusunda öneride bulunmuştu.

Tabi kur güncellemesi olup, Steam’de kartlar tekrar dağıtılınca, biz de alacağımız oyunları listeleyip, indirim zamanlarını bekliyoruz. Bekleyiş sona erdi ey dostlar! Yine bir Steam İndirim zamanı geldi.

Karşınızda Steam Sonbahar İndirimleri 2022 ve tüm bilgiler her zamanki gibi Ozan SuperApp’te!

Steam Sonbahar İndirimleri Nedir?

Belirli zamanlarda yaptığı indirimler ile oyuncuları sevindiren Steam, bu indirimlerin bazılarını düzene oturtuyor. Steam Yılbaşı İndirimi ve Steam Yaz İndirimi derken bu defa da Steam Sonbahar İndirimi ile karşımızda. Gerçi bu indirim için biraz geç kalındı sanki ama indirim indirimdir, şikayetçi değiliz.

Oyun stüdyolarından gelen pozitif geri dönüş sonrası, Steam artık her mevsim büyük bir satış etkinliği planlama kararı aldı. Halihazırda kış ve yaz indirimleri gelenekselleşmişken, artık sonbaharda ve ilkbaharda da gelenekselleşmiş indirimler olacak.

1 hafta sürecek olan Steam Sonbahar İndirimleri 2022’de, farklı türlerden birçok oyun büyük bir indirimler ile karşımıza çıkıyor.

Steam Sonbahar İndirimleri 2022 Hangi Tarihler Arasında?

Steam Sonbahar İndirimleri 22 Kasım – 29 Kasım 2022 tarihleri arasında bizimle buluşacak. Türkiye saatiyle 22 Kasım 2022 akşamı saat 20:00’da başlayacak olan indirimler 29 Kasım 2022 akşamı saat 20:00’da bitecek.

Büyük bir indirim söz konusu olduğu için bütçenizi iyi ayarlamanızı öneriyoruz.

Steam Sonbahar 2022 İndirimlerinde Hangi Oyunlar İndirime Girecek?

steam-sonbahar-2022-indirimlerinde-hangi-oyunlar-indirime-girecek

Steam Cadılar Bayramı 2022 İndirimi gibi indirimlerde daha kısıtlı ve korku gibi belli kategorilerde indirim yapıyor. Ancak bu indirim mevsimsel yani kış ve yaz indirimleri gibi büyük bir indirim olduğu için, indirimlerin ve indirimli oyun türleri de doğal olarak daha fazla oyun içeriyor.

7 gün sürecek olan indirimler genel olarak  %10 – %90 arasında değişiyor. İndirimlerde göz atmanı önerdiğimiz 25 oyundan oluşan bir listeyi de senin için aşağıya ekledik.

Steam Sonbahar 2022 İndirimlerinde gözümüze çarpmış olan güzel oyunlardan oluşan bir listeyi seninle buluşturuyoruz:

Ve geldik yazının sonuna. Ama merak etme. Ozan SuperApp hep burada. Ve her zaman olduğu gibi çeşitli cashback kampanyaları ile oyunseverlerin de hep yanında. Sen de hemen Ozan SuperApp’i indir, cashback kampanyaları sayesinde almak istediğin oyunlara ucuza sahip ol!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.