League of Legends Arcane Dizisi 2.Sezon Hakkında Tüm Bilgiler

19 Aralık 2022

Hem animasyon hem de oyun severlerin favori Netflix dizisi olan ve pozitif eleştiriler alan Arcane’in ikinci sezon onayı çıktı! 

Riot Games’in inşa ettiği ve yıllar boyunca geliştirip farklı hikayeler yarattığı League of Legends evreninde geçen Arcane dizisi, aynı zamanda oyun severlerin yıllardır tanıdığı ikonik League of Legends karakterlerini de dijital dizi dünyasına tanıtıyor. Bu bambaşka evrenin kapısını aralamak ve 2. sezon hakkındaki tüm bilgilere ulaşmak için gel hep beraber bir yolculuğa çıkalım! 

Arcane Dizisi Nedir?

Arcane dizisi, League of Legends hayranları tarafından uzun süredir beklenen ve en sonunda 6 Kasım 2021 yılında Netflix’te yayınlanmış bir animasyon dizisidir.

Riot Games, uzun süredir League of Legends dünyasını genişletmeye ve sadece dijital oyun dünyasında değil; müzik, dizi ve film gibi başka medya türleri ile de bütünleştirmeye çalışıyor. Hatta geçtiğimiz senelerde sanal bir K-pop grubu olan K/DA’yi yaratan ve büyük ilgi toplayan Riot Games, daha büyük bir piyasa olan dijital dizi dünyasına en sonunda giriş yapabildi!

League of Legends Arcane Dizisinin Konusu Nedir?

League of Legends dünyasından hatırladığımız yeraltı dünyası Zaun ve gelişen bir ütopik dünya olan Piltover’da geçen Arcane dizisi, çok sevilen iki ikonik League of Legends şampiyonunun hikayesini anlatıyor. Gücün nasıl bu iki karakterin hayatını birbirinden ayırdığını ve farklı yönlere çektiğini konu alan Arcane dizisinde bol aksiyon, dram ve macera var.

Arcane İzlemek İçin League of Legends (LoL) Bilmek Gerekir Mi?

Arcane dizisi her ne kadar League of Legends hayranlarının ilgisini çekse de bu kurgusal evren hakkında hiçbir şey bilmeden bile rahatlıkla diziyi izleyebilir ve Arcane’in gizemli dünyasının tadını çıkarabilirsin! 

Yani bu animasyon dizisini izlemek için League of Legends oynamana gerek yok. Ancak diziyi bitirdikten sonra LoL oynamaya karar verip, oyun dünyasına adım atmak gibi yüksek bir ihtimalin var! 

League of Legends Arcane’de Hangi Herolar Var?

Arcane’de League of Legends dünyasından tanıdığımız birçok ikonik şampiyon bulunmakta. Ana karakterlerden Vi (Violet), Jinx, Caitlyn, Jayce, Viktor ve Heimerdinger gibi birçok şampiyonu Arcane’in ilk sezonunda görebilirsin. 

Arcane Kaç Yaş Üzeridir?

Netflix üzerinden izleyebileceğin Arcane dizisi 16 yaş ve üzerine hitap eder. Bu animasyon dizisinde şiddet içeriği ön planda olduğu için çocuklara uygun değildir. Bu yüzden daha yetişkin bir izleyici kitlesini hedef alır. 

Arcane Dizisinin iMDB Puanı Kaçtır?

Eleştirmenler tarafından yüksek not alan Arcane dizisinin iMDB puanı da oldukça yüksektir. Şu anda 9.0 puana sahip olan Arcane dizisi, izleyiciler tarafından 2021 yılının en sevilen dizilerinin başında geliyor. 

Arcane Dizisinin Oyuncuları Kimlerdir?

Arcane dizisinin başrolünde, Vi karakterini seslendiren ve Hawkeye dizisinden tanıdığımız Hailee Steinfeld var. Oscar adayı olan oyuncu, dizinin kadrosuna katılmaktan ve Vi karakterini canlandırmaktan bir hayli mutlu! 

Steinfeld dışında Game of Thrones dizisinden tanıdığımız Harry Lloyd, Marco Polo’dan tanıdığımız Remy Hii ve Tim Burton filmlerinden tanıdığımız Ella Purnell da var. Bu harika oyuncu kadrosunun performansları seni heyecanlandırmaya yeter de artar bile. 

League of Legends Arcane Dizisi Bitti Mi?

League-of-legends-arcane-dizisi-bitti-mi

yapımlar arasına girdiği ve eleştirmenlerden tam not aldığı için ikinci sezon onayı çoktan verildi bile! İkinci sezonda yepyeni kahramanlar ve hikayeler göreceğin Arcane dizisini Netflix’ten izleyebilirsin. 

Arcane Şu Ana Kadar Kaç Bölüm Çıktı?

Arcane dizisi birinci sezonunda toplam 9 bölüm bulunmakta. Arcane dizisi yayına girdiği tarihte her hafta üç bölüm yayınlandı ve toplam üç hafta içinde izleyiciler Arcane dizisini bitirebildi. 

Dizinin ikinci sezonunda da Netflix ve Riot Games aynı şekilde diziyi yayınlamayı planlıyor. Yani her hafta üç bölüm izleyerek ikinci sezonu da üç haftada bitirebilir ve eğer istersen binge watch yaparak baştan sona Arcane dizisini tekrar izleyebilirsin! 

League of Legends Arcane 2. Sezon Ne Zaman?

Kaliteli bir animasyon dizisi yapmak oldukça zor ve çaba gerektiren bir iş olduğu için dizinin hayranları iki yıl beklemek zorunda kaldı. Ancak endişelenmeye gerek yok!

2021 yılında ilk sezonu yayınlanan Arcane dizisinin ikinci sezonunun 2023’te yayınlanması planlanıyor ve Hailee Steinfeld gibi ana karakteri canlandıran oyuncuların her birinin Riot Games ve Netflix ile sözleşmesi bulunmakta. Yani 2023 yılında Arcane dizisinin ikinci sezonunu izleyebilir ve dizinin keyfini çıkarabilirsin! 

Arcane 2. Sezonda Hangi Herolar Olacak?

Arcane-2-sezonda-hangi-herolar-olacak

Arcane 2. sezonunda hangi yeni League of Legends şampiyonlarının olacağı sır gibi saklanıyor! Zaten halihazırda bildiğimiz karakterler Vi, Jinx, Caitlyn, Jayce, Ekko, Heimerdinger ve Singed bu sezonda da izleyicilerle buluşacak. 

Ancak dizinin hayran kitlesi Blitzcrank, Camille, Darius, Swain, Twitch ve Urgot gibi karakterlerin de yeni kadroya katılabileceğini düşünüyor. 

Senin için hazırladığımız Arcane Dizi Rehberi yazımızı da okumayı unutma! Eminiz ki League of Legends evrenini daha iyi anlamanda ve yeni şampiyonları keşfetmende yararlı olacaktır! 

Sıra geldi Ozan SuperApp’in muhteşem Cashback kampanyalarına! Eğer Arcane dizisini avantajlı bir şekilde izlemek istiyorsan tek yapman gereken Ozan SuperApp’i indirmek! 

Ozan SuperApp’in Netflix Cashback Kampanyası sayesinde Netflix üyeliklerinde %50 Cashback kazanabilirsin. Ayrıca Ozan SuperApp, 7/24 para transferi, QR kod ile ödeme ve oyundan dijital servislere tüm ödemelerinde de yanında! 

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.