Beklenilen Animasyon Dizisi Arcane Çıktı!

5 Kasım 2021

Arcane 7 Kasım’da Türkiye’de vizyona girdi. 3 parça olarak yayınlanacak dizinin bölümleri 7 Kasım, 13 Kasım ve 20 Kasım tarihlerinde birer hafta arayla yayınlanacak. Netflix iş birliği ile izleyeceğimiz dizi League of Legends evrenindeki VI ve Jinx’e odaklanıyor. Dizi, bu efsanevi iki League of Legends şampiyonunun hikayesini ve onların birbirinden ayrılmasına neden olan gücü konu alıyor.

Beklenilen Animasyon Dizisi Arcane Çıktı!

Arcane heyecanı Twitch’te

Animasyon serinin ilk kısmı Twitch‘te ortak yayınla paylaşılıyor. Bu anlamda Arcane Twitch’te gösterilen ilk Netflix dizisi ünvanını da kazanmış oluyor. Twitch etkinliğine birden fazla ülkeden yayıncı ve içerik üreticisi katılıyor. Böylece hepimiz Arcane‘in çıkışını canlı olarak topluluklarla kutlamaya devam edebiliyoruz.

Twitch ödül dağıtıyor

Yapılan bir başka ortaklık ise Twitch ganimetleri oldu. İzleyiciler ganimet alımlarının etkin olduğu yayıncıları izleyerek ganimetleri kazanmaya başladılar bile! Eğer siz de ödül kazanmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey Twitch hesabınız ile Riot hesabınızı bağlamak olacak. Bu işlemleri tamamladıktan sonra yayınları izlerken Twitch üzerinden ganimeti kazandığınıza dair bir bildirim alacaksınız! Yaklaşık bir ay boyunca etkinliğin devam etmesi planlanıyor. Bu benzersiz ödülleri kazanma fırsatını kaçırmayın!

Alabileceğiniz Twitch Ganimetleri

Tek Bir Gözyaşı İfadesi (League of Legends: Wild Rift)

Arcane Kapsülü (League of Legends)

Kılçık Uğuru (VALORANT)

Cihazlar ve Buluşlar Minik Efsane Yumurtası (Teamfight Tactics)

Jayce İfadesi (Legends of Runeterra)

Beklenilen Animasyon Dizisi Arcane Çıktı!

Riot, Epic Games ile iş birliği yaptı, Jinx, Fortnite’da!

Arcane kutlamaları için Jinx Fortnite’a iniş yapıyor. Lansmana özel kutlamalarda ilk kez bir League of Legends şampiyonu Riot oyunlarından başka bir oyuna katılmış oldu. Aynı zamanda League of Legends, Teamfight Tactics, Legends of Runeterra ve VALORANT oyunları da ilk kez Epic Games Store platformunda sergilendi. Riot web sitesinde yaptığı açıklamada Epic Games ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

“Bu, Epic Games’le oyun içi bir çalışma için ilk kez bir araya gelişimiz. Bizim gibi kendini oyunculara harika eğlence deneyimleri sunmaya adamış bir geliştirici firmayla çalıştığımız için çok mutlu olduğumuzu belirtmek isteriz.”

Heyecanla bu iş birliklerini kutluyor, devamının gelmesini umuyoruz. Daha fazla oyun haberi için Ozan SuperApp‘i takip etmeye devam edin!

Yepyeni filmleri çıktığı an sinemada izlemek için biletini Ozan SuperApp üzerinden kolayca alabileceğini biliyor muydun? Hem de Türkiye’nin her yerindeki sinemalar için geçerli! Dilediğin sinema biletini almak için Ozan SuperApp‘i hemen indir!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.