E3 2021’de Tanıtılan En Dikkat Çekici 5 Oyun

8 Temmuz 2021

“Electronic Entertainment Expo” ile üç E’nin enlerini yaşamak isteyenlere kusursuz oyun deneyimleri sunuluyor. Bildiğin gibi E3 2021’de artık sona gelindi. Pek çok oyun firmasının oyunlarını tanıttığı devasa oyun fuarında, takipçilerini peşinden sürükleyen oyunların yeni versiyonları da tanıtıldı.

2021-2022 yılında senin için eşsiz oyun deneyimi sunmayı vadeden 5 oyunu derledik. Bakalım hangisi senin yeni favorin olacak?

Battlefield 2042

e3-2021-bf-2042

Yakın geçmişte oynamaya alışık olduğumuz Battlefield, serinin yeni oyunu 2042 ile bu defa evrene gelecek penceresinden bakmamızı sağlıyor. Yenilikleri arasında en heyecan vericisi ise; sibernetik teknolojilere eklenen robotikler oldu. Vatansız askerlerden biri olarak katılacağın oyunda tarafını iyi belirlemen gerekecek. Tanıdık iklim krizi senaryolarından farklı olarak, devlerin savaşına da mecbur bırakılacağın bu sürümde, seni macera dolu bir serüven bekliyor!

Unutma! Oyunda ilerledikçe haritalarda sürekli değişecek. Bu yüzden rakiplerin ile birlikte etrafını da sürekli kollaman gerekebilir.

Halo Infinite

e3-2021-halo-infinite

Halo 5: Guardians’ın devamı olarak tasarlanan bu oyun sürümü özellikle PC ve XBOX oyuncularının büyük heyecanla beklediği bir oyundu. Halo Infinite için şu anda bilinen en önemli özellik oyunun başkahramanının Master Chief olacağı ve oyunun Zeto Halo’da geçeceği. Ücretsiz olarak oynayabileceğin bu sürümde, takım ruhunu parmaklarında ve yüreğinde hissedeceğin o tanıdık arenalar da seni bekliyor!

Elden Ring

e3-2021-elden-ring

2019’dan beri kulislerde haberleri dönen ama geliştiricisinden bir türlü hamle gelmeyen muhteşem oyun, nihayet tatmin edici bir tanıtım videosuyla yüzünü gösterdi. Elbette beklentilerin bile üstünde bir başarı ve tanıtımla. Çıkışının ardından adını dağlara yazdıracak olan Elden Ring; George R. R. Martin’in elinin değdiğini izleyenlere gösteriyor. Miyazaki iş birliği ile hazırlanan oyunun heyecan verici senaryosunda yerini almaya hazır mısın?

Starfield

e3-2021-starfield

Bethesda Softworks tarafından E3 2021’de tanıtılan ilk oyun unvanına sahip olan Starfield sana bir uzaylı olduğunu hatırlatacak! Hayatta kalma mücadeleni verirken yepyeni bir gezegen keşfetmeyi de ihmal etme. Tanıtım videosu sonrası içerik bilgilerinin sır gibi saklandığı bu oyunun çıkış tarihi ise Kasım 2022 olarak belirlendi. 11.11.11 tarihinde çıkan efsanevi Skyrim’in 10. Yıl dönümünde, yani 11.11.22 tarihinde yeni bir efsanenin doğuşuna şahitlik edeceksin!

Forza Horizon 5

e3-2021-forza-horizon-5

Forza Horizon 4’ün üstüne tanımam diyenlerden misin? Biz tanıtalım; karşında Forza Horizon 5! Yepyeni grafikleri, araç seçenekleri ve eşsiz yarış modlarını bulabileceğin bu sürüm, eminiz fikrini değiştirecek. Forza Horizon’ın her sürümünde “Yok artık bu sürümden başkasını sevemem!” dediğini biliyoruz ama eminiz ki bu sürüm de son sevdan olmayacak. Anlaşılan Forza Horizon serisi her defasında ona yeniden bağlanmanı sağlayan yenilikleri oyunlarına katmaya devam edecek.

Oyun dünyasından yeni haberler ve incelemelerden geri kalmamak için Oyun Dünyasının Yeni Trendi: New World İncelemesi ve Netflix Games Oyunları Erişime Açıldı yazılarımıza mutlaka bir göz atmalısın!

Ozan SuperApp ile Oyun Tutkunu En Üst Seviyeye Taşı!

Dijital finansın tüm hizmetlerini bir arada bulabileceğin Ozan SuperApp, oyun içi ihtiyaçlarında da yanında! Satın alım seçeneklerinde sunulan avantajlı kullanım ve hızlı servis seçeneğiyle, oyuncular arasında yıldız gibi parlamak için hemen Ozan SuperApp’i indir ve keyfine keyif kat! Yeni nesil teknolojinin her alanında dijital finans desteğini yanında hissetmeni sağlayan bu uygulama ile oyun deneyimlerinde de ayrıcalıklı kullanımın tadını çıkar!

Oyun dünyasının yeniliklerini keyifle tecrübe ederken, Ozan SuperApp ayrıcalıklarından faydalanmayı unutma! Oyun içi satın alımlarda benzersiz avantajlar elde etmen ve oyun cüzdanı kullanımında kolaylığı yaşaman için Ozan SuperApp seninle! Oyun kodları ve E-pin’ler için Ozan SuperApp kullanmaya başla ve oyun deneyimindeki hazzı bir sonraki seviyeye taşı!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.