Netflix Games Oyunları Erişime Açıldı

15 Kasım 2021

Bugün Netflix dünyasına bomba gibi düşen bir gelişmeyi anlatmaya geldik! Karşında Netflix Games! Zaten vizyon kalitesiyle gönüllerde taht kuran Netflix’in yeni serüveni tam oyun tutkunlarına göre! Yakın zamanda tüm dünyada kullanıcılarıyla buluşan yeni projenin geleceği de oldukça parlak görünüyor!

Netflix Games şu an için yalnızca Android ve iOS mobil cihazlarda oyun keyfi sunuyor. Ancak kısa bir süre sonra PC ve konsol araçlarında da yer alması bekleniyor. Netflix Games ile oyun keyfini zirvede yaşaman için bu iş nasıl yapılır bir konuşalım dedik. Bambaşka bir oyun deneyimi için hazırlan, başlıyoruz!

Netflix Games Nasıl Kullanılır?

Android ya da iOS cihazına yüklediğin Netflix üzerinden menüye ulaşmalı ve oyunlar sekmesini açmalısın. Bu menü dilediğin oyunu seçebileceğin ve indirebileceğin bağlantıları senin için sağlayacak. Eğer bir Netflix hesabın varsa oyunlar için ekstra ücret ödemene gerek yok. Üstelik üyeliğin sayesinde oyun içi reklamlara da ücret ödemeyeceksin.

Keyfine göre hangi oyunu seçersin bilemeyiz ama sen bu işi baya seveceksin ona eminiz. Çünkü Netflix Games’in yakında yepyeni oyun tanıtımları gelecek olsa bile, şu an ki oyunları da eşsiz deneyimler sunuyor. Sana yalnızca tadını çıkarmak kalıyor!

Netflix Games Oyunları Nasıl Oynanır?

Netflix hesabın ile uygulamaya girdikten sonra menüdeki oyunlar sekmesi aracılığıyla tüm oyunları inceleyebilirsin. Uygulamada oyunları inceledikten sonra beğendiğin bir oyun olursa tanıtım videolarına göz atmayı unutma! E biliyorsun video/fragman dendi mi Netflix’e bakmak yeterli. Oyunlar hakkında merak ettiğin tüm görsel içerikleri ve tanıtımları, videolar sayesinde izleyebilirsin.

İçeriğinden de memnun kaldığın bir oyun bulduğunda, artık oynamanın vaktidir! Tek yapman gereken Netflix’in seni yönlendirmesinin ardından oyunu indirmek. Oyun indirmesi tamamlandıktan sonra her oyunda yaptığın gibi giriş kısmında bağlantı sağlıyorsun. Ancak bu defa sen hiç yorulma, çünkü oyunu bağlayacağın hesaplar arasında Netflix bulunuyor ve otomatik bağlanıyor! Geriye sadece kaliteli oyun deneyimini Netflix Games ayrıcalığıyla yaşamak kalıyor!

Netflix Games Oyunları

Oyun severlere en az seyir severler kadar özenen Netflix’in bu devrimi ile ilk etapta beş oyun sunuluyor. Beşi de birbirinden özel ve heyecan dolu Netflix Games oyunlarının listesi şu şekilde:

  • Stranger Things 1984
  • Stranger Things 3: The Game
  • Shooting Hoops
  • Card Blast
  • Teeter Up

Dahası bu harika oyunları senin için kısa kısa inceledik:

Stranger Things 1984 İncelemesi

stranger-things-1984-inceleme

Stranger Things 1984, Netflix Games tarafından sunulan oyunlardan biri ve dizi müdavimlerinin hasta olacağı türden bir oyun. Her sezonu ilgi ve merakla beklenen yapımlardan biri olarak oyun versiyonunu çoktan hak eden bu macerada 80’li yılların ruhu can buluyor.

8-bit müzikler, pixel-art grafikleri ve popüler kültüre göz kırpan tasarımıyla Stranger Things 1984 mükemmel bir macera! JRPG formatıyla sunulan oyunda, eski Pokemon oyunlarından alışkın olanlar için kolay bir arayüz sağlanmış ve her yönü gibi oynanabilirliği de harika!

Stranger Things 3: The Game İncelemesi

stranger-things-3-the-game-inceleme

Stranger Things 3: The Game, dizinin yayınlanan son sezonuyla eşleştirilmiş hikayesi sayesinde takipçilerini memnun eden bir oyun. Ayrıca 12 karakterlik yelpazesiyle de çeşitlilik sunuyor. Böylesine alternatiflerle dolu bir macerada dizinin akışına uygun bir heyecansa elbette baş rolde!

Hikayesiyle izleyenleri büyüleyen dizinin oyundaki mücadelelerle perçinlenmesi Stranger Things sevenler için iki kat keyif anlamına geliyor. Tasarımı ve kalitesiyle öne çıkan bu oyunda elbette senden de şüphemiz yok! Zorlu rakiplerle üstün performans sergileme yarışında galip geleceğinden eminiz!

Shooting Hoops İncelemesi

shooting-hoops-inceleme

Oyun meraklılarına mekanik hamleler üzerinden eğlenceli anlar yaşatan Shooting Hoops; zevki her sayıyla katlanan oyunlardan biri. Basket atabilmek için topa, bağlı olan dart tabancalarıyla, yön vermen gereken oyunda, bütün iş zamanlama ve reflekslerine bakıyor!

Hiçbir atışı kaçırmayacağına biz kefiliz ama her bölüm zorlaşan görevlerle biraz başın derde girebilir onu da söylemeliyiz. Bir Flappy Bird değil ama yine de telefonu fırlattırma riski var.

Card Blast İncelemesi

card-blast-inceleme

Kart oyunlarını sever misin? Peki ya top patlatma konseptli oyunları? İkisine de bayılıyorum diyorsan onları bir arada bulabileceğin Card Blast senin için Netflix Games’te! Sınırlı bir zaman diliminde kart kombinasyonları yapman gereken oyunda; roket ve bomba gibi özellikler elde edebilir, ortalığı tam anlamıyla balon gibi patlatabilirsin!

Süre faktörünü unutmadan analitik düşünmeye odaklanırsan, her oyunda olduğu gibi burada da galibiyeti tadabilirsin.

Teeter Up İncelemesi

teeter-up-inceleme

Tıpkı Shooting Hoops gibi mekanikler üzerinden geliştirilen Teeter Up; dengeni, kontrol yeteneğinle birleştirmen gereken bir oyun.

Oyunda elindeki çubuk aracılığıyla gösterilen hedefe topu göndermelisin. Dur! Öyle kolay değil bu iş. Elbette topun girmemesi gereken farklı delikler arasından sana gösterilen hedef deliği nişan alman gerek. Bu arada her dokunuşunun topu farklı yönlere ittiğini ve seni delikten uzaklaştırabileceğini de ekleyelim.

Oyun dünyasının yeni kilometre taşlarından biri olmaya aday Netflix Games ile eğlence ve heyecanın kralını yaşayacağına şüphe yok. Ama bu deneyimlerin tacını takmadan da olmaz biliyorsun.

Oyun keyfini katlayacak sürprizleri senin için bir arada sunan Ozan SuperApp ile tüm oyun servisleri için ihtiyaç duyduğun e-Pin ve Cashback avantajlarını yakalayabilirsin. Hemen Ozan SuperApp’i indir. QR kod ile ödeme ve 7/24 para transferinin kolaylığını, oyundan dijital servislere tüm ödemelerinde yaşamanın keyfini çıkar.

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.