Arkadaşlarınla Birlikte Oynayabileceğin 5 Şahane Oyun

16 Haziran 2021

E-spor piyasasının hızla gelişmesi, oyun sektöründe her geçen gün yeni bir hikayenin yazılmasına ön ayak oluyor. Oyunseverlerin karşısına hikaye, multiplayer ve rekabetçi modlarla çıkan oyunlar, yeni nesil bilgisayarlar sayesinde farklı bir gerçekliğe olanak tanıyor. Arkadaşlarınla beraber oynayabileceğin ve zamanın su gibi akıp geçmesini sağlayacak beş harika oyuna göz atmaya ne dersin?

Valheim

arkadaslarinla-oynayabilecegin-oyunlar-valheim

Son zamanlarda hayatta kalma oyunları oldukça revaçta. Bunların arasında özellikle Valheim, birçok oyuncunun gözdesi. Akıcı bir deneyim için yüksek FPS isteyen oyun, kaliteli bir bilgisayarda daha çok keyif alabileceğin bir seçenek. Minecraft gibi yavaş yavaş gelişme kaydederek hayatta kalacağın oyun, piksel ayrıntılarıyla oldukça büyüleyici bir deneyim sunuyor.

Hikaye anlatımının çok ön planda olmadığı Valheim, Viking temasıyla oyuncuyu geçmişe götürüyor. Valheim’in temel amacı, oldukça yavaş şekilde kendini geliştirerek bölge bölge hakimiyetini artırman. Belirli bölgeler içinde yapılan boss savaşları, ganimetler kazanmanı sağlıyor. Bu kazandığın ganimetler sayesinde daha büyük savaşlara girerek hakimiyet alanını genişletmen mümkün. Yalnız oyunun kolay olmadığını da belirtmek gerek. Oyunda Odin seni dünyaya fırlatıyor ve dolayısıyla başlangıçta evrende sadece sopa, balta, çekiç ve meşale gibi eşyaları üretebiliyorsun.

PUBG Mobile

arkadaslarinla-oynayabilecegin-oyunlar-pubg-mobile

Çoğunlukla mobil cihazlarda oynanan PUBG Mobile, bilgisayarda da oynanabiliyor. Oynarken ekran yenileme hızının iyi olduğu cihazların tercih edilmesi gereken oyun, son nesil rekabetçi oyunlar arasında yer alıyor. Takımla veya tek başına oynayabileceğin PUBG Mobile, oyuncuyu oldukça farklı harita seçeneklerine 100 kişi ile birlikte atıyor. Haritaya ilk inişte tamamen “Unarmed” yani silahsız olan karakter, “Loot” yapılarak donatılabiliyor. Strateji geliştirmeni de gerektiren PUBG Mobile, haritayı tanıdıkça piri olacağın bir rekabet modu sunuyor.

Valorant

arkadaslarinla-oynayabilecegin-oyunlar-valorant

Multiplayer oyunlar arasında en popüler olanlardan Valorant, her geçen gün daha çok indirilip satın alınıyor. Özellikle rekabetçi modda savaşmayı sevenler için ideal olan oyun, kıran kırana geçen mücadeleleri temeline oturtuyor. Şimdilik mobil sürümü bulunmayan Valorant, taktiksel nişancılık oyunlarına yeni bir soluk getiriyor. İlk oynandığı zaman CS:GO ve Overwatch gibi oyunlara benzetilmesine rağmen, oyunun içine girdikçe farklılıklar sana daha çok keyif verecek.

Rakiplerine göre oyuncuları öldürmek için mermi sayısında büyük değişime giden Valorant, doğru noktaya ateş edildiğinde daha kolay rakiplerin alt edilmesini sağlıyor. Bu özellik ise oyunu oynarken daha çok dikkat etmeni gerektiriyor. Ufak şarjör ve kısa sürede ölümler avantaj olduğu kadar dezavantaj da getiriyor. CS:GO oyununa birçok yönden benzeyen Valorant, temel mantık olarak takımlara ayrılmayı ve bu takımlarla rakipleri öldürmeyi hedefliyor. CS:GO oyunundan en önemli farkı ise her ajanın farklı yetenekleri olması ve iyi oynayabilmek için tüm ajan özelliklerinin bilinmesi.

Valorant bilgin hakkında eğlenceli bir teste ne dersin? Öyleyse Valorant Ajanlarını Ne Kadar İyi Tanıyorsun Testi içeriğimizi mutlaka incele!

World of Warcraft

arkadaslarinla-oynayabilecegin-oyunlar-world-of-warcraft

Epik dünyaları sevenlerin gözdesi olan World of Warcraft günlük, haftalık ve aylık yapman gereken görevler ile tam fantastik dünya RPG oyunu. Başladıktan sonra oldukça zor kopacağın oyun, çoklu modu ile aynı anda dünyanın her ucundan gamerlar ile bu deneyimi paylaşmanı sağlıyor.

World of Warcraft, birbirinden farklı serileriyle hem bilgisayarda oynanabiliyor hem de multiplayer oyun seçeneği sunuyor. Epik bir fantezi dünyasında geçen oyun; iblis, melek, ork, trol ve goblin gibi büyülü yaratıklarla daha önce hiç karşılaşmadığın kıtalarda savaşmayı temel alıyor. Warcraft evreni, farklı özelliklerdeki geniş karakterleri ile rakiplerinle mücadele etmeyi gerektiriyor. Genel hatlarıyla bir strateji oyunu olan Warcraft, günlük geliştirebileceğin özellikler ile adım adım karakterini yükselterek evreni ele geçirmene odaklanıyor.

Second Life

arkadaslarinla-oynayabilecegin-oyunlar-second-life

Second Life oyunu tam manasıyla 3 boyutlu ve farklı bir dünyada yaşamana olanak tanıyor. Second Life dünyasındaki her noktayı oyuncuların oluşturması, oyunu daha ilgi çekici kılıyor. Oyuncuların oluşturduğu her şey oyuna URL ile aktarılarak deyim yerindeyse internetin üç boyutlu hali çıkarılmış oluyor.

İnternetteki farklı web siteleri gibi adaları bulunan oyun haritası, dilediğin adayı satın alarak kendi dünyanı oluşturmana olanak tanıyor. Kendi adanı satın aldığında bundan diğer oyuncuların da haberi oluyor ve adana gelen diğer oyuncularla birlikte küçük bir simülasyonun içinde yaşam başlıyor. Üç boyutlu modelleme ile adayı dilediğin gibi şekillendirebildiğin Second Life; gerçek bir işte çalışarak Linden kazanmayı, alışveriş merkezleri, pazarlar gibi aklına gelebilecek tüm yapılara oyunda sahip olmana imkân veriyor.

Oyun dünyasıyla alakalı gelişmeleri takip etmek için Bulut Tabanlı Oyun Servisleri ve En İyi Oyun Filmleri içeriklerimize mutlaka göz atmalısın!

Ozan SuperApp ile Oyun E-Pin’i Satın Al

Tüm bu oyunlarda daha başarılı olmak için elbette karakterleri geliştirmek gerekiyor. Gerekli materyal ve malzemeler de karakterin gelişiminde başat öneme sahip. Bu gelişimleri oyun içinde sağlamak için E-pin kodları vasıtasıyla ödeme yapmak gerekiyor. Oyun için gerekli olan bu E-pinler, Ozan SuperApp sayesinde güvenle cüzdanına aktarılıyor. Sen de oyun e-pin’i satın al ve bu kusursuz oyunları en yüksek performansla oynamak için hemen Ozan SuperApp’i indir!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.