Steam Yılbaşı (Kış) İndirimleri 2022

14 Aralık 2022

2022 yılı sona ererken Steam bir kez daha cüzdanlarımıza göz dikmiş durumda. Evet, beklenen zaman geliyor. Steam Yılbaşı (Kış) İndirimleri kapımızı çalıyor. Ama merak etmeyin, Ozan SuperApp de kampanyalarıyla ile hemen onun yanında.

Karşınızda Steam Yılbaşı (Kış) İndirimleri 2022 ve senin için yine tüm bilgileri toparladık!

Steam Yılbaşı (Kış) İndirimleri Nedir?

Steam Yılbaşı (Kış) İndirimleri, Steam’in, oyuncular için düzenlediği bir satış etkinliğidir. Bu etkinlikle beraber çok sayıda oyun ve oyunla ilgili ürün indirimli fiyatlarla satışa sunulur.

Eskiden Steam sadece Yılbaşlarında büyük indirim yapardı, onun dışında da ufak indirimler olurdu. Daha sonra yaz indirimi, güz indirimi ve önemli günlerde gelen indirimlerle birlikte arkası geldi ancak yılbaşı indiriminin hem oyuncular hem de Steam için yeri bir başkadır.

Zaten bunu indirim süresinden de anlayabilirsin. Steam Sonbahar İndirimleri 2022, 1 hafta sürmüşken Steam Yılbaşı (Kış) İndirimleri yaklaşık 2 hafta sürecek.

Steam Yılbaşı (Kış) İndirimleri 2022 Hangi Tarihler Arasında?

Steam Yılbaşı (Kış) İndirimleri 22 Aralık 2022 – 5 Ocak 2023 tarihleri arasında oyuncularla buluşacak. Türkiye saatiyle 22 Aralık 2022 akşamı saat 20:00’dan itibaren oyuncular Steam indirimlerine kavuşabilecek ve bu etkinlik 5 Ocak 2023 akşamı saat 20:00’da sona erecek.

Steam Yılbaşı (Kış) 2022 İndirimlerinde Hangi Oyunlar İndirime Girecek?

steam-yilbasi-kis-2022-indirimlerinde-hangi-oyunlar-indirime-girecek

Yılbaşında hediye verme geleneği olduğundan dolayı indirimlerin oranlarının daha bir fazla olarak ayarlanmış. Hatta ilerleyen günlerde bedava oyunların bile oyunculara sunulma ihtimali var. Dolayısıyla %10 – %90 oranları arasında değişen indirimlerle karşı karşıyayız.

İndirime giren eğlenceli ve güzel oyunlardan oluşan bir listeyi senin için hazırladık:

Tıpkı yıl sonu gibi bu yazımızın da sonu geldi. Ama oyunun asla sonu gelmeyecek. Ozan SuperApp yeni yılda da hep senin için burada olacak. Kampanyalar ve cashback imkanları ile hep yanındayız. Sen de hemen Ozan SuperApp’i indir, Steam Cashback Kampanyası ve daha birçok kampanya sayesinde almak istediğin oyunlara avantajlı fiyatlarla sahip ol!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.