Her Ortamda Müziğin ya da Sessizliğin Keyfini Çıkarabileceğin En İyi 5 Kulaklık

26 Şubat 2021

Hem müziği hem de oynadığın oyunların ve izlediğin filmlerin sesini her ortamda maksimum kalitede dinlemeye ne dersin? Eğer yanıtın “evet”se gürültü önleyici özellikli kulaklıklarla mutlaka tanışmalısın! Her türlü dijital içeriğin tadını doyasıya çıkarmanı sağlayan gürültü önleyici kulaklıklarla tüm konsantrasyonunu oynadığın, izlediğin ya da dinlediğin içeriğe verebilir, her türlü platformdan aldığın keyfi maksimum seviyeye çıkarabilirsin. İşte karşında en iyi gürültü engelleme özellikli kulaklık modelleri!

AirPods Max

gurultu-engelleme-ozellikli-kulaklik-airpods-max

“En iyi gürültü engelleme özellikli kulaklık hangisidir?” diye soruyorsan listenin ilk sırasında AirPods Max yer alır. Apple tarafından üretilen AirPods Max, üstün tasarımı ve yüksek performansıyla sana benzersiz bir deneyim sunar ve her türlü sesi maksimum kalitede dinleyebilmene yardımcı olur. Bluetooth ile bağlantı gerçekleştiren, cep telefonu ve tablet bilgisayar gibi dijital cihazlardaki film, oyun, müzik, dizi, video gibi içeriklerin seslerini doyasıya dinleyebilmeni sağlayan AirPods Max kablosuz kulaklık, özgürlüğün tadını çıkarabilmene de yardımcı olur. Otobüste, tatilde, bisiklete binerken, yürüyüş ve koşu yaparken her türlü ses dosyasının tadını mı çıkarmak istiyorsun? O zaman AirPods Max ile hemen tanışabilirsin!

AirPods Pro

gurultu-engelleme-ozellikli-kulaklik-airpods-pro

Gürültü önleme özelliği bulunan kulaklıklardan bahsederken AirPods Pro’yu anmamak olmaz! Kulakiçi kulaklık teknolojisini benzersiz bir seviyeye çıkaran ve Apple tarafından tasarlanan AirPods Pro; istediğin zaman gürültü engelleme modunu aktif eder, istediğin zaman da şeffaf moda geçerek çevrendeki sesleri duyabilmeni sağlar. Kişiye özel başlıkları sayesinde kulağına kusursuz bir şekilde uyum sağlayan kulaklık, aynı cihaz üzerinden iki çift olarak da kullanılabilir. Bu sayede müziğini sevdiklerinle kolayca paylaşabilmene olanak tanıyan AirPods Pro, şarj olduktan sonra 24 saatten uzun süre boyunca açık şekilde bekleyebilmesi ve 4,5 saati aşan aktif kullanım ömrüyle de müzik keyfini zirveye taşır. Müzik dinlemeye ihtiyaç duyduğun an cihazından müziğini açmanla birlikte aktif hâle gelen kulaklık, sana maksimum konfor ve sürat sunar.

Sony WH-1000XM4

gurultu-engelleme-ozellikli-kulaklik-sony-wh-1000xm4

Yeni nesil teknolojiyi tasarlayan markalar arasında, her zaman olduğu gibi Sony de öne çıkar. Gürültü engelleme ve Bluetooth teknolojisine sahip en önemli ürünler arasında Sony WH-1000XM4 kulakiçi kulaklık da bulunur. Bluetooth 5.0 sayesinde dijital cihazlarınla maksimum kalitede bağlantı gerçekleştirebilen Sony WH-1000XM4, stereo ses kalitesi ile de baş döndürücü bir performans sergiler. Kablosuz bir şekilde kullanabileceğin gürültü engelleyici kulaklık, 10 metrelik kullanım mesafesiyle sana geniş bir özgürlük alanı sunar. Bluetooth özelliği bulunan televizyonuna, telefonuna, tabletine ve bilgisayarına rahatça tek bir işlemle kolayca bağlayabileceğin kulaklık, 6 saat boyunca kesintisiz bir şekilde kullanılabilir.

Beats Solo Pro

gurultu-engelleme-ozellikli-kulaklik-beats-solo-pro

Müzik dinlemek ciddi bir iş! Gürültü engellemek ise yalnızca uzman markalara özgü bir başarı. Her ortamda kullanabileceğin gürültü engelleme özellikli kulaklık modellerinden bir diğeri ise Beats Solo Pro. Kulaküstü tasarımıyla göz kamaştıran Beats Solo Pro, gürültü önleyici modu açık olduğunda 22 saat, kapalı olduğunda 40 saat boyunca aktif kalabilir. Bu sayede müzik dinlerken, film izlerken, oyun oynarken keyifle kullanabileceğin Beats Solo Pro; yeni nesil Apple Watch, iPhone ve iPad modellerinin tümüyle kolayca bağlantı gerçekleştirebilir.

Bose Noise Cancelling 700

gurultu-engelleme-ozellikli-kulaklik-bose-noise-cancelling-700

Gürültü önleme özelliği bulunan kablosuz bir kulaküstü kulaklık mı arıyorsun? O halde Bose Noise Cancelling 700 modeline de mutlaka göz atmalısın! iOS işletim sistemiyle çalışan her türlü cihazla Bluetooth bağlantı gerçekleştirebilen Bose Noise Cancelling 700, tek şarjla 20 saate kadar çalışabilir. Bu sayede gün boyu dilediğin yerde istediğin içeriği kolayca dinleyebilmeni sağlayan Bose Noise Cancelling 700, rüzgâr sesini bile kolayca bloke edebilir ve telefon görüşmelerinde bile sana maksimum ses kalitesi sunar. Bose Connect uygulaması aracılığıyla kolayca kontrol edebileceğin kulaklık, farklı aygıtlar arasında geçiş yapmanı da kolaylaştırır.

Müziksiz yapamam diyenlerdensen En İyi Müzik Dinleme Platformu Hangisi? ve Müzik Dinlemek Beyni Nasıl Etkiler? içeriklerimize mutlaka göz atmanı tavsiye ederiz. Eğer sen de teknolojinin en güncel hâliyle tanışmak istiyorsan Ozan SuperApp’i hemen indir ve en yeni gelişmeleri anında yakala.

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.