Asla Kaçırmaman Gereken En İyi BluTV Dizileri

3 Ağustos 2021

Kalıplaşmış TV yayın akışından gına gelenlere, çölde vaha gibi yetişen online yayın platformu BluTV, 2017 yılında bomba gibi bir çıkışla izleyicilere sunuldu. Ana akım medyanın sınırlarını dijitalin sınırsızlığıyla aşan BluTV, kendine özgü dizi ve film yelpazesi sayesinde her zevke hitap ediyor.

Senaryoların her birinde özgünlük ve yaratıcılık performansının zirve yaptığı diziler, BluTV takipçilerini seyir keyfine doyururken, oyunculuk camiasının ağır toplarından oluşan kadrolar yine bu platformda bir araya geliyor. İşte senin için derlediğimiz eşsiz ve özgün yayın anlayışıyla, izlemeyenlerin bile senaryosunu sohbet konusu yaptığı en iyi BluTV dizileri:

Alef

en-iyi-blutv-dizileri-alef

Huşunun heyecanla dansı olarak nitelendirilen ve görsel tatminin tam not aldığı Alef dizisi, BluTV takipçilerinin gözde dizilerinden biri. Kenan İmirzalıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın aynı kadraja sığdığı ama seyir keyfinin evlere sığmadığı bu harika diziyi izlerken heyecandan tüm sezonu tek seferde bitirebilirsin. İstanbul’un en ücra köşelerinde kendi iç dünyana açılan kapılar bulabilir, Alef izlerken kendini seyre dalabilirsin. Tasavvuf kültürünü nakış gibi işleyen senaryonun seni âlemden âleme sürüklediği bir serüven seni bekliyor.

Masum

en-iyi-blutv-dizileri-masum

BluTV’nin ilk göz ağrısı Masum, baş nereye ayaklar oraya deyiminin gözle görünür hali gibi. İlk yapımında çıtayı yüksek tutan BluTV’nin, Masum’da Haluk Bilginer gibi bir üstadı başrol olarak tercih etmesi, seyir kalitesini katlayan bir etken. Masum seyircileri için aile sırlarının düğümlerini çözerken gerilim ve dram arasında mekik dokumak her bölüm daha zor bir hal alıyor. Ali Atay’ın başrolü paylaştığı dizinin yönetmeni ise ödüllü yetenek Berkun Oya. Hem senaryosu, hem yönetmen başarısı, hem de parıltılı kadrosuyla BluTV’nin markalaştığı dizi Masum’a, aman geç kalma!

Aynen Aynen

en-iyi-blutv-dizileri-aynen-aynen

Şu üç günlük dünyada biraz da yüzüm gülsün diyorsan, gülmekten yanak kası yapacağın bir dizi önerimiz var! Aynen Aynen, çiftlerin iletişiminin kodlarını sızdıran bir senaryoya sahip. Cesur senaryosu sayesinde, hayatın toz pembe ve tekdüze kalıpları yerine gerçekçi ve cüretkar bir ilişki yumağına hazır ol! Kerem Bürsin, Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya’nın başrolü paylaştığı bu komedi harikasında, ikili ilişkilerde samimiyetin ve gerçekçiliğin yakın markajına şahit olabilirsin. 7 sezondan oluşan bir dizi olduğu için seni uyaralım: Eğlenceye ve gülmeye bağımlı olup uykusuz kalma, yemeğini ye ve çöpleri at!

Yeşilçam

en-iyi-blutv-dizileri-yesilcam

Nostalji kuşağının sahne arkasında neler var bilmek ister misin? Bir önceki neslin gençliğini peşinden sürükleyen filmlerin kamera arkası kahramanlarını ve kamera önü taht oyunlarını seyre dalarken, Yeşilçam’ın varlığına dair bilgi edinebileceğin bu harika dizinin başrolü; Çağatay Ulusoy’da. Yeşilçam dizisinde 60’ların sinema sektörüne dair her detayı; kavgayı, savaşı, zaferi ve kayıpları delişmen bir yapımcının gözünden izleyebilirsin. Türk sinema tarihine yönelik harika bir tur olan dizinin Çağan Irmak’a ait bir yapım olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Dijital Flörtleşme

en-iyi-blutv-dizileri-dijital-flortlesme

Dijital aşk, dijital sevgi, dijital sevgili, dijital sevgililik… diye uzayıp giden bu tamlamaların artık sıradanlaştığını söylesek, bunu garipseyenlerden mi olursun, yoksa çoktan dijital flörtün kitabını yazdın mı? Her iki durumda da artık sosyal mecralar üzerinden tanışan kişilerin kurduğu aşk dolu dünyalarına tanık olabileceğin bir belgesel var. BluTV’nin en ilgi çeken yapımları arasında yer alan Dijital Flörtleşme, Tinder vb. uygulamalar ile flört/ilişki deneyimi yaşayanların anlatımlarından oluşuyor. Eğlenceli ve enteresan yaşanmışlıklara şahit olacağın bu yapımda aşkın her dijital formunu olduğunu göreceksin.

Pavyon

en-iyi-blutv-dizileri-pavyon

Pavyon kültürünün ekrandan çıkıp ortama aktığı bu dizide, renkli dünyaların şaşırtıcı yaşanmışlıklarına şahitlik edeceksin. Gece hayatındaki karanlıkların pembe mavi ledlerle aydınlatıldığı esrarengiz mekânların insanları, hayatında unutulmaz köşeler edinebilir. Gerçek hayat hikâyelerinin, kurgusal düzende anlatıldığı dizide gece hayatına dair bildiklerini şimdiden unutmaya başla!

T Kuşağı

en-iyi-blutv-dizileri-t-kusagi

Tiktok fenomenlerinin ve kullanıcılarının T harfini analiz ettiği belgesel BluTV yapımları arasında en çok dikkat çeken perspektiflerden birine sahip. Z kuşağının T kuşağına dönüştüğü Tiktok platformunun kullanıcıları, hedef ve kazançları, motivasyon ve dinamiklerine yönelik yeni bir pencere sunan T Kuşağı ile küçücük bir ekrandan, sonsuz dünyalara açılan kapıların sırrını çözmeye ne dersin?

Hazır BluTV’deyken biraz da film izlemeye ne dersin? Öyleyse Kaçırmaman Gereken En İyi BluTV Filmleri yazımızı harika film önerileri için inceleyebilirsin.

BluTV Üyeliğinde Büyük Avantajlar Ozan SuperApp’te

Ozan SuperApp denince akla ilk gelen kelime nedir? Elbette avantaj! BluTV içeriklerine ulaşmak için en avantajlı fiyatlandırma seçeneklerini, prestij üyelik kullanımlarını, kolay ödeme yöntemlerini ve dijital finansın sayısız yeniliklerini Ozan SuperApp ile elde edebilirsin. O halde durma! Hemen Ozan SuperApp’i indir ve BluTV üyeliğini al. En etkileyici dizi ve filmlere ulaşmanın, en uygun fiyatlandırma seçeneklerinin ve tek tıkla tüm işlemleri gerçekleştirmenin tadını çıkar!

Yepyeni filmleri çıktığı an sinemada izlemek için biletini Ozan SuperApp üzerinden kolayca alabileceğini biliyor muydun? Hem de Türkiye’nin her yerindeki sinemalar için geçerli! Dilediğin sinema biletini almak için Ozan SuperApp‘i hemen indir!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.