Xbox Game Pass Bugün Altı Oyununu Kaldırıyor

16 Mayıs 2021

Bu ay dokuz oyun ekledikten sonra, Xbox Game Pass günün sonunda altı oyununu kaldırıyor ve oyuncuları potansiyel olarak bunları satın almaya zorluyor. Xbox Game Pass, oyuncular için muazzam bir anlaşma oldu. Ancak yeni bir güncelleme sonrası bazı oyunlar bu hizmetten kaldırılacak. Abonelerin çıkan oyunları satın alıp almamayı seçmeleri gerekecek.

Final Fantasy 10 / 10-2 HD Remaster, Dragon Quest Builders 2 ve Red Dead Online dahil olmak üzere Game Pass’e başka oyunlar da ekleniyor. Platform, mevcut tekliflerine toplamda dokuz oyun daha eklemeyi planlıyor. Alan Wake, Battlefleet Gothic: Armada 2, Dungeon of the Endless, Final Fantasy 9, Hotline Miami ve Plebby Quest: The Crusades’dir. Tümünün günün sonunda kaldırılması planlanıyor. Game Pass üyeleri, kaldırılacak olan bu oyunlar için var olan satın alma fiyatı üzerinden yüzde 20 indirimden yararlanabilecek. Yüzde 20 indirim, oyuncuların yolculuklarına daha makul bir fiyata devam etmelerine olanak tanıyacak.

Hizmet, birçok oyuncu için harika oldu, hatta Dungeons and Dragons: Dark Alliance gibi oyunları lansman sırasında platforma getirdi. Oyunların çoğu sonunda Game Pass’ten çıkacak olsa da, oyuncuların oyuna kalıcı olarak sahip olmak istemeleri durumunda indirim sunmak, kütüphanelerini korumak isteyenler için olumlu bir fırsat oldu.

Xbox Game Pass, oyun dünyası için bir tür Netflix olduğunu kanıtladı ve oyuncuların ayda yaklaşık 15 $ (Global fiyatta) gibi düşük bir fiyata oynayabilmeleri için kaliteli oyunlar çıkarmaya devam ediyor.

Ozan SuperApp hem oyunlarda hem de dijital ve fiziksel tüm alışverişlerinde avantajlı fiyatları ile yanında. Sürpriz cashback kampanyaları, 7/24 transfer ve QR kod ile ödeme özelliklerinden yararlanmak için hemen Ozan SuperApp’i indir, oyunun ve tüm harcamalarının keyfini dijital finansın avantajlarıyla Ozan SuperApp’te yakala!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.