Valorant Şekilli Nick Önerileri

23 Ekim 2022

Ajanlar ve gizli görevler, macera ve aksiyon bir arada olsun ama sadece oyun keyfi sürmeyeyim kıyasıya bir rekabet de olsun isteyenlerin tek adresi Valorant oyun tutkunları için çok değerli bir rekabetçi FPS haline geldi!

Senin için de bu muhteşem kurgunun ve harika grafik özelliklerinin önemi büyükse, kullanacağın nicklerin değerinin farkındayız. Çünkü her oyuncu gibi sen de önce adından söz ettirmeyi, oyun başarınla beraber şanını da yaşatmayı isteyebilirsin. Sen bir şey istersin de biz yapmaz mıyız! Valorant şekilli nick arayışların son bulsun! Çünkü aradığın ne varsa yazımızda bulacaksın.

Takım stratejisini ana mekaniği haline getiren Valorant, kısa zamanda uluslararası oyun turnuvalarının en önemlileri arasına girmeyi başardı.  FPS oyunlar içinde belki de çıktığı ilk günden itibaren en kısa dönemde ilklere giren bu oyunda, en az aim kabiliyetin kadar önemli bir konu var: Elbette isim tercihlerin! Böylesi önemli bir konuda güvenilir bir kaynak ararsın diye düşündük ve Valorant şekilli nick listemizde gözde alternatiflere yer verdik! 

Valorant’ta Nick Nasıl Değiştirilir?

valorant-nick-nasil-degistirilir

Valorant şekilli nick listemize göz atarken değişim işlemleriyle ilgili de bilgi edinmen şart. Çünkü oyuncular için Valorant’a dair en önemli konulardan biri, karmaşık profil yönetimi seçenekleri. 

Valorant içerik zenginliği ve grafik başarısıyla nam salmış bir FPS oyunu olsa da isim değişikliği başta olmak üzere çeşitli sınırlamalar içerir. Bu nedenle değişiklik yapmak istediğinde doğru bir rehberden faydalanmayı unutma!

Valorant şekilli nick tercihini yaptıktan sonra sırasıyla aşağıdaki adımları izleyerek Valorant’ta nickini değiştirebilirsin; 

valorant-nick-degistirme-nasil-yapilir

  1. Valorant’ta nickini değiştirmek için öncelikle Riot Games hesabına kullanıcı adın ve şifrenle giriş yap.
  2. Riot hesabına girdikten sonra karşına çıkan menüde ikinci sıradaki “RIOT ID” bölümüne tıkla.
  3. Mevcut ismini gördükten sonra yandaki kalem simgesine tıklayarak yeni nickini gir.
  4. Yeni Valorant nickini girdikten sonra sırasıyla “Rastgele” ve “Gönder” butonuna tıkla.

Tüm bu adımlardan sonra yeni nickini kullanmaya başlayabilirsin. Ancak Valorant şekilli nick tercihin için mevcut adını sildiğinde, sayfada beliren uyarıları dikkate alman gerek. Çünkü Valorant oyuncuları için bazı karakterlerin kullanımı desteklenmez ve değişiklik sınırı bulunur.  

Valorant Şekilli Nick Önerileri

Valorant şekilli nick listelerine göz atan oyuncular için tercihleri etkileyen unsurların başında ajan özellikleri yer alır. Sahip olduğun oyunculuk yetenekleri hangi alanda daha fazlaysa, isim tercihlerin için de bu yönde bir yol izlemelisin. 

Gizli, çevik, hızlı, stratejik veya karma bir ajan yapısına sahip olabilir, Valorant şekilli nick tercihini de bu özelliklere uygun şekilde belirleyebilirsin. 

Valorant şekilli nick listelemelerinde en nitelikli alternatiflere ulaşmanı istediğimiz için her konuda olduğu gibi bu konuda da en ince ayrıntıya kadar indik! Yazımızda senin için derlediğimiz harika nick önerilerine ulaşabilir, yaratmak istediğin profile uygun olan nicki anında kullanmaya başlayabilirsin! 

  • ᘜIᖇᒪ ᘜᗩᗰᗴᖇ
  • ๛ Badgirl ๛
  • PB乡 PEAKY BLINDER
  •  
  • ™Ꭰᥲʀκ͢❥Ӄᴎ͟͞ɪ͟͞ԍ͟͞ʜ͟͞ᴛ™Gamer]
  • ﹄Kaͥຮaͣpͫ﹃
  • ×°ᖘresti?e G?ŇŇers°×
  • ༒₲Ⱡ₳Đł₳₮ØⱤ༒
  • sͩtͤaͣlͭkͪer
  • ☬INU⚔️WolF☬

En İyi Valorant Nickleri

Gizli araştırma görevleri, saldırgan stratejileri önleme hamleleri ve oyuncuların bu alanlarda aldığı rol, Valorant mekaniklerinin temelini oluşturur. Dolayısıyla her oyuncu aslında oyun kurgusunun ayrılmaz bir parçası olarak görevleri yerine getirir. Valorant şekilli nick kullanımları ise oyuncuların hem rakiplerine hem de takım arkadaşlarına karşı nitelikli bir profil geliştirmesini sağlar.  

Etkileyici isim tercihleri Valorant dünyasında unutulmaz profiller yaratmanı destekler. Bu durumda sana düşen Valorant şekilli nick tercihlerin için stratejine ve oyuncu karakterine uygun bir yol izlemek! Yerine getireceğin görevlerden, katılacağın turnuva ve takım oyunlarına kadar her aşamada Valorant şekilli nick alternatifleri arasından yapacağın tercih oyun profilinde ayrı bir önem taşır! 

Aşağıda senin için en iyi Valorant nicklerini sıraladık;

  En İyi Valorant Nickleri Eğlenceli Valorant Nickleri  Kızlara Özel Valorant Nickleri
1 DemonSlayer I am Noob Angel Of Death
2 DaPunisher YoruIsUseless Gamer Girl
3 Mobkilla CSGO Better Thalia
4 DaTrickster KillMePls WonderWoman
5 HawkEyez HelpMeGuys Valorant Queen
6 DeathShot DiesOften Black Widow
7 K I N G HappyCamper White Canary
8 P Y H S C O CheckUrCorners PinkPanther
9 Hades The Range Bot No Mercy
10 Jaeger Jack AimAssist IcyYuri
11 Smurf City Okay Boomer GoneRogue
12 Headhunter RazeShadowLegend Primadonna
13 Aim Labs Guy Valo Rant FemmeFatale
14 Smooth Operator Nightmarish WickedWitch
15 Alpha NoWsOnlyLs FiestySakura

En İyi Valorant Takım İsimleri

PVP oyun dendiğinde online maceranın kapıları sonuna dek açılır. Üzerine bir de takım stratejilerine imkan veren oyun kurguları eklenirse her oyun tutkununun rüyaları gerçek olur! İşte Valorant aynı anda tüm bunları gerçekleştiren bir oyun hikayesine sahiptir ve takım oyunlarında oyun keyfinin katlanmasını sağlar. 

Valorant isim önerileri yazımızı hazırlarken elbette takım oyunları için alternatifleri es geçmedik. Biliyoruz ki bu oyunun tadı takım arkadaşlarıyla bambaşka! 

Valorant isim önerileri içinden en beğendiğin alternatifleri takım arkadaşlarına sunmadan önce, takımına dair özellikleri ve turnuva stratejilerini de gözetmelisin. Dosta güven, düşmana korku veren bu isimler arasında sana ve takım arkadaşlarına en çok yakışan seçenekleri Valorant takım isimleri listemizde kolayca bulabilirsin:

  • Justice Sword: Adalet Kılıcı
  • Hell Knights: Cehennem Şövalyeleri
  • Master Warriors: Usta Savaşçılar
  • Mighty Monsters: Muazzam Canavarlar
  • Dark Rebels: Karanlık İsyancılar
  • Darned Monster: Lanetli Canavarlar
  • Fearless Executors: Korkusuz İş Bitiriciler

Valorant İsim Gizleme Nasıl Yapılır?

Valorant isim önerileri arasından beğendiğin ismi seçip değişiklik yapabileceğin gibi isim gizleme özelliğinden de faydalanabilirsin. Çünkü kısa süre önce Valorant oyuncular için yeni bir özellik olarak isim gizleme hizmetini kullanıma sundu. Elbette hiçbir yeniliği gözden kaçırmadığımız gibi bu hizmetin ayrıntılarını da seninle paylaşacağız.  

Valorant oyuncuları için sıralama listelerinde isim yayınlamak tercihe bağlı değildi. Ancak geliştiricilere karşı böyle bir talep olduğu biliniyordu. Valorant isim önerileri arasından dilediğini seçerek profilini şekillendiren oyuncular, sıralama listelerinde isteklerinden bağımsız olarak görüntüleniyordu. Bu durumun değişmesini sağlayan özellikse kısa süre önce güncellemeyle birlikte geldi. 

Yeni versiyon hizmetlerinden biri olarak artık sıralama listelerinde anonim kalman mümkün. İsim gizlemek isteyen oyuncular için Valorant, “gizli ajan” ibaresinin kullanımına izin verdi ve dilediğin zaman profilini anonime dönüşmesi mümkün hale geldi. 

valorant-isim-gizleme

Valorant ismini gizlemek için sırasıyla aşağıdaki adımları izleyebilirsin;

  1. İlk olarak “Ayarlar” sekmesindeki “Genel” kısmına tıkla.
  2. Açılan sayfada “Gizlilik” alanını seç.
  3. İsmimi grubum dışındakilerden gizle” butonuna tıkla.

Tüm bu adımları uyguladıktan sonra Valorant ismin gizlenmiş olacak.

Valorant isim önerileri hakkında bilmen gereken her detayı ve eşsiz isim listesini seninle paylaştık. Şimdi mutlaka haberdar olman gereken bir liste var ki tek alternatiften oluşuyor ve dijital finans yaşamın için oldukça önemli!  

Dijital finansta başarı listesinin tartışmasız tek öncüsü Ozan SuperApp’ten söz ettiğimizi anladın bile! Çünkü Ozan SuperApp ile günün her saati para transferi yapabilir, Cashback kampanyaları sayesinde kazançlarını artırabilirsin. e-Pin ve dijital servis hizmetlerine tek ekrandan ulaşabileceğin Ozan SuperApp’i hemen indir, Valorant ajanlığında olduğu gibi dijital finansta da profesyonelliği tercih et! 

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.