SuperApp Nedir? Hepsine Hükmedecek Tek Bir Uygulama!

28 Mart 2022

SuperApp Nedir? Hepsine Hükmedecek Tek Bir Uygulama

SuperApp, çok sayıda ürün ve hizmetin bir arada sunulduğu portallar olarak bilinir ve dünyanın her yerinde kullanılmaya başlanan yeni nesil bir teknolojidir. Özellikle finansal uygulamalar konusunda sağladığı kolaylıklar ile başarılı bir büyüme kaydeder. Geleneksel finans sistemlerinin yerini alan bu uygulamalar, mevcut sistemden farklı olarak birçok yenilik ve kolaylığı da beraberinde getirir. Finansal deneyimin yeniden şekillenmesinde aktif rol oynayan bu sistem, tek başına tüm finansal teknolojileri zahmetsizce yönetmeni sağlıyor. Ozan SuperApp, henüz ülkemizde tam olarak kullanılmayan bu teknolojik kavramları Türkiye’ye kazandırıyor.

SuperApp, oturum açılan tek bir uygulama üzerinden birçok işleme ulaşabilmeyi sağlayan sistem olarak adlandırılıyor. İnternet aracılığıyla ticaret yapıyorsan ve işlerini internet ortamında yürütmeyi benimsediysen SuperApp tam sana göre. Büyük kolaylık ve pratiklik sağlayan SuperApp’in oluşmasında, 2020 itibarıyla bireylerin özellikle alım-satım konusunda sergiledikleri davranış değişikliklerinin etkili olduğunu belirtmekte fayda var.

SuperApp Uygulamaları İle Neler Yapabilirsin?

SuperApp ile birçok işlemi pratik olarak gerçekleştirebilirsin. Kullanıcıya ciddi anlamda zaman tasarrufu sağlayan SuperApp, bireysel kullanıcılara ve işletme sahiplerine önemli çözümler sunuyor. Ülkemizde ise, yeni nesil finansal teknoloji (fintech) firması olan Ozan SuperApp sayesinde çok yönlü finans çözümlerine ulaşmak artık çok daha kolay. Finans uygulamaları, dijital cüzdan, alışveriş ve oyunları tek bir uygulama üzerinden yönetebilme özgürlüğü sunuyor. Finansal teknoloji alanındaki geleneksel çözümlerin zaman ve enerji kaybı olduğunu düşünüyor ve daha dinamik çözümler istiyorsan SuperApp tam olarak bu isteğini karşılıyor.

SuperApp ile Para Gönder / Al

Dünyanın her yerinde, kolayca kullanabileceğin SuperApp uygulamaları ile finansal işlemleri yapmak her zamankinden daha kolay. Dünyanın neresinde olursan ol, para gönderme ve para alma işlemini SuperApp ile saniyeler içinde gerçekleştirebilirsin.

SuperApp ile Güvenli Alışveriş

Güvenilir ve kolay bir kullanım prensibine sahip olan SuperApp, yaptığın alışverişleri güvenle tamamlamanı sağlıyor. Günlük alışverişlerden büyük alışverişlere kadar tüm işlemleri SuperApp ile gerçekleştirebilirsin.

Ozan SuperCard’la Cashback’leri Yakala!

Ozan SuperApp’de anında hesap açabilir, ücretsiz para gönderebilir, kartınla harcama yap ve cashback kazanabilirsin. Ozan SuperCard ile oyunda, eğlencede, alışverişte, seyahatte her zaman öne geç. Beklemek yok!

Tüm Ödemelerini SuperApp İle Yap

SuperApp finansal teknolojilerde sunduğu çözümlerin yanı sıra ödeme işlemlerinde de adeta yeni bir çağ başlatıyor. Yurt içi ve yurt dışı alışverişlerinde kullanabileceğin sistem, finansal servisler tarafından uygulanan tüm ödeme güvenlik işlemlerini uygulamasının yanı sıra kendi çatı aplikasyon sistemini devreye sokarak alışverişleri ve ödemeleri güvence altında tutuyor.

E-Ticaret Ödemeleri Yap

SuperApp, elektronik ticaret siteleri ile yapacağın ödeme işlemlerini güvenilir ve kolay bir şekilde gerçekleştirmeni sağlıyor. SuperApp ile sinema bileti veya beğendiğin bir kıyafeti anında satın alabilir, saniyeler içinde yemek siparişi verebilirsin.

Oyun Kodları Satın Al

Sevdiğin oyunların içerisindeki tüm harcama işlemlerini SuperApp sayesinde güvenle yerine getirebilirsin. Oyun kodu satın alımını en kolay ve en hızlı şekilde gerçekleştirebilir ve oyunun heyecanına kaldığın yerden devam edebilirsin. Ayrıca Playstation, Google Play, Wolfteam, Steam, Xbox ve AppStore platformlarından istediğin oyunu satın alıp hemen oynamaya başlayabilirsin.

Dijital Üyelik Kodları Al

Dünyada ve ülkemizde son zamanlarda sıklıkla kullanılan dijital platformlar için üyelik işlemleri SuperApp ile artık çok daha kolay. Dijital üyelik kodları satın alımını güvenli ve pratik bir şekilde yaparak sevdiğin dizi ya da filmin tadını çıkarmaya devam edebilirsin. SuperApp ile eğlence dünyasına aralanan kapıdan hızlı bir giriş yaparak heyecan dolu yolculuk için yerini alabilirsin.

Fatura Ödemeleri Yap

SuperApp, tüm fatura ödeme işlemlerini çok kısa bir sürede gerçekleştirmeni sağlıyor. Her bir faturayı farklı sistemler üzerinden ödeme devrini kapatan SuperApp, büyük bir konfor sunuyor. Tek bir uygulama indirerek elektrik, su, telekomünikasyon gibi tüm faturaları günü gününe hem de zahmetsizce ödeme lüksünün keyfini yaşatıyor.

Dijital Ürün Ödemeleri Yap

Birçok ödeme işlemini gerçekleştirme olanağı sunan SuperApp, dijital ürün ödemelerini de en kolay yoldan yapma özgürlüğü tanıyor. E-kitap, e-dergi, video, resimli eğitimler ve sesli eğitimler gibi sanal ortamdan indirip kullanabileceğin ürünleri en hızlı yoldan almanı sağlıyor.

Farklı Döviz Hesapları Aç

TL, USD ve EURO hesapları açabildiğin bu yeni nesil sistemle, yatırımın ya da birikimin hangi döviz cinsindeyse, ona uygun hesap aç ve paranı yönetmeye anında başla.

Kullanıcılarının beklentilerini karşılayan bir SuperApp olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ve geçtiğimiz Şubat ayında Store’larda yerini alan Ozan SuperApp’i hemen indir, her ay yepyeni bir özellikle tanış, hayatını kolaylaştır.

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.