Stranded Deep: En İyi Raft Tasarımı

11 Haziran 2021

Stranded Deep, karada ve denizde tamamen hayatta kalma ile ilgili bir oyundur ve oyuncuların onları güvenli bir şekilde yeni adalara götürmek için en iyi salı yapmaları gerekecektir.

En İyi Örgülü Derin Sal İnşası İçin Gerekli Malzemeler

Stranded Deep‘te inşaat, avlanma ve balık pişirme konusunda ustalaşmış olanlar yeni bir adaya taşınmayı düşünüyor olabilirler. Bunun için oyuncuların bir sal inşa etmesi gerekecek. Oyuncuları bir sonraki adaya götürmek için güçlü bir sal inşa etmek için birkaç şey toplamaları gerekecek. İlk olarak, şamandıralar, lastikler, tahta veya varillerden yapılabilecek bir tabana ihtiyaçları olacak. Ancak Stranded Deep’te maalesef ağaçlar yeniden yetişmediğinden ve oyundaki diğer pek çok şey için ahşaba ihtiyaç duyulduğundan, oyuncular onu sallarının tabanı için kullanmaktan kaçınmak isteyebilirler.

Oyuncuların, Stranded Deep konteyner duvarları, Driftwood, Wood, Plank, Corrugated ve Clay olabilen döşemeye ihtiyacı var. Oyuncular, her birinin ne kadar ağır olduğuna dikkat etmelidir, çünkü ayakta kalmak için yeterli yüzdürme gücüne sahip olduklarından emin olmaları gerekecektir. Bundan sonra, salların sadece bir yelkene veya motora ihtiyacı var. Stranded  Deep’teki sallar, sınırsız şekilde özelleştirilebilir ve farklı stillere sahip olabilir bu aklınızda olsun.

Stranded Deep’te En İyi Raft Tasarımı

Stranded Deep’teki Raft’ların her zaman uyguladıkları birkaç kuralı vardır. Sal ne kadar büyükse, dönmesi o kadar zor ve hareket etmesi o kadar yavaş olur. Ayrıca birden fazla yelken, salın sudaki hızını artırmaz. Bu nedenle, bir sal için en uygun düzeni oluşturmak için oyuncular hafif ve küçük düşünmelidir. Küçük inşa etmek için oyuncuların küçük düşünmesi gerekecek. Bu, ya yelkenli 1×1 sal ya da yelkenli, çapalı ve motorlu 2×1 sal anlamına gelir. Her iki yapı da köpekbalıklarından uzak durmak için suda yeterince hızlı olmalıdır. Ancak bu teknelerde kasa tutamadıkları için depolama sorunu yaşanmaktadır. Böylece oyuncular, Stranded Deep’te gerekli olan tatlı suya sahip hindistancevizi, daha fazla ahşap ve başka bir adada bulamayacakları diğer şeyler gibi yanlarında getirebilecekleri malzeme sayısı sınırlı olur.

3×3 sallar, oyunculara merkezde depolamak için bir sandık sağlar. Ekstra ağırlık ve boyut salı yavaşlatırken, oyuncular sallara ekstra dayanıklılık kazandırabilir. Daha iyi malzemeler kullanmak, köpekbalıklarının tekneyi sallamasını önlemeye yardımcı olacaktır. Ek olarak, köpekbalığı saldırısı durumunda da yardımcı olabilecek bazı Stranded Deep hile kodları da mevcut.

Stranded Deep ; Linux, macOS, PC, PS4 ve Xbox One‘da mevcuttur.

Ozan SuperApp hem oyunlarda hem de dijital ve fiziksel tüm alışverişlerinde avantajlı fiyatları ile yanında. Sürpriz cashback kampanyaları, 7/24 transfer ve QR kod ile ödeme özelliklerinden yararlanmak için hemen Ozan SuperApp’i indir, oyunun ve tüm harcamalarının keyfini dijital finansın avantajlarıyla Ozan SuperApp’te yakala!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.