Ozan SuperApp Sunar: Starbucks Cashback ile En İyi Kahveler

27 Ağustos 2021

Kahve kültürünün evrensel anlamda model değiştirmesindeki yegâne mimarlardan biri de şüphesiz ki Starbucks markasıdır. Öğrencilerin dostu, kötü kahvenin düşmanı Starbucks’ın sayısız kahve seçeneğiyle birlikte sunduğu nefis atıştırmalıklar, öğün arası zamanların kalitesini arttırmaya devam ediyor.

Dünyanın hemen hemen her ülkesinde en sevilen ve en çok tercih edilen Starbucks’ın yeni yol arkadaşı Ozan SuperApp Cashback kampanyaları! Kahve lezzetine cashback avantajlarını ekleyerek senin için kazan kazan sistemini hayata geçiren Ozan SuperApp; yeni nesil dijital finansın gücüne güç katmaya devam ediyor! Starbucks’tan alabileceğin dillere destan kahve lezzetlerini ve Ozan SuperApp’le sahip olacağın avantajları senin için sıraladık:

Bir Starbucks Klasiği: White Chocolate Mocha

starbucks-cashback-white-chocolate-mocha

Mısır’ın Piramitleri, Paris’in Eyfel’i, İstanbul’un Kız Kulesi neyse, Starbucks’ın White Chocolate Mocha’sı da odur. Kahve çeşitleri arasında en kült ve en sevilen seçenek olarak bilinen White Chocolate Mocha; Yemen kahvesinin efsanevi aromasına süt ve çikolata eklenerek yapılan eşsiz bir lezzet. Starbucks’ın vites arttırarak beyaz çikolatayla hazırladığı tarifin kilit noktası ise, kahve demleme tekniği olarak Mocha yöntemini benimsemesi.

Grande boyu 489 kalorilik besin değeriyle, pazartesi başlamaya söz verilen diyetlerin bozulması için harika bir tercih olan White Chocolate Mocha, Starbucks müdavimleri tarafından en fazla sipariş edilen ürünlerin başında geliyor. Bu kervana katılmak için bekleme, yanında atıştırmalığıyla White Chocolate Mocha siparişini ver, diyet meselesinden de kimseye söz etme! Aramızda kalsın.

Sıcak Günlerde Büyük Serinlik: Frappuccino

starbucks-cashback-frappucino

Her şerde bir hayır vardır mantığının 1957 yılında hayat bulduğu bir an yaşandı. O an Selanik kahve fuarında çözünen kahveyi hazırlamak isteyen çalışanlardan biri, sıcak su bulamaması ve soğuk su kullanarak kahvesini hazırlamasıyla birlikte, Frappé kahveyi insanlara hediye etti. Peki, bu tesadüfî mucizenin mükemmelleştirildiği bir tat var desek? İşte karşında Frappuccino!

Starbucks’ın patentli içecekleri arasında yer alan Frappuccino, tesadüfen keşfedilen enfes lezzet Frappé ile İtalyan klasiği Cappuccino’nun leziz bir melezi. Her iki kahvenin de temel lezzet dengesini buz gibi içimle sunan Grande boy bir Caramel Frappuccino tam 400 kalori. Ama yalnız değilsin, Starbucks’ın yaz günlerinde en çok tercih edilen, fresh tatlarından biri!

Kadim Hindistan Tarihinden: Chai Tea Latte

starbucks-cashback-chai-tea-latte

Hindistan’ın rengârenk ve karmaşık kültürünü zihninde canlandır; her rengin, her geleneğin ve her kesimden insanın bir arada yarattığı o uyumlu karmaşayı gözlerinin önüne getir… Sonra üzerine kutsal tatlar arasında yer alan Chai Tea Latte serpiştir ve bardağa doldur. Tebrikler! Bir içimlik Chai Tea Latte hazırladın.

Binlerce yıllık kültürün damıtılarak günümüze ulaşan leziz hali Hindistan’ın çayı ve lattenin dansıyla, doğu batı sentezinden bir yudum alabilirsin! Grande boy Chai Tea Latte’nin 255 kalorisini de kafaya takma, al bir minder bu gazla yogaya başla!

Limonatadan Güzeli: Cool Lime

starbucks-cashback-cool-lime

Sıcak yaz günlerinde serinlemen için ata mirası bir lezzete sahip olduğun gerçeğini sana açıklamaya karar verdik. 16. Yüzyılın sonlarında seni her şeyden çok seven Kübalılar, alkollü kokteyller arasında en leziz seçeneklerden biri olan Mojito’yu icat ettiler. Nane ve lime ikilisini bir arada kullanarak ferahlıktan ferahlığa koşmayı sağlayan Mojito’yu alkol hariç tüm elementleriyle yeniden yorumlayan Starbucks, bu ata mirasını sana tüm freshliğiyle sunuyor.

Grande boyu 70 kalori olan ve geçmişten gelen bu enfes lezzeti her içişinde Cool Lime’ın dedesi Mojito’yu sevgiyle anıp, Ozan SuperApp’in Starbucks Cashback kampanyası ile kazanacaksın!

Ozan SuperApp Starbucks Cashback Kampanyası ile Kahve Keyfini Katlıyor

Ozan SuperApp üyeliğinin avantaj dünyasında, fırsattan başın döndü biliyoruz ama sana yine karşı koyamayacağın bir teklifle geldik! Starbucks’ın destansı lezzetlerini tadarken Starbucks Cashback kampanyası sayesinde her yudumda kazancını katlayacağın bir yeniliğe hazır mısın?

Kolayca Ozan SuperApp hesabına sahip olduktan sonra, ödeme yöntemleri arasından dilediğini seç ve Cashback fırsatından faydalanmaya başla! QR kod kullanarak zamandan, Ozan SuperApp kullanarak hesaptan kâr edebileceğin dijital finans dünyasına hala katılmadıysan oyalanma! Ozan SuperApp’li ol, kazanmaya başla!

Şu an için bu kampanya sonlandı yenileri için takipte kalın!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.