PUBG Mobile UC (Unknown Cash) Satın Alma Rehberi

16 Kasım 2022

PUBG Mobile tutkunları bir araya gelsin! Son dönemlerin en popüler hayatta kalma oyunlarından biri olan PUBG Mobile’da, oyun içinde kullanabileceğin UC (Unknown Cash) para birimi ile oyun deneyimini çok daha benzersiz hale getirebilirsin!

PUBG Mobile oyununu çok daha eğlenceli kılacak ve rekabet ortamında kişiye çok daha avantajlı bir görünüm sunacak PUBG Mobile UC satın alma ile ilgili tüm detayları mercek altına aldık.

PUBG Mobile UC (Unknown Cash) Nedir?

PUBG Mobile UC, oyun içinde kullanılan bir para birimidir. Oyunda bulunan para birimlerinden çok daha farklı olan UC, oyuncuların oyun oynayarak kazanabileceği bir para değildir. UC para birimini kullanman için satın alman gerekir

Oyuna başlamadan önce UC satın alarak pek çok farklı eşyaya sahip olabilirsin. Ancak bu eşyaların diğerlerinden çok daha üst seviyede ve görünümde olduğunu bilmesin. 

Özel kostümler, etkileyici silahlar, paraşüt tasarımları ve daha birçok ekipmanı satın almak için kullanılan PUBG Mobile UC para birimi, diğer oyunculardan farklı görünmeni sağlamakla birlikte oyuna başlamadan önce muhteşem bir motivasyon elde etmene olanak tanır. 

PUBG Mobile UC Ne İşe Yarar?

PUBG Mobile UC; kostüm, yetenek ve birçok farklı ekipmanı satın almanı sağlar. UC’ler ile kostümüne uyum sağlayacak en güçlü silahları satın alabilir, paraşütünü istediğin tasarıma dönüştürebilir ya da kendine hazine kutusu alabilirsin.

PUBG Mobile’da görünüşünü çok daha etkili kılmak istersen, oyundan elde ettiğin gümüş paralar istediğin kostümü satın almana izin vermeyebilir. O çok istediğin, gerçekten havalı görünen ve diğer oyuncularda görmediğin kostümü almak için PUBG Mobile UC kullanman gerekir. 

PUBG Mobile UC ile satın alacağın kostüm ve diğer ekipmanlar, oyundaki başarını doğrudan etkilemez. Oyun başladığında herkes aynı koşullar altında savaşır. Ancak UC ile satın aldığın kostüm, silah ya da diğer ekipmanlar oyuna başlamadan herkesin seni tanımasına ve saygınlık kazanmana olanak tanır. 

Pubg Mobile UC Nerelerde Geçerlidir? 

Pubg Mobile UC ile oyun içi mağazadan sayısız eşya ve ekipman alman mümkündür. Oyundaki karakterin için karakter kuponu, kıyafet setleri, silah paketlerinin yanı sıra gözlük, maske, çanta, ayakkabı ve şapka gibi aksesuarlar UC ile satın alabileceğin ürünlerdir. 

PUBG Mobile UC ile aynı zamanda araç kaplaması, animasyon, paraşüt kaplaması, özel sandıklar ve çeşitli hesap türleri satın alabilirsin.

PUBG Mobile UC Nasıl Alınır?

PUBG Mobile UC satın almak için tek yapmak gereken Ozan SuperApp’i indirmek. PUBG Mobile kostümlerini ve diğer ekipmanları Ozan SuperApp ile indirimli fiyatlarla satın alabilir ve oyundaki görünümünü istediğin gibi değiştirebilirsin.

PUBG UC satın almak için aşağıdaki adımları izle:

PUBG Mobile Unknown Cash Ozan SuperApp

  1. Ozan SuperApp uygulamasını indir.
  2. Hesap bilgilerinle giriş yap veya yeni hesap aç.
  3. SuperCard’ını al.
  4. Oyunlar” bölümünden PUBG Mobile UC’yi seç.
  5. İhtiyacın olan Unknown Cash’i sepetine ekle ve hemen satın al!

PUBG Mobile UC Nasıl Yüklenir? Nereye Yazılır?

PUBG Mobile UC yüklemek ve kullanmak için şu adımları takip edebilirsin: 

1. https://www.midasbuy.com/tr/redeem/pubgm sayfasına gir. 

2. Midasbuy’a giriş yapmak için üye ol.

3. Sisteme giriş yaptıktan sonra “Oyuncu No Doğrulama” alanına oyundaki Karakter ID‘ni gir ve devam et.

4. EPIN başlığı altında e-pin kodu için boş bırakılan alana, Ozan SuperApp üzerinden satın aldığın PUBG Mobile UC kodunu girerek “Tamam” butonuna bas.

5. Açılan “Takas İşlemi Ayrıntıları” penceresindeki “Gönder” butonuna tıkla.

6. “Satın alma başarılı” seçeneğini gördükten sonra yüklemen başarılı bir şekilde gerçekleşmiş ve satın aldığın UC hesabına yüklenmiş olacak. Artık PUBG Mobile’a girerek UC paralarını keyifle harcayabilirsin.

PUBG Mobile UC ile Alınabilen Hesap Türleri Nedir?

PUBG Mobile UC’ler ile kıyafet, aksesuar ya da araç kaplama gibi eşyalara ek olarak Royale Pass, Elite Pass ve Battle Pass gibi hesap türlerini satın alabilirsin. 

Royale Pass Nedir?

PUBG Mobile’ın sezonluk bir etkinliği olan Royale Pass, sezon süresince farklı görevler tamamlayıp ödüller kazanmana olanak tanır. Her maça girdiğinde sana verilen görevleri yerine getirerek pek çok ödül kazanabilirsin

İki çeşit Royale Pass üyeliği bulunur, bunlar; Elite ve ücretsizdir. Oyunda 15 dakikadan daha uzun süre kalmak, takım arkadaşını kurtarmak ya da 5 adet kill almak gibi basit görevlerden oluşan Royale Pass, tamamen ücretsizdir. Kazanılan her ödül ile birlikte oyunda rütbe sahibi de olabilirsin. 

Royale Pass Ne Kadar? 1 Royale Pass Kaç UC?

Royale Pass sezonuna katılmak ücretsizdir. Sezon boyunca maçlara girerek ve görevleri yerine getirerek Royale Pass puanları kazanabilirsin. Kazandığın puanlar ile rütbe elde ettiğinde ise UC alman mümkün olur. 1 PUBG Mobile Royale Pass 360 UC’dir

PUBG Mobile Elite Pass Nedir?

PUBG Mobile’de üst düzey ödüller sunan Elite Pass, ücretli bir üyeliktir. Elite üyelik satın almak için ise UC satın alman gerekir. UC’ler ile satın alınan hesap türlerinden biri olan Elite Pass’i yalnızca bir defa alman yeterlidir. Elite üye olduktan sonra ise yalnızca Elite üyelerin satın alabileceği eşyaları sen de satın alıp kullanabilirsin.

PUBG Mobile Elite Pass Plus Nedir?

PUBG Mobile UC kullanarak, Elite Pass Plus üyeliği de satın alabilirsin. Elite Pass ile benzer bir sisteme sahip olan bu hesap türünde, satın alınabilecek eşyalar ve aksesuarlar çok daha üst düzeydedir.

PUBG Mobile Elite Pass vs Elite Pass Plus

PUBG Mobile Elite Pass ve Elite Pass Plus arasında bazı farklar söz konusudur. 

Elite Pass ile Elite Pass Plus arasındaki en temel fark UC miktarıdır. En düşük Elite geçiş ücreti 600 UC‘dir. Elite Plus üyelik için 1800 UC harcaman gerekir. Bununla birlikte Elite Pass Plus ödülleri, Elite Pass’a göre çok daha özel ve nadir ekipmanlardır.

PUBG Mobile UC Fiyatları 

PUBG Mobile UC fiyatları satın alacağın UC miktarına göre değişiklik gösterir. Oyun için satın almak istediğin kıyafet paketi, paraşüt kaplaması ya da silahlar için istediğin kadar UC satın alabilirsin. 

Aşağıda güncel PUBG Mobile UC fiyatlarını senin için listeledik:

PUBG Mobile UC Çeşitleri PUBG Mobile UC Fiyatları
PUBG Mobile 60 UC 18,50 TL
PUBG Mobile 325 UC 92,50 TL
PUBG Mobile 660 UC 185 TL
PUBG Mobile 1800 UC 462,50 TL
PUBG Mobile 3850 UC 925 TL
PUBG Mobile 8100 UC 1.850 TL
PUBG Mobile 16200 UC 3.700 TL
PUBG Mobile 24300 UC 5.550 TL
PUBG Mobile 32400 UC 7.400 TL
PUBG Mobile 40500 UC 9.250 TL

PUBG 325 UC Ne Kadar?

Ozan SuperApp üzerinden PUBG 325 UC’yi 92,50 TL’ye satın alabilirsin. Ayrıca 325 UC, pek çok kıyafet ve aksesuar için yeterlidir. 

PUBG 600 UC Ne Kadar?

PUBG’nin 600 UC’lik bir paketi bulunmaz. Ancak PUBG 600 UC’ye en yakın olan PUBG 660 UC’yi 185 TL’ye satın alabilirsin.

PUBG 8000 UC Ne Kadar?

PUBG’de 8000 UC’lik bir paket yoktur. 8000 UC’ye en yakın paket olan PUBG 8100 UC’yi 1.850 TL’ye satın alabilirsin.

PUBG Mobile macerana heyecan katmak ve oyununu yeni alacağın ekipmanlar ile çok daha sıra dışı hale getirmek için hemen Ozan SuperApp’i indir, en avantajlı fiyatlarla PUBG Mobile UC’lerini satın al!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.