Ozan SuperApp ve MetropolCard İş Birliği: QR Kod İle Öde, Cashback Bakiye Kazan!

26 Mart 2022

İnternetin hayatımıza hızlı bir şekilde entegre olmasıyla dijital finans kullanımında birçok yenilik meydana geldi. Bu yenilikler mobil cihazlardan sadece tek bir tık ile gerçekleşirken farklı fintech firmalarının oluşturduğu iş birlikleri, kullanıcılar adına tam bir win-win durumu oluşturuyor. Ozan Elektronik Para oluşumu da 2021 yılının başında kullanıcılara sunduğu Ozan SuperApp ile MetropolCard bütünleşmesinden doğan yeni birçok özellik sunuyor. Cüzdansız, kartsız ve kolaylıkla kullanılabilen özellikleri ile ödeme yöntemlerindeki yenilikler hayatını kolaylaştıracak.

Tamamen kolay kullanım ve zamandan tasarrufu değil Cashback sayesinde kazanç da sağlamanı da amaçlayan bu özellikleri yazının devamında bulabilirsin.

Temassız Ödeme

SuperApp uygulamaları sayesinde oldukça kolaylaşan ödeme sistemleri, hiçbir zaman yanından ayırmadığın cep telefonun ile entegre oluyor. Ödeme bilgilerinin tanımlandığı sistem, kişiselleştirilmiş karekod sistemi ile artık sanal bir cüzdan görevi görüyor. Temasa gerek kalmadan ve çok kolay bir şekilde gerçekleşen ödemeler, senin için bir yük olmaktan çıkıyor. Kolay olduğu kadar güvenli de olan bu sistemler; verilerin daha kolay saklanabilmesi sayesinde hızı kontrollü güvenlikle bir araya getiriyor.

Ozan SuperApp, internet çağına her ay açıkladığı yeni bir inovasyonla ayak uyduruyor. Uygulamaları aktif kullananlar için Şubat ayından beri çok sayıda fonksiyonu sistemine entegre ederken kurduğu iş birlikleri sayesinde ödemelerin temassız gerçekleştirilmesi potasına MetropolCard sistemini de dahil ediyor. Bu fonksiyon ile sosyal yaşantına kolaylık getiren uygulama; 30 bini aşkın büfe, market, kafe ve restoranda karekod ile ödeme imkânı sağlıyor. Bu iş birliği sayesinde sen de sadece mobil cihazının ekranına dokunarak ödeme yapabilir, internet çağındaki en güvenilir inovasyona hızlıca ortak olabilirsin.

QR ile Ödeme

Kart taşıma zorunluluğunu ortadan kaldıran QR teknolojisi ile ödeme yapmak artık çok kolay. Beyaz fon üzerine işlenmiş siyah noktalı kodlar birçok farklı alanda kullanılırken Ozan SuperApp ile yeni dijital finans kimliğini oluşturuyor. Senin için büyük bir kolaylığı simgeleyen QR teknolojisi, sadece mobil cihazını yanında taşıyarak sosyal hayata karışabilmen manasına geliyor. Sadece sana ait ödeme bilgilerinin yer aldığı QR kod, güvenlik açıklarını tamamen kapatarak güvenle alışveriş yapmana da olanak tanıyor. QR kod, ödeme güvenliğinin yanında hızlı olmasıyla da zamandan tasarruf edebilmeni sağlıyor.

Temassız ödemede olduğu gibi QR seçeneği de hayatına kolaylık getirecek. Uygulama üzerinde sana tanımlanmış QR kod ile Ozan SuperApp hesabından, istediğin MetropolCard noktasında ödemeyi kolaylıkla yapabilirsin. Temassız teknolojisinde olduğu gibi 30 binden fazla yerde geçerli olan QR ile ödeme yapmak için tek yapman gereken mobil cihaz ekranını “Metropol POS” aygıtlarına çevirmen. QR kodla ödeme ile yemek kartı, büfe, kafe ve restoran ödemelerinin tamamını tek bir ekrandan yapabilir, bu yepyeni teknoloji sayesinde kart taşıma zahmetinden kurtulabilirsin.

Ozan SuperApp Cashback

Sadece temassız ve QR ödeme yenilikleri mi var zannediyorsun? Bu iki ödeme sistemini kullanan herkes ekstra avantajlara da sahip oluyor. Sadece ödeme yaparak harcadığın parayı geri kazanabileceğin Cashback sistemini sunan Ozan SuperApp’in hedefi, sana maksimum fayda sağlamak. Hazırlan! Harcadıkça kazandıran Cashback sistemi, Ozan SuperApp’in son güncellemesi ile birlikte devreye girdi!

Cashback; QR kod ile ödemelerinin gerçekleştirilmesinden hemen sonra nakit para kazandırıyor. Ozan SuperApp’in belirli markalar ile sabit oranlar üzerinden yaptığı iş birlikleri sayesinde nakit, hesabına ışık hızında geri dönüyor.

Sen de dijital finans kimliğini hemen oluşturabilir ve sadece telefonunun ekranından kolaylıkla ödeme yapabilirsin. Üstelik bu ödemeyi her yaptığında nakit para kazanarak Cashback özelliğinden faydalanabilirsin. Haydi hemen Ozan SuperApp’i indir ve Cashback kazanmaya başla!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.