Ozan SuperApp Intel University Esports Türkiye’nin Ödül Sponsoru Oldu

27 Mart 2022

Ozan SuperApp, Türkiye’nin ilk ve en önemli E-spor organizasyonu olan Intel University Esports’un ilk ödül sponsorlarından biri. Turnuva galipleri için toplamda 100 bin TL’lik ödül sunan Ozan SuperApp, oyun tutkunlarına hayatlarını kolaylaştıracak pek çok farklı hizmeti de beraberinde getiriyor.

Dünyanın her yerinde kullanılmaya başlanan dijital finans servislerini senin için Türkiye’ye getiren Ozan SuperApp, birden fazla uygulamayı tek bir çatı altında topluyor. Artık farklı uygulamalarla, ayrı ayrı gerçekleştirmeye çalıştığın işlemleri tek bir uygulama üzerinde birleştirebilirsin. Bu sayede ihtiyacın olan tüm ödemeleri saniyeler içinde yapabilir ve hayatının akışına aksamadan devam edebilirsin.

Esport oyuncuları için özel tasarlanan SuperApp servisleri sayesinde maceradan kopmadan oyun kodu sahibi olabilirsin. Playstation, Google Play, Wolfteam, Steam, Xbox ve Appstore platformlarında kolayca kullanabileceğin Ozan SuperApp ile oyun kodu satın almak çok kolay. Bunun yanı sıra hayatı kolaylaştıran finansal servisler sayesinde dijital üyelik kodu satın alma, fatura ödeme ve e-ticaret ödemeleri gibi ihtiyaçlarını zahmetsizce karşılayabilirsin.

Intel University Esports Türkiye Nedir?

Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Intel University Esports Türkiye, üniversitelerin en iyi esport oyuncularının takım olarak yarıştığı ulusal bir karşılaşmadır. Bu karşılaşmanın galipleri hem pek çok ödül kazanacak hem de Avrupa Esport liginde Türkiye’yi ve üniversitesini temsil etmenin gururunu yaşayacak. Sen de bu heyecana dahil olmak istiyorsan takımını kurmaya başla.

Intel University Esports Türkiye’de Hangi Resmi Yarışmalar Var?

Türkiye’nin her yerinden üniversite öğrencilerinin katılacağı yarışma League of Legends, Valorant, Teamfight Tactics ve Wild Rift olarak dört farklı resmi yarışmadan oluşuyor. Her bir yarışma takım oyunu olduğu için mücadeleyi kazanma yolunda iyi bir takım olmak önem kazanıyor:

League of Legends

Çok oyunculu çevrim içi savaş arenası oyunu olan League of Legends, Riot Games tarafından Microsoft Windows ve OS X için geliştirilmiştir. Savaş oyunu olmasının yanı sıra haritalarla zenginleştirilmiş bir strateji oyunudur.

Wild Rift

15-18 dakikalık, 5’e 5 karşılaşmaların olduğu bir mücadele olan çok oyunculu çevrim içi savaş arenası oyunu Wild Rift, iki taraflı kontrol düzeni ve yeni haritalar sunar.

Valorant

Çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu olan Valorant, Riot Games tarafından geliştirilmiştir. Oyuncular farklı karakterlerin kontrolünü ele geçirmek için mücadele ederler.

Teamfight Tactics

Strateji oyunu olan Teamfight Tactics’te kendin için otomatik savaşan bir takım kurarak rakiplerin ile savaşırsın. Kendi tahtanı koruyarak yedi rakibe karşı mücadele ettiğin savaş meydanında son kalan oyuncu mücadeleyi kazanır.

Intel University Esports Türkiye Ligine Nasıl Katılabilirsiniz?

UET’ye katılmak için ilk şart üniversite öğrencisi olman. Eğer üniversiteye devam ediyor ve E-spor alanında kendini göstermek istiyorsan birkaç kolay adım ile turnuvaya katılabilirsin. Turnuvalar takım oyunlarını içerdiği için turnuvaya katılmadan önce kendi takımını oluşturmalısın. Birlikte oyun oynamaktan keyif aldığın arkadaşlarınla beraber hem eğlenip hem de E-spor kariyerinde ilerleyebilirsin.

Turnuva şartlarından bir diğeri ise oluşturduğun takımın tüm üyelerinin seninle aynı üniversitede öğrenci olmaları. Okul arkadaşlarınla oluşturduğun takımla University Esports’un web sitesindeki başvuru formunu doldurarak kolayca ön eleme maçlarına katılabilirsin. Üstelik turnuvaya katılmak için hiçbir ücret ödemen gerekmiyor.

Türkiye E-sports oyun turnuvaları, senin gibi oyun tutkunları için düzenlenmeye devam edecek. Bir sonraki turnuvaya kadar takımınla beraber kendini geliştirmek istiyorsan Ozan SuperApp’i indir ve avantajlarından faydalanmaya hemen başla.

Fotoğraf Florian Olivo, Unsplash aracılığıyla.

Ozan SuperApp hem oyunlarda hem de dijital ve fiziksel tüm alışverişlerinde avantajlı fiyatları ile yanında. Sürpriz cashback kampanyaları, 7/24 transfer ve QR kod ile ödeme özelliklerinden yararlanmak için hemen Ozan SuperApp’i indir, oyunun ve tüm harcamalarının keyfini dijital finansın avantajlarıyla Ozan SuperApp’te yakala!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.