Ozan SuperApp ile İhtiyacın Olduğunda Hafta Sonları Dahil 7/24 Para Transferi Yapabilirsin

28 Mart 2022

Yenilikçi finansal teknolojiler arasında yer alan ve tüm dünyada sevilerek kullanılan SuperApp konsepti artık Türkiye’de. Tüm hesaplarını tek bir yerden yönetmeye olanak tanıyan, 7/24 para transferi ve dönüşüm imkânı sunan uygulama sınırları ortadan kaldırıyor!

Mesai saatinin bitmesi nedeniyle işlemlerinin yarım kalmasından, saat ve gün sınırlaması yüzünden zorda kalmaktan sıkıldın mı? Zaman ve mekân kavramını sorun olmaktan çıkaran işlevsel özelliklere sahip Ozan SuperApp ile özgürlüğün tadını çıkarmanın tam zamanı! Kolay kullanım avantajı sunan ve her daim erişilebilir uygulama sayesinde her an ailene ve arkadaşlarına para gönderebilir ya da dilediğin an hesabına para gönderilmesini sağlayabilirsin.

Hafta Sonu ve 7/24 Para Transferi Nasıl Yapılır?

Para transfer işlemleri; internet alışverişi, ödeme ya da gönderim yapmak için gerekli olabilir. Finansal kurumlar genellikle hafta içi mesai saatleri içerisinde hizmet verdiğinden bunun dışında kalan zaman diliminde farklı bir aracıya ihtiyaç duyarsın. Güvenilir bir aracı, parayı karşıdaki insana ya da kuruma ulaştırabilmen için çok önemlidir.

Hafta sonu para transferi işlemini ATM ve dijital finans uygulamalarını kullanarak gerçekleştirebilirsin. Farklı kurumlar arası para aktarım işlemleri, bazen pazartesi günü mesai saatine sarkarak gecikebilir. Yenilikçi tavrı ile Ozan SuperApp kurumlar arası farklılığı gözetmeden her an para göndermenin yollarından biridir. Evden çıkıp ATM aramana gerek kalmadan internet üzerinden birkaç tuşa basarak ödeme ve para yollama işlemlerini pratik şekilde yapabilirsin. Akıllı cep telefonu ve tabletlerden uygulamayı indirerek gün ve saat sorununa takılmadan dilediğin an, istediğin yerden para aktarımı ve ödeme işlemlerini gerçekleştirebilirsin. Henüz bir hesabın yoksa önce gerekli adımları tamamlayarak kendine profil oluşturabilir, ardından dilediğin miktarda para yüklemesi yapabilirsin.

Cep telefonu, elektrik ya da su faturanın fark etmeden son gününe geldiysen kesilmemesi için ödemelerini anında yaparak rahat bir şekilde tatilin tadını çıkarabilirsin. Sevdiğin insanların hesabına haftanın 7 günü 24 saat boyunca hiçbir sınıra takılmadan para gönderebilir, acil durumlarda onlara yardım edebilirsin. Oyunda kullandığın coin ve E-Pin alışverişini yaparak hafta sonu hızlı şekilde level atlayabilir, eğlencenin dozunu artırabilirsin. Gece yarısı karnın acıktığında yemek siparişi verebilir ya da sevgilinin gönlünü almak için ona tatlı gönderebilirsin. Adına tanımlı hesap ile istediğin işlemi online olarak yapmanın keyfini yaşayabilirsin.

Ozan SuperApp’i İndir, 7/24 Para Gönder / Al

Her an hızlı para alışverişi yapmak için kullanılan dijital finans uygulamaları arasında fonksiyonel özellikleri ile öne çıkan Ozan SuperApp oldukça avantajlıdır. Bilgilerinin öğrenilmesinden endişe ediyorsan içine su serpen ekstra koruma özellikleri ile internetten hızlı para transferi işleminin güvenliğini deneyimleyebilirsin. Ozan SuperApp’i tercih ederek haftanın her günü dilediğin kişiye saat sınırına takılmadan hızlı şekilde para gönder ya da al. Standart işlemlerin kısıtlayıcı tavrından sıkılan ve teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar yararlanmak isteyen herkes tarafından kullanılabilen SuperApp, basit arayüzü ile kolay kullanım imkânı sunarken güçlü yapısıyla verilerini korur.

Ozan SuperApp’de anında hesap aç, ücretsiz para gönder, kartınla harcama yap ve cashback kazan!

Ozan SuperCard’la Cashback’leri Yakala. Ozan SuperCard ile oyunda, eğlencede, alışverişte, seyahatte her zaman öne geç. Beklemek yok!

Hafta sonu para gönder/al işlemlerini güvenli, hızlı ve etkili bir biçimde halletmeyi istiyorsan tam sana göre bir uygulamamız var! Beğendiğin kıyafeti gece yarısında bile satın alabilir, aniden planlanan buluşmalar için hazırlıklı olabilirsin. Seyahatten dönmek üzere olan arkadaşına verdiğin sipariş için para gönderim işlemi yapabilirsin. Zor anlarında acilen paraya ihtiyaç duyarsan sevdiğin kişilerden ve ailenden istediğin maddi destek saniyeler içerisinde hesabına geçer. Hızlı akışı sayesinde “Acaba ne zaman gelecek?” sorusunu düşünmeye vakit bulamadan para hesabına ulaşmış olur. Özgürlük için sen de Ozan SuperApp’i indir!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.