Ozan Card Çok Yakında Cebinde!

13 Temmuz 2021

Ozan SuperApp’in beklenen müjdesi Ozan Card yakında cebindeki yerini alacak! Yüklediğin kadar harcayabildiğin, ayağını yorganına göre uzatmanı garanti eden Ozan Card ile hiçbir güvenlik problemi olmadan alışveriş yapabilirsin. Dijital finans dünyasının parlayan yıldızı Ozan SuperApp, cep telefonundan sonra şimdi de cebinde!

Ön Ödemeli Kart Nedir?

Ön ödemeli kart, içine bakiye yükleyerek tüm alışverişlerini yapabileceğin ancak banka kartları gibi herhangi bir vadesiz hesaba ihtiyaç duymayacağın kartlardır. Birçok farklı yöntem kullanarak bakiye yüklemeni sağlayan bu kartlar sayesinde, kartın içindeki bakiye kadar harcama yapabilirsin.

Hadi gel, Ozan Card’ın sana sağladığı olanaklardan bahsedelim:

Tüm Dünyada Geçerli Ön Ödemeli Kart

Diğer kartların uluslararası limitlerinden sıkıldın mı? O zaman, tıpkı insanlar gibi, kullanım araçlarının da küreselleştiği dünyada, alışveriş için her zaman her yerde kullanabileceğin bir karta ihtiyacın var! İşte o kart çok yakında cüzdanındaki yerini alacak.

Ozan SuperApp’in 24 saat yaşayan dijital finans ilkesiyle hayata geçireceği Ozan Card, dünyanın her yerinde istediğin her an alışveriş yapabilmeni sağlayacak!

Küresel çapta geçerliliği olan Ozan Card ile dünyanın her yerinde işlem yapabilirsin. İstediğin miktarı kartına yükledikten sonra, Asya’dan Avrupa’ya, Kaf Dağı’ndan Fizan’a nereye istersen özgürlüğünü cebinde götürebilirsin. Dilediğin yöntemle bakiye yüklemesi yaparak, bağımsız kart kullanımının keyfini sürebilirsin!

Sanal Kart İmkânı

Online alışverişin ve para trafiğinin yeni nesil aracı sanal kartlar oldu. Peki, senin bu araçlara sahip olmamana gönlümüz razı gelir mi? Asla! Ozan Card sahibi olduktan sonra, uygulama üzerinden yapabileceğin kart yönetimi ve takibinin yanı sıra dilediğin kadar sanal kart yaratmanı mümkün hale getiriyoruz.

İstersen bir kez istersen defalarca kullanabileceğin sanal kartları Ozan SuperApp üzerinden tek tıkla oluşturabilirsin! Yani artık, hem güvenli alışveriş yapacağın sanal kartın adı Ozan Card!

Cashback ile Sürekli Avantajlı Alışveriş

Cashback kampanyalarıyla alışverişlerinde muhteşem avantajlar elde etmeye karekod ödemeleriyle alıştığını biliyoruz. Çünkü MetropolCard noktalarında yaptığın karekod ile ödemeler sana cashback kazandırıyor.

Bu kampanyalardan elde ettiğin cashback kazanımlarının çok işine yaradığını bildiğimizden sana bir sürpriz hazırlamaya karar verdik. Şimdi sıkı dur! Çünkü çok yakında Ozan Card ile yapacağın ödemeler için akıl almaz cashback kampanyalarını senin için hazırlıyoruz.

Ozan Card’ı Beklerken Ozan SuperApp ile Tanış

Ozan Card avantajlarını duyduktan sonra aklındaki o soruyu biliyoruz. Ozan Card’ı alacağın güne kadar nasıl bekleyeceğini merak ediyorsun. Hemen cevaplayalım. Bu süreçte Ozan SuperApp’in sana sunacağı dijital finans hizmetlerinin müthiş dünyasında konaklamaya ne dersin?

Hemen Ozan SuperApp’i indir ve sana özel e-pin alım avantajlarından ve harcadıkça kazanacağın cashback kampanyalarından uygulama üzerinden faydalanmaya başla!

7/24 işlem yapma imkânının ve dünyanın neresinde olursan ol para hareketlerini istediğin an kontrol edebilmenin tadını çıkar! Ozan Card edinene kadar hemen Ozan SuperApp’i indir ve fırsatlar kumpanyasına katılmayı unutma!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.