Öğrenci Bütçesi ile En Keyifli Kamp Rotaları

7 Aralık 2021

Biliyorsun ki öğrencilik hayatının mihenk taşı arkadaşlarla keyifli vakit geçirmek. Haliyle bu altın kuralın yerine gelmesi için sayısız aktivite alternatifi var. Ama kişi sayısı arttıkça ne yaparsanız yapın maliyet artıyor.

O yüzden arkadaşlarınla birlikte öğrenci bütçesiyle eğlenceli vakit geçirmenin doruklarını yaşamak için altın tavsiyelere ihtiyacın olabilir. Neyse ki bizi buldun da kimsenin bilmediği keyif duraklarının listesine kolaylıkla erişebileceğin bir noktadasın.

Bugün en makul bütçeyle en keyifli anıların ve eğlence dopinginin kasası kamp rotalarını konuşacağız. Çünkü öğrenci bütçesine uygun kamp rotalarında doyasıya vakit geçirmenin tek yolu yine bizim tabeladan geçiyor, hadi başlayalım!

Sahil Kamp İstanbul

sahil-kamp-istanbul

Kamp rüyasının en güzel duraklarının ilk sırasında Sahil Kamp İstanbul yer alıyor. Şile’de bulunan bu kamp alanına kendi çadırını götüren öğrenciler için hafta içi giriş ücreti 50 TL iken, hafta sonu macerası yaşamak istersen 75 TL ödemen gerek.

Arkadaşlarınla leziz mangal partileri vermek için kendi mangalını götürebilir ya da kamp alanında mangal kiralayabilirsin. “Uğraştırma beni hemen oturup yiyelim!” dersen envai çeşit menüsüyle restoran kamp alanında seni bekliyor. Ayrıca kendi yemeğini götürmek de serbest. Yazın gidersen denize de girmeyi unutma!

Sahil Kamp İstanbul’un en avantajlı yönlerinden biri de kampın olmazsa olmazı elektrik, WC ve duş hizmetlerinin kullanımından ücret alınmaması. Üsküdar Marmaray durağından 139S otobüsüyle ulaşabileceğin kamp alanına; Sofular Köyü’nde indikten sonra 5 dakikalık yürüyüş mesafesi bulunuyor. Market alışverişi için istersen Sofular Köyü’nde mola verebilir ya da kamp alanının içindeki marketten ihtiyaçlarını alabilirsin.

Ağva Greenpark Camping

agva-green-park-camping

Yazın deniz keyfini doyasıya yaşayabileceğin harika kamp alanlarından bir diğeri Ağva Greenpark Camping. İstanbul’un en büyük kamp alanları arasında yer aldığından haliyle rağbet de büyük.

Kendi çadırını götüren öğrenciler 40 TL giriş ücreti ödüyorlar ve duş/WC ücretsiz sunuluyor. Yemek bölümü bulunan kamp alanında buzdolabı da var ve dilediğin kadar içeceği stoklayabilir, kamp keyfini ferahlatabilirsin.

139A otobüsüyle Ağva’ya gidebileceğin gibi, Üsküdar’dan kalkan Şile-Ağva otobüslerinden biriyle de kamp alanının önünde inebilirsin. Bazı dönemlerde canlı müzik hizmeti sunan alanda kamp şenliğini arkadaşlarınla doyasıya yaşayabilirsin!

Bozhane Köyü

bozhane-koyu-kamp

Anadolu Yakası’nda doğa denince akla Beykoz; Beykoz’da kamp denince akla Bozhane Köyü geliyor. Semtin en güzide köylerinden biri olan Bozhane Köyü, şehir merkezinden uzaklaşmadan tabiatın tadını çıkarmak isteyenler için adeta bir cennet. Bütçe dostu kamp planların için eşsiz güzelliğiyle harika bir alternatif olan bu köyde aynı zamanda gölde balık tutabilir ve müziği son ses açarak balıkları dansa davet edebilirsin.

Köy meydanında market ihtiyaçların ve diğer gereçler için alım yapabileceğin dükkanlar var. 137138138B otobüslerinden herhangi biriyle ulaşabileceğin bu kamp alanında giriş ücreti ödemeden harika bir kamp macerası yaşayabilirsin.

Bozhane Köyü diğer kamp alanları gibi bir tesis olmadığı için duş ve tuvalet gibi temel ihtiyaçlarını karşılayabileceğin alanlar bulunmuyor. Bu yüzden kamp ekipmanlarını eksiksiz götürmeyi unutma! Bozhane Barajı’nın etrafına kuracağın kamp çadırıyla yalnızca balık tutma keyfine değil, manzaraya da sahip olabilirsin. Ancak tabiatla iç içe olacağın bu yerde yabani hayvan olabileceğini unutma! Arkadaşlarınla keyifli anlar geçirmek için bu tabiat harikasına mutlaka bir uğra!

Kamp yapmanın verdiği eşsiz hissi ve tabiatla iç içe geçen eğlenceli anları yaşayabilmen için en uygun kamp alanlarını senin için derledik. Doğanın güzelliğine kapılıp gidince dijital dünyadan da kopma! İhtiyaçlarının tamamını tek ekranda karşılamanın ve dijital finans fırsatlarını yakalamanın kolay yolu Ozan SuperApp ile kampta da kazanmaya devam! Cashback kampanyalarıyla harcadıkça kazancını artıracağın, 7/24 para transferi ve QR kod ile ödeme kolaylığı yaşayacağın Ozan SuperApp’i hemen indir, fırsatları yakala!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.