New World Şimdi Telefondan da Oynanabilecek!

15 Ekim 2021

Amazon Games tarafından pazara sürülen ve dünyada büyük ses getiren MMORPG oyunu, PC oyuncuları ile geçtiğimiz haftalarda buluşmuştu. Oyunun PC için çıkışı üzerinden çok zaman geçmemişken New World cephesinden yeni bir haber daha yayınlandı. New World tutkunları artık oyunu istedikleri her yerde oynayabilecekler! Çünkü Amazon tarafından yapılan geçici bir çözüm ile oyun şimdi mobil olarak telefonlardan da oynanabilecek!

MMO’lar mobil cihazlar için pek de alışık olduğumuz oyunlar arasında değiller. Ancak New World, bu ön yargıyı kırmaya kararlı gibi gözüküyor. Steam Link uygulaması ile birlikte New World doğrudan telefon, tablet veya televizyon üzerinden oynanabilecek. Steam Link uygulaması Android cihazlarda, Samsung akıllı televizyonlarda uygulama kataloğu içerisinde yer alıyor.

new-world-telefondan-oynanabilecek-2

Reddit’te yayınlanan bir video ile ortaya çıkan bu durum sonrasında, birçok oyuncu alternatif yöntemleri denemeye başladı. Reddit’te yayınlanan videoya linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Elbette PC’deki oyun performansını ve deneyimini mobil alternatifinden beklememek gerekiyor. Yoğun dövüş, expedition koşusu ya da PvP’ler PC’dekine nazaran oldukça düşük kalitede ekrana yansıyor. Ancak koltukta ya da otobüste New World deneyimini yaşayacağımızı düşündüğümüzde bu göz ardı edilebilecek bir durum haline geliyor.

New World’ü mobil olarak oynayabileceğiniz uygulamayı indirmek de oldukça kolay:

  • Uygulama mağazasından Steam Link’i yükleyin,
  • Steaim’in çalıştığı PC’ye giriş yapın,
  • Oyuna Başla!

new-world-telefondan-oynanabilecek-3

 

Oyunu daha performanslı bir şekilde oynamak için 5G, WiFi ya da Ethernet kablo bağlantısına sahip olunması öneriliyor. Steam Link, Steam’e ait bir araç olduğu için Amazon Games’in bu durumu resmi olarak kabul edip etmeyeceği ise henüz bilinmiyor. İlerleyen dönemde Amazon’un konu ile ilgili resmi kararını açıklaması ile bu konu da bir aydınlığa kavuşacak.

Ozan SuperApp hem oyunlarda hem de dijital ve fiziksel tüm alışverişlerinde avantajlı fiyatları ile yanında. Sürpriz cashback kampanyaları, 7/24 transfer ve QR kod ile ödeme özelliklerinden yararlanmak için hemen Ozan SuperApp’i indir, oyunun ve tüm harcamalarının keyfini dijital finansın avantajlarıyla Ozan SuperApp’te yakala!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.