Ozan SuperApp Sunar: Midpoint Cashback Kampanyası

16 Eylül 2021

Tüm lezzetlerin ortak noktası Midpoint’in anlamı da işleviyle paralel olan “Orta Nokta”. Her yemek zevkini ve her yemek çeşidini orta noktada buluşturan restoranın ilk şubesi 2002 yılında Bağdat Caddesi’nde açıldı. Arkadaşlarınla keyifli öğle yemekleri yiyebileceğin, iş toplantılarında keyifli sohbetlerin tadını çıkarabileceğin konforlu dizaynı sayesinde Midpoint, senin için de leziz keyif duraklarından biri. Ancak konfor ve lezzetin üstüne Midpoint Cashback kampanyaları eklenirse kazanç mekânlarından biri de olur diye düşündük ve düşündüğümüzü yaptık! Artık Midpoint’te her siparişinle Cashback kazanabileceğin bir Ozan SuperApp kampanyası var!

Dünya mutfağının en sevilen tariflerini bayıla bayıla yiyeceğin bu eşsiz mekânda lezzet avantajının dışında görsel bir şölen de seni bekliyor. Her tabakta bir tabloya bakar gibi hissedeceğin sanat eseri tasarımlar ile midenden önce gözünü sonra da Ozan SuperApp kampanyasıyla cebini doyurabileceğin bu restorana geç kalma!

Herkes İçin Kahvaltı: Midpoint Kahvaltıları

midpoint-cashback-midpoint-kahvalti

Kahvaltı hazırlamak da yemek de bir sanattır diyenlerden biriysen bu işin sanatkârıyla tanışmanın vakti çoktan geldi. Tabii yapma kısmından söz ediyoruz. Yoksa yemek yeme sanatı söz konusu olduğunda senin üzerine tanımayız.

Midpoint hem tabak hem de serpme kahvaltı sunumlarında rakip tanımayan bir restoran. Masada elini koyacak yer bulamayacağın kadar çok kahvaltı çeşidiyle karşılaştığın serpme sunumlarının yanı sıra kahvaltımda da küresel rüzgârlar essin dersen İngiliz Kahvaltısı denemen gereken menü seçeneklerinden.

Midpoint’ten Hızlı ve Lezzetli Serisi

midpoint-cashback-hizli-ve-lezzetli

Dürüm nedir? Nerede, nasıl, ne zaman yenir? Gece gündüz aklını kurcalayan, seni uykusuz bırakan bu deli soruların cevabını sana vermeye, seni bu girdaptan çekip almaya geldik. Dur sonra sarılırsın. Önce sana işin sırrını anlatalım.

Dünyanın neredeyse her ülkesine ait dürüm tariflerini tek menüde bulabileceğin adres Midpoint, önce bunu not al. Çünkü tavuklu veya kırmızı etli wraplar, burgerler ve envai çeşit fast food söz konusu olduğunda, ya da acilen Quesadilla bulman gerektiğinde tüm bu yemekleri destansı sunumlarla sana ulaştırabilecek yegâne restoran burası. Ayrıca Ozan SuperApp’liysen ne kadar Cashback kazancı sağlayacağını hesaplamak için hesap makinesine ihtiyaç duyacağın Midpoint; QR kod ile ödeme yapabileceğin restoranlardan biri!

Fit Beslenenler Unutulur Mu Hiç?

midpoint-cashback-midpoint-fit

Sağlıklı yaşamın sırrını fit beslenmekte bulan dehalar için, Midpoint’in yeşil ve taze kategorisi tam bir altın madeni! Birbirinden farklı ve leziz salata çeşitleri, proteinsiz olmaz diyenler için karma yeşil tarifler ve elbette ızgara alternatifleriyle Midpoint, diyetisyenlerin gözünü yaşartan bir çalışmaya imza atıyor. Her öğünde hem doyurucu hem de hafif yemek seçeneklerini senin için sunan Midpoint’te elbette bu kadar güzellikle beraber vegan sunumlar da hizmetinde! Cashback kampanyasına dahil olan Midpoint sayısız spesiyal lezzeti ve etkileyici görsel sunumlarıyla senin yolunu gözlüyor!

Ozan SuperApp ile Midpoint Cashback

Midpoint’in sahip olduğu sınırsız lezzet menülerinin yanı sıra sana söylememiz gereken en mühim özelliği kampanyalarla kazanabileceğin bir adres olması. Her siparişinde hesabına yüklenen Cashbackler sayesinde harcadıkça kazanman mümkün. Nasıl mı? Sadece birkaç dakikada Ozan SuperApp’li olarak. Çünkü konfor, lezzet ve şahane sunumlar üçlüsünün tek adresi Midpoint de artık Ozan SuperApp’in destansı Cashback kampanyasına dâhil oldu! Karekod ile ödeme alternatifinden faydalanabileceğin, hızlı ve güvenilir dijital finansın yıldızı Ozan SuperApp sen yeni tarifleri tadarken de yanında. Acele et, hemen Ozan SuperApp’i indir ve sınırsız fırsatlar rüyasına sen de katıl, lezzetli kazançları kaçırma!

Şu an için bu kampanya sonlandı yenileri için takipte kalın!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.