Avantajlı Burgerler McDonald’s Cashback Kampanyası ile Ozan SuperApp’te

27 Ağustos 2021

Hamburgerin mucidi ve hamburger krallığının mükemmeliyetçi hanedanlığı McDonald’s markasını bilmeyen var mıdır? Biz de seninle aynı fikirdeyiz. Efsanevi lezzetteki hamburgerleri, spesiyal patates tadı ve harika menü fırsatlarıyla McDonald’s yediden yetmişe her hamburger severin gözdesidir!

Yalnızca menüdeki lezzetleri değil; popüler figür oyuncakları, kendine has milkshake tarifleri ve eğlenceli organizasyonlarıyla McDonald’s tam olarak bir dünya devi. Peki, olayın en şahane kısmından daha bahsetmediğimizi söylesek? Ozan SuperApp’in Cashback kampanyasıyla McDonald’s artık bir fırsat dünyası haline geldi. Destansı menüleri Ozan SuperApp’li olanlar hangi avantajlarla alacak hadi bir göz atalım!

Bir McDonald’s Klasiği: Big Mac

mcdonalds-cashback-big-mac

Hoşlandığım burgerin tadından çok büyüklüğü önemli diyenler için, 1967 doğumlu Big Mac menüyle çoktan tanışmış olmalısın. Big Mac kendine has burger sosu ve duble burger lezzetiyle kült hamburgerlerin başında gelir. Susamlı burger ekmeğini tatlı-tuzlu sos dengesi takip ederken, Big Mac’in ağzında patlayan gizli tarif lezzetiyle biraz başın dönebilir. Baş dönmesini dert etmezsen midenin bayram etmesiyle süren eğlenceyi içecekle taçlandırabilirsin.

Big Mac yalnızca lezzet olarak değil, sosyal ve kültürel olarak da namı diyarlar aşmış bir efsanedir. Tam bir öğün olarak nitelendirilen Big Mac, lezzet krallığında tahtı ele geçirişini Tarantino filmleriyle belgelendiren tek üründür. Öyle ki dünyaca ünlü ismin Pulp Fiction filmi dakikalarca Big Mac’in anlatıldığı bir sahne içeriyor. Lezzeti mi namını, yoksa şanı mı tadını geçti bilemeyiz ama buna sen karar verebilirsin. Yediğinde ağzındakileri yutamadan “az bile söylemişler” diyeceğine bahse varız!

Fazla Lezzetli Bir Tavuk Burger: McChicken

mcdonalds-cashback-mcchicken

McDonald’s’ın bir görünüp bir kaybolan perisi McChicken; tavuk burger seçenekleri arasında lezzeti kanatlandıran türden. Mayonez ve yeşilliklerin fresh tadını, özel kaplamasıyla pişirilen tavuk burgerle birleştiren McChicken, markanın arananlar listesinde bir numara!

Bu arayışın hikâyesi McChicken’ın 1980’de piyasaya sürülüp daha sonra çekilmesi ve 1996’da yapılan bir denemeden sonra ancak 1 sene satışta kalıp tekrar çekilmesine dayanıyor. Sevilen lezzeti arayıp bulamayanlar McDonald’s yönetimine ulaşmanın bir yolunu bulup efsanevi lezzeti tekrar satışta isteyince, McChicken sevenleriyle yeniden kucaklaşıyor. O günden beri tavuk burger deyince herkesin aklına McChicken lezzeti geliyor.

Gizli Hazine: Quarter Pounder

mcdonalds-cashback-quarter-pounder

Hamburger köftesinin en yalın ve en leziz versiyonlarından birini içeren Quarter Pounder; McDonald’s’ın gedikli burgerlerinden biri. Ancak senin gibi, damak tadı Vedat Milor kıvamında olanlar dışındakilerin pek haberdar olamadığı gizli hazinelerden biri olarak anılıyor. Çünkü Quarter Pounder, çok uzun yıllardır restoranın menüsünde yer alan bir lezzet olmasına karşın, kendine has elit kitlesi tarafından tercih edilen, özel bir cheeseburger seçeneğidir.

70’li yıllarda McDonald’s yöneticilerinden birinin “köftenin ekmekten büyük olması lazım yav” diyerek çıktığı yolda, yaptığı onlarca leziz denemeden sonra bulduğu altın oran Quarter Pounder lezzeti olmuştur. Bu sayede yalnızca soğan ve burger köftesinin sadelikten derinliğe uzanan dansı başlamış ve takipçilerine hala aynı tadı yaşatmaya devam etmiştir. Senin için de artık burgere ne bulursan koy modeli geçtiyse, McDonald’s’ın bu saf lezzet burgerini deneme vaktin geldi demektir!

Ozan SuperApp McDonald’s Cashback ile Burger Keyfini Katlıyor

Ozan SuperApp’li olmanın sayısız avantajından biri daha karşında! Koşulsuz şartsız McDonald’s Cashback kampanyası tüm artı yönleriyle hizmetinde. Girdiğin her ortamda olduğu gibi McDonald’s restoranlarında da ayrıcalıklı oluşunun yegâne ispatı Ozan SuperApp, senin için McDonald’s alışverişlerinde muhteşem kampanyalar sunmaya devam ediyor!

Cashback kampanyasıyla kazanmaya devam ederken Ozan SuperApp aracılığıyla QR kod ile ödeme lüksünü yaşa! Hemen Ozan SuperApp’i indir; ne leziz McDonald’s burgerlerini, ne de dijital finans fırsatlarını sakın kaçırma!

Şu an için bu kampanya sonlandı yenileri için takipte kalın!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.