Ozan SuperApp Sunar: Mado Cashback Kampanyası

7 Eylül 2021

Cafe ve restoran kültürünün ülkemizdeki en iyi temsilcileri arasında yer alan ve şube sayısıyla oldukça geniş bir kitleye hitap eden Mado, keşfine isminden başlanması gereken zenginliklerden.

Mado ile ilgili ismine yönelik pek çok tevatür dolansa da marka tarafından bu iddiaların doğrulandığı bir açıklama gelmedi. Bizim aldığımız haberlere göre en yaygın inanış “Maraş Dondurması” adının Mado şeklinde kısaltılmasında toplanmış. Mado’nun ülkemizde yakaladığı talep başarısının altında iki sır yatıyor. Biliyorsun ki biz senden sır saklamayız. Hemen ifşa edelim de gece rahat uyuyalım.

İlk başarı sırrı Mado restoranlarının mekân tercihlerinde yatıyor. Misafirleri için rahat ve şık mekân dizaynı tercih eden Mado yönetimi, masa ve sandalye seçiminde bile konfora önem veriyor. İkinci sırra gelirsek, elbette lezzet demek gerek. Kahvaltı, yemek, tatlı fark etmeksizin temiz ve leziz sunumları, Mado’yu müdavim dolu bir uğrak yeri haline getiriyor. Şimdilerde Ozan SuperApp Cashback kampanyasına dahil edilen Mado, daha çok sevilecek gibi görünüyor!

Gerçek Maraş Dövme Dondurması: Mado Dondurması

mado-cashback-mado-dondurmasi

Mado’nun adına dair söylentilerin Maraş Dondurması’nın kısaltması olması, sadece birkaç harf benzerliği değil. Bu yakıştırma Mado’nun, Türkiye’deki en nadide kültür değerleri arasında yer alan Kahramanmaraş dondurmasını, zincir mağazaların tamamında aynı kalite ve lezzette sunmasından kaynaklanıyor. Yiyenin gözünü açıp kendini K.Maraş’ta hissettiği o keyfi, tüm şubelerinde aynı şekilde sunan Mado, bu özelliği sayesinde dondurma dünyasında rakip tanımayan bir marka.

TÜBİTAK destekli araştırmalarla K.Maraş dondurmasının kodunu çözen Mado, bu sayede tüm fabrikalarında geleneksel dövme dondurma lezzetini yakalayan bir üretim geliştirmiştir. 150 yıllık Mado tarihi, 300 yıllık Maraş dondurmasıyla harmanlanınca, müptelası olmamanın imkânı var mı?

Sabah Keyfinin Şahı: Mado Kahvaltısı

mado-cashback-mado-kahvaltisi

Mado’da keyifli sabah kahvaltıları için sunulan seçenekler arasında kararsız kalanların derdi anlaşılsın diye bu konuya bir değinelim dedik. Çünkü Ozan SuperApp hesabı olanlar için ödeme yapmak çok kolay ama ne yiyeceğine karar vermek çok zor biliyoruz.

Kahvaltının hası köy kahvaltısıdır diyenler için sinide sunulan köy kahvaltılarından, şarküteri ürünlerinin kombo yaptığı tabakta kahvaltı çeşitlerine kadar çok fazla alternatif sunuluyor. E insanın kafası karıştıkça karnı acıkıyor! Bu yüzden neyi seçersen seç yanında menemen ya da sahanda yumurta söylemeyi ihmal etme demeye geldik. En azından karar verene kadar biraz ekmek banarsın. Aç kalmana gönlümüz razı gelmez!

Küçük bir Türkiye Turu: Mado Yöresel Lezzetler

mado-cashback-mado-yoresel-lezzetler

Her yemeği yerinde yemek gibisi yok, insanın köfte yemek için Tekirdağ’a gitmesi, tatlı sırası geldiğinde Antep’e varıp baklavaya ulaşması ne harika olurdu! Ne yazık ki herkes için bunu yapmak söylemesi kadar basit değil. Zaten gerek de yok! Çünkü Mado yöresel lezzetler serisinde, her yemek aslını yansıtan şekilde hazırlanıp sunuluyor. Yani ara sıcak içli köfte yerken kendini Hatay’da, mantı yerken son lokmaya kadar Kayseri’de hissedebilirsin.

Sadece lezzetleriyle değil, yemek sunumlarıyla da ait olduğu yörenin izlerini yemeklere yansıtan Mado, özellikle kış soğuğunda içini ısıtan çorbaları orijinal bakır kaplarda sunuyor. Börek, çörekten konuşalım dersen, bizce konuşmayalım. Sen hemen kalk ve Mado’nun efsanevi yöresel lezzetler serisinden bir börek seç. Çünkü anlatmakla bitmez! Giderken telefonunu unutma, Mado Cashback kampanyalarından faydalanmak için ihtiyacın olacak!

Yöreselden Küresele: Mado Dünya Mutfağı

mado-cashback-dunya-mutfagi

Şöyle çıkıp bir dünyayı görmek lazım diyenlerdensen, senden önce damak zevkinin dünya turu atacağı bir adres paylaşalım. Mado, dünya mutfağına ait en sevilen lezzetleri, en güzel şekilde senin için sunuyor. İtalya’dan İspanya’ya, Avrupa’dan Amerika’ya lokma lokma ilerleyeceğin bir rota istersen, Mado menülerinde çoktan hazırlandı bile.

Arkadaş grubunla yemeğe gittiğinde herkesin yöreseli gelmişken onların istediği yerlere gitmek zorunda kalma diye, Mado hepinizin zevkine hitap etmeye devam ediyor! Üstüne bir de Ozan SuperApp’liler için QR kod ile ödeme kolaylığı olunca tadından mı yenmiyor yoksa kolaylığından mı inan biz de çözemedik.

Ozan SuperApp ile Mado Cashback

Cashback kampanyalarında her alışverişini avantaja dönüştürebileceğin fırsatları senin için yaratan Ozan SuperApp, yine harika bir kazanç döngüsüne girmen için gerekeni yaptı. Mado restoranlarında her siparişinde cashback ile kazanmak için Ozan SuperApp’li olmak dışında bir süper güce ihtiyacın yok!

Tek yapmak gereken ücretsiz şekilde Ozan SuperApp’i indirmek ve “pardon sipariş verebilir miyim” diye seslenmek. Yemek sonrası hesabı karekod ile ödeme kolaylığına sahip olabileceğin dijital finansın yıldızı Ozan SuperApp’i hemen indir, fırsatları yakala!

Şu an için bu kampanya sonlandı yenileri için takipte kalın!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.