Lost Ark 24 Saat İçerisinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı

20 Şubat 2022

Lost Ark 24 Saat İçerisinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı! Uzun süredir beklenen Lost Ark oyun dünyasına iddialı bir giriş yaptı. MMORPG Lost Ark, çıktığı andan itibaren 24 saat gibi kısa bir süre içerisinde 1 milyonu aşkın eşzamanlı oynayıcı sayısına ulaştı. Bu rekor sayı ile oyun çok kısa bir sürede zirveye adını yazdırmayı başardı. Lost Ark, Steam tarinde PUBG’den sonra en çok oynanan ikinci oyunu oldu.

Lost Ark 24 Saat İçerisinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Oyun dünyasını alt üst eden oyun

Lost Ark, Güney Koney merkezli Smilegate’in geliştirdiği ve Amazon Game Studios’un yayınladığı, Diablo’ya benzetilen bir oyundur. Steam verilerine göre oyun 24 saat sonra 1 milyon eş zamanlı oyuncu sayısını geçmeyi başardı. Yayınlandığı andan itibaren sunuculara girişlerde uzun sıralar oluşmasından dolayı oyuncular oyuna giriş yapmakta zorlandı. Ancak kısa süre içerisinde sorunun çözülmesiyle birlikte oyuncular oyunu deneyimleme fırsatı buldu. Twitch yayıncıları ve oyuncular tarafından ilgi ile oynanan oyun, oldukça büyük bir kitlenin beğenisini kazandı.

Uzunca bir süre Counter Strike: Global Offensive ve Dota 2 eşzamanlı oyuncu sayısı rekoru kıran oyunların başında gelmekteydi. Güncel verilere göre Lost Ark’ın 1.325.305 oyuncuya ulaşarak her iki oyunu da sıralamada geçtiği açıklandı. Bu iki oyunun yanı sıra Lost Ark, anlık olarak 1 milyon 50 bin oyuncuya ulaşan Cyberpunk 2077’nin de rekorunu kırmayı başardı. Lost Ark’ın aktif oyuncu sayısı açıklanmamış olsa da yayınlanan rakamlar büyük bir başarıya imza atıldığını gözler önüne seriyor.

Lost Ark 24 Saat İçerisinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Lost Ark listelerin zirvesine oynuyor

Çıktığı ilk andan itibaren oyuncuların gözdesi olmayı başan PUBG, rekorunu hala elinde tutmayı başarıyor. Zirvedeki isim PUBG, eş zamanlı oyuncular alanında 3.257.248 oyuncu sayısı ile listedeki yerini koruyor. Steam’in açıkladığı verilere göre 1.311.842 anlık oyuncu sayısı ile Lost Ark’ın bu rekoru kırmak daha zamana ihtiyacı olsa da oyun dünyasına iddialı bir giriş yapmayı başardığı tartışılmaz bir gerçek. Anlık oyuncu sayısı sıralamasında Lost Ark’ı, 1.308.963 oyuncu sayısı ile CS:GO ve 1.295.114 oyuncu sayısı ile DOTA 2 takip ediyor. Siz Lost Ark’ın PUBG gibi rekorlar kıran bir oyunu geçebileceğini düşünüyor musunuz?

Ozan SuperApp ile 7/24 transfer, QR kod ile ödeme, e-Pin ve oyun kodu alımı, Cashback kazançları gibi sayısız avantajı elde edebilirsin. Hemen Ozan SuperApp’i indir, oyunlarda ve tüm harcamalarında dijital finansın kazançlı avantajını Ozan SuperApp’le yakala!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.