League of Legends’ın Yeni Şampiyonu Renata Glasc

13 Şubat 2022

League of Legends oyuncularını yakından ilgilendiren ve heyecanlandıran yenilik oyun şirketi tarafından duyuruldu. League of Legends oyununun yeni şampiyonu Renata Glasc oyunculara tanıtıldı. Dünyanın her yerinden milyonlarca oyuncuya sahip olan oyuna katılan yeni şampiyonun yetenekleri tanıtımda açıklandı. Renata Glasc’ın yetenekleri neler? Tüm detayları oyun severler için bir araya getirdik.

27 Ekim 2009’da oyun piyasasına dahil olan League of Legends, yıllardır popülerliğini koruyor. İlk zamanlarda daha sınırlı sayıda şampiyon seçeneği sunan oyun, zamanla gelişmeye, yenilenmeye ve şampiyonları arasına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Milyonlarca oyuncuya sahip MOBA oyununa eklenen en yeni şampiyon, Renata Glasc oldu. Bu yeni şampiyon, Riot Games’in 16 Şubat 2022’de yayınlayacağı 12.4 güncellemesi ile kadroya dahil olan yüz elli dokuzuncu şampiyon olacak.

Yeni şampiyonun hikayesi oyuncuların dikkatini şimdiden çekmeye başladı bile. Renata, oldukça yetenekli ve özverili Zaunlu simyacı kökenli bir aileden geliyor. Öngörü yeteneği ve iş zekası ile sınırları zorlamayı hedefliyor diyebiliriz. Şampiyonun yeteneklerini gelin birlikte detaylıca inceleyelim.

Renata Glasc Yetenekleri

Oyunun resmi Twitter hesabından yapılan tanıtım ile Vadi’ye dahil olan yeni şampiyonunun özellikleri ve yeteneklerini sizin için bir araya getirdik.

Nüfuz (Pasif)

Renata Glasc’ın fazladan hasar verebilme ve saldırıları işaretleyebilme özelliği bulunuyor.

Q – Tokalaşma

Renata Glasc robot kolundan bir atış yaparak isabet alan ilk rakibi sabitler. Yeteneği yeniden kullanıp rakibi hedef yöne savurarak isabet alan rakiplere hasar verir ve savrulan hedef şampiyonsa onları sersemletir.

W – Kurtarma Paketi

League of Legends şampiyonu Renata Glasc, müttefik şampiyona ya da kendisine saldırı ve hareket hızı kazandırabiliyor. bu özellik sayesinde düşmanlara karşı bir artı elde edebiliyor.

E – Avantaj Programı

Renata Glasc, kendi tarafına kalkan olurken savaştığı düşmanlara hasar verebiliyor. Hasara ek olarak düşmanları yavaşlatan kimyasal roketler de fırlatabiliyor.

R – Usulsüz Devralma

League of Legends’ın yeni şampiyonu Renata Glasc’ın çok dikkat çeken ve düşmanları zora sokan özelliklerinden sonuncusu kimyasal bir duman yayabiliyor olması. Bu duman temel saldırılar yapmalarını, hızlarını artırmalarını sağlıyor.

Ozan SuperApp ile 7/24 transfer, QR kod ile ödeme, e-Pin ve oyun kodu alımı, Cashback kazançları gibi sayısız avantajı elde edebilirsin. Hemen Ozan SuperApp’i indir, oyunlarda ve tüm harcamalarında dijital finansın kazançlı avantajını Ozan SuperApp’le yakala!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.