League of Legends (LOL) Şekilli Nick Önerileri

23 Ekim 2022

Dünyanın en sevilen ve en çok oynanan oyunlarının başında League of Legends yer aldığına göre, senin de bu oyundaki yerini almanın vaktidir! Eğer çoktan maceraya başladıysan, oyunun en kritik unsurlarından birinin nick belirleme olduğunu da biliyorsun demektir. Bilmiyorsan da biz bilmen gereken ne varsa anlatmaya karar verdik! 

Bu yazımız sayesinde LOL oynarken kullanabileceğin düzinelerce nick ve isim önerisini bulabilir, destansı savaşta namın yürürken LOL şekilli nick alternatiflerini çoğaltabilirsin! 

Nick belirlemek ve etkileyici bir profil oluşturmak, her mistik konseptli oyun gibi LOL severler için de çok önemli. Çünkü savaş alanında amansız rakiplerle karşılaşacağın bu harika oyunun eğlenceli yönlerinden biri de dilediğin nicki edinerek profilini güçlendirmek.  

LOL şekilli nick alternatifleri arasında senin tarzını ve savaş başarını yansıtan seçenekleri bulabilmen için ihtiyacın olan her şeyi yazımızda derledik! O halde savaş başlamadan evvel nickin için en güzel örnekleri incelemeye hazırlan ve destanlara konu olacak savaş yeteneklerini adınla yaşat! 

LOL İsim Değiştirme Nasıl Yapılır?

League of Legends, PVP oyun seçenekleri arasında küresel kullanıcı açısından en yoğun kitleyi barındıran oyun olmayı başardı. Hikayesinin sahip olduğu mitolojik ve mistik özellikler, karakterlerin yaratılışı ve savaşma stratejilerinin temelini oluşturuyor. İki dünya arasındaki amansız çatışmanın öncüleri, oyunun karakterlerinde hayat bulur ve oyuncular bu karakterler sayesinde kıyasıya rekabete girişiyor. LOL şekilli nick seçimleri ise bu destansı çarpışmalarda karakterlerin tanınması ve öne çıkmasına katkı sağlar.

LOL şekilli nick kullanımına geçmek istediğin zaman önce isim değişikliği işlemini yapman önemli. LOL oyununda isim değişimiyle ilgili çeşitli sınırlamalar ve hak tanımları var. Örneğin algoritmanın tanımladığı şekilli klavye konseptleri dışındaki karakterlerle isim değişimi yapamaz veya yapıştırma özelliğini kullanamazsın. Ardından profil ayarlarından isim değişikliği menüsünü kullanarak değişiklik yapabilirsin. 

LOL isim değiştirme işlemi için sırasıyla aşağıdaki adımları izleyebilirsin;

  1. LOL hesabında oturum aç.
  2. Mağaza sembolüne tıkla.
  3. Sağ üst köşede yer alan hesap simgesine tıkla.
  4. Sihirdar adı değişimi” butonuna tıkla.
  5. İstenen ad bölümüne kullanmak istediğin ismi yaz.

İşlemlerin ardından oyuna tekrar giriş çıkış yaparak isim değişikliğini aktif edebilir, yeniden bir isim kullanmak istediğinde LOL şekilli nick listemize göz atmak için yanımıza uğrayabilirsin! 

LOL İsim Önerileri

LOL şekilli nick önerileri arasında bir tercih yaparken savaş stratejilerin, oynamayı en sevdiğin karakterler ve tabii ki yer aldığın tarafa özgü bir değerlendirme yapmalısın. Çünkü LOL oyununda hangi karakterin hangi dünyanın korunmasına hizmet ettiği kadar, karakterin sahip olduğu nitelikler de önem taşır.  

Büyücülerde uzmanlaşan oyuncular için isim tercihleri farklıyken, suikastçi karakterlerde çığır açan oyuncuların isim tercihleri bambaşka olabilir. Bu durumda senin için LOL şekilli nick ve isim önerileri listesine göz atarken sahip olduğun özellikleri bilmek önemli! 

lol-isim-onerileri

Aşağıda senin için anlamları ile birlikte birkaç LOL isim önerisi listeledik;

  • Fatal Stroke: Ölümcül Felç
  • Game King: Oyun Kralı
  • Golden Arrow: Altın Ok
  • Breave Heart: Cesur Yürek
  • Angel of Death: Ölüm Meleği
  • Expert Murderer: Uzman Katil
  • Fight for Honor: Onur İçin Mücadele Et
  • Ready2Die: Ölüme Hazır Ol
  • Insomnia: Uykusuzluk
  • Silent Death: Sessiz Ölüm

LOL oyununun en temel özelliklerinden biri de karakterler arası rekabet ve şahsi yaşanmışlık hikayeleridir. Bu nedenle bir karakterde uzmanlaşan oyuncu, onun karşıtı olarak oyunda yer alan diğer karakterle ilgili isim tercihleri yapabilir. Böylece takımlar karşı karşıya geldiğinde, düşman takımda karakterinin karşıtı yer alıyorsa, gözdağı vermeye isminle başlayabilirsin!

LOL şekilli nick tercihlerin sırasında hangi karaktere hangi isimlerin uygun olduğunu anlamak istiyorsan, önce karakterlerin hikayelerine hakim olman gerektiğini de unutma!

En İyi LOL İsimleri

League of Legends oynarken karakterler üzerinde geliştirdiğin stratejik yetenekler, savaş alanında aranan oyuncu olmanı sağlar. Bu yolda edineceğin şöhrete katkı sağlayan en önemli unsur da isim tercihindir. 

LOL isim önerileri listemize göz atarken dikkate alman gereken ilk konu, oyuncu olarak yansıtmak istediğin stratejiye uygun davranmaktır. Bir savaş sanatları ustası olarak ortalığı yıkıp geçeceksen farklı bir isim bulmalı ya da bir destek uzmanı olarak takım arkadaşlarına can katacaksan ona göre bir tercih yapmalısın. 

LOL isim önerileri arasından hem uzmanı olduğun karakterleri hem de onların yöneticisi olarak senin karakterini yansıtan tercihler yapman önemli! Çünkü senin de bildiğin gibi savaş alanında düşmana “merhaba” demenin ilk yolu isminden geçiyor. Bu durumda seçeceğin LOL isim önerileri listesinde de başarılı alternatifler yer almalı. 

Oyun dünyasına dair bilmen gereken her konuda olduğu gibi başarılı alternatifler içeren liste konusunda da senin için özenle çalıştık ve LOL isimlerini sıraladık. 

  En İyi Lol İsimleri Kim İçin
1 Bakkal Gazi
2 Eller Yukarı
3 Fizz Khalifa Fizz Oyuncuları
4 Carry Potter Harry Potter Fanları
5 Moregank Freeman
6 Shaco O’neil Shaco Oyuncuları
7 Atıl Kurt Warwick Oyuncuları
8 Aç Ayı Oynamaz Volibear Oyuncuları
9 Darth Veigar Veigar Oyuncuları
10 Jim Carry ADC Rolü Oyuncuları
11 Bruce Vayne Vayne Oyuncuları
12 Nöbetçi Eczane Can Veren Şampiyonlar 
13 Brand Pitt Brand Oyuncuları
14 Muz Balığı Soraka Oyuncuları
15 Açılın ben doktorum Destek Rolü Oyuncuları
16 LeBronze James Bronze Oyuncuları 
17 Old But Still Gold Altın Oyuncuları
18 NoWardNoGank Jungle Rolü İçin
19 Yürüyen Ward Teemo Oyuncuları
20 Vursalar Ölemem Tryndamere Oyuncuları 
21 Th The Unforgiven
22 Potential to Damage
23 Kiting Like Champions
24 Son Büyücü
25 Sihirli Yumruk Vi Oyuncuları
26 Arşidük
27 Şansölye
28 Kılıçların Ustası
29 Insomnia
30 Counter Logic

En İyi LOL Takım İsimleri

MOBA oyunlar içinde bireysel başarının yanı sıra takım başarısını da önemseyen konseptlerin başında LOL yer alıyor. Öyle ki çeşitli turnuvalara takım olarak katılan, şöhretini dünya genelindeki sıralamalara girerek yayan pek çok LOL oyuncusu, takım başarısının akılda kalıcılığını isim tercihleriyle sağlıyor. 

LOL isim önerileri içinde yalnızca bireysel olarak değil, takım isimleri için de alternatifler bulabil diye, her zamanki gibi en kaliteli örnekleri yazımıza ekledik! 

Takım turnuvaları sırasında ister ulusal ister uluslararası olsun isim tercihlerinin ayrı bir yeri var. Takımların başarıları kulaktan kulağa yayılırken, adıyla kendinden söz ettiren pek çok LOL takımına rastlamak mümkün. Bu sebeple takım oyuncuları seçecekleri isimler için nitelikli LOL isim önerileri listesine göz atmayı ihmal etmemeli.

Sen de başarılı bir takım oyuncusu olarak PVP kariyerini devam ettirmek istiyorsan, LOL isim önerileri listemizde bulunan harika alternatifleri takım arkadaşlarına sun ve en iyisine birlikte karar verin!

En İyi Lol Takım İsimleri Anlamları
1 Gensdebellum Savaş Klanı
2 Dark Legion Kötü Topluluk
3 Kaedwen En Büyük Kuzey Krallığı
4 Resurrection Diriliş
5 Rebels İsyancılar
6 Militumderex Kralın Askerleri
7 GildeRegibus Krallar Loncası
8 Eternal Sonsuzluk
9 Unity Birlik
10 BlackStok Kara Depo
11 ShowTeam Şov Takımı
12 Societas İttifak
13 Equesferrum Şövalye Kılıcı
14 Prisoners Mahkumlar
15 CreationEpic Yaradılış Destanı
16 Rookies Çaylaklar
17 Imperial İmparatorluk
18 Skrulls Uzaylı Irk (Marvel)
19 B2-HA Üst Düzey Droid Türü (Star Wars)
20 Aretuza Büyücü Yetiştiren Okul (The Witcher)

LOL Şekilli Nick Nasıl Yazılır?

lol-sekilli-nick-nasil-yazilir

Şekilli nickler LOL severlerin vazgeçilmez tutkularından biri. Çünkü destansı savaşlarda adından söz ettirmek isteyenlerin ilk işi LOL isim önerileri arasında en etkileyici alternatifleri bulmak! 

LOL oynarken en az stratejilerin kadar isim tercihin de önem taşıyorsa, hep yaptığın gibi doğru adrese geldin. LOL isim önerileri listemizde yer alan güncel ve etkileyici alternatifler arasından karakterine uygun olanı tercih ederek serüven keyfini katlayabilirsin! 

Yukarıda senin için sıraladığımız nickleri şekilli karakterleri kullanarak yazmak için aşağıda verdiğimiz karakterleri kopyala-yapıştır yapman yeterli. 

Aşağıda senin için bölgelerine göre kullanımına izin verilen özel karakterleri sıraladık;

LOL Türkiye Özel Karakterler

À Á Â Ã Ä Å Æ Ç È É Ê Ë Ì Í Î Ï Ð Ñ Ò Ó Ô Õ Ö Ø Ù Ú Û Ü Ý Þ ß à á â ã ä å æ ç è é ê ë ì í î ï ð 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G Ğ H I İ J K L M N O P Q R S Ş T U V W X Y Z a b c ç d e f g ğ h ı i j k l m n o ö p q r s ş t u v w x y z ª µ º À Á Â Ã Ä Å Æ Ç È É Ê Ë Ì Í Î Ï Ð Ñ Ò Ó Ô Õ Ö Ø Ù Ú Û Ü Ý Þ ß à á â ã ä å æ ç è é ê ë ì í î ï ð ñ ò ó ô õ ö ø ù ú û ü ý þ ÿ ı Ł ł Œ œ Š š Ÿ Ž ž ƒ ˆ ˇ ˉ μ fi fl Ą ą Ę ę Ó ó Ć ć Ł ł Ń ń Ś ś Ź ź Ż ż

LOL Kuzey Amerika Özel Karakterler

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

LOL Batı Avrupa Özel Karakterler

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z ª µ º À Á Â Ã Ä Å Æ Ç È É Ê Ë Ì Í Î Ï Ð Ñ Ò Ó Ô Õ Ö Ø Ù Ú Û Ü Ý Þ ß à á â ã ä å æ ç è é ê ë ì í î ï ð ñ ò ó ô õ ö ø ù ú û ü ý þ ÿ Ą ą Ć ć Ę ę ı Ł ł Ń ń Œ œ Ś ś Š š Ÿ Ź ź Ż ż Ž ž ƒ ˆ ˇ ˉ μ fi fl 

LOL Doğu Avrupa Özel Karakterler

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z ª µ º À Á Â Ã Ä Å Æ Ç È É Ê Ë Ì Í Î Ï Ð Ñ Ò Ó Ô Õ Ö Ø Ù Ú Û Ü Ý Þ ß à á â ã ä å æ ç è é ê ë ì í î ï ð ñ ò ó ô õ ö ø ù ú û ü ý þ ÿ Ă ă Ą ą Ć ć Ę ę ı Ł ł Ń ń Ő ő Œ œ Ś ś Ş ş Š š Ţ ţ Ű ű Ÿ Ź ź Ż ż Ž ž ƒ Ș ș Ț ț ˆ ˇ ˉ Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω ά έ ή ί α β γ δ ε ζ η θ ι κ λ μ ν ξ ο π ρ ς σ τ υ φ χ ψ ω ό ύ ώ fi fl 

Senin için birkaç tane de şekilli nick önerisi hazırladık;

  • ΙήŚoΜήΙª
  • ˇKìŃqˇ
  • ΨΗÅDΞŠΨ
  • ºTHØRº
  • Lµćîfęr

Dijital oyun dünyasının vazgeçilmezlerinden biri olan League of Legends oynarken, isim tercihlerine dair bilmen gereken ne varsa anlattığımıza göre sıra geldi dijital finans dünyasının vazgeçilmezine!  

Ozan SuperApp ile 7/24 para transferi yaparak ödeme işlemlerini yönetebilir, Cashback kampanyaları sayesinde harcadıkça kazanabilirsin! Oyun ve dijital servis avantajlarından faydalanmak, e-Pin işlemlerini tek tıkla yapmak için sen de Ozan SuperApp’i indir ve LOL meydanlarında olduğu gibi dijital finans sahalarında da gücünü göster!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.