League of Legends (LoL) RP (Riot Points) Satın Alma Rehberi

16 Kasım 2022

Çıktığı günden beri popülerliğini hiç kaybetmeyen ve en çok oynanan oyunlar listesine adını yazdıran League of Legends (LoL), günümüzde MOBA türünün temsilcisi olarak görülür. 

Yıllar geçtikçe son derece geniş bir kitleye ulaşmayı başaran ve bugün pek çok dizi, çizgi roman ve filme konu olan League of Legends, eminiz ki senin de favori oyunların biridir. Dahice hazırlanmış ve ustaca tasarlanmış grafiklerinin yanı sıra muhteşem kurgusu ile binlerce kişiyi kendine çekmeyi başaran LoL, oyun içi satın alımları ile daha da dikkat çekici!

Oyuncularına her zaman çok daha keyifli bir deneyim sunmak için kendi içinde sürekli olarak değişen ve dönüşen League of Legends, diğer pek çok oyun gibi kendine ait para birimlerine sahiptir. Yeni karakterler açmak, kostümleri, silahları ve daha fazlasını bir üst seviyeye çıkarmak için oyun içinde kullanılan para birimleri, oyunun canlılığının hiç kaybolmamasına olanak tanır.

Peki, League of Legends para birimlerinden biri olan RP (Riot Points) nedir? RP ne işe yarar, nasıl satın alınır? 

O halde gel, League of Legends’in ücretli para birimi RP satın alma ile ilgili tüm detayları birlikte keşfedelim!

League of Legends (LoL) RP Nedir?

League of Legends oyununda kullanılan para birimlerinden biri olan Riot Points, oyun içi mağazadan alışveriş yapmayı mümkün hale getirir. Sanal bir para olan RP, oyundaki daha üst seviye ürünleri satın alabilmen açısından oldukça değerlidir. 

TL karşılığında RP satın alarak oyundaki konumunu tamamen değiştirebilir, karakterin için yeni eşyalar satın alabilir ve oyundan aldığın keyfi zirveye çıkarabilirsin. 

League of Legends (LoL) RP Ne İşe Yarar?

RP, League of Legends için son derece önemlidir. Çünkü RP, karakterler için yeni kıyafet paketleri almaktan ve görünümü özelleştirmekten çok daha fazlasını sunar

LoL RP, en iyi karakterlerin kilitlerini açarak oyunun kaderini değiştirebilir. Dolayısıyla oyuncuların RP satın alması, oyundaki rekabet anlayışına bambaşka bir boyut kazandırır. 

Sen de League of Legends deneyimin için RP satın alarak karakterinin görünümlerini değiştirebilir ve onlara yeni kostümler alabilirsin. Ancak bilmelisin ki satın alacağın kostümler yalnızca kozmetik amaçlı olarak kullanılır.

Yani satın aldığın bir kostüm, karakterine yeni bir özellik ya da güç ekleyemez.

League of Legends (LoL) RP Nasıl Satın Alınır?

League of Legends (LoL) deneyimini bir üst seviyeye taşımak, karakterinin görünümünü özelleştirmek ve en sevdiğin şampiyonun kilidini açmak için RP satın alman gerekiyor. LoL RP satın almak için ise adresin neresi olduğunu biliyorsun! Tabii ki Ozan SuperApp!

Lol RP satın almak ve oyundaki yeteneklerini ikiye katlamak için aşağıdaki adımları izle:

  1. Ozan SuperApp uygulamasını indir.
  2. Hesap bilgilerinle giriş yap veya yeni hesap aç.
  3. SuperCard’ını al.
  4. Oyunlar” bölümünden League of Legends LoL RP’yi seç.
  5. İhtiyacın olan Riot Points’i sepetine ekle ve hemen satın al!

League of Legends (LoL) RP Nasıl Yüklenir? Nereye Yazılır?

League of Legends (LoL) RP kodu satın aldıktan sonra kolay bir şekilde aktifleştirebilir ve hesabına bakiye olarak yükleyebilirsin

Elinde bulunan League of Legends RP kodunu yüklemek için şu 4 adımı takip edebilirsin:

1.Riot Points’i yüklemek için ilk olarak League of Legends’a giriş yap.

2. Açılan sayfanın sağ üst köşesinde bulunan “Mağaza” butonuna tıkla.

3. Mağazaya girdikten sonra “RP Satın Al” butonunu seç. 

4. Açılan sayfada sol tarafta yer alan “Riot PIN ve Kodlar” bölümüne tıkla. 

5. Aldığın RP kodunu gir ve oynamaya başla!

League of Legends (LoL) RP Fiyatları 2022 

League of Legends (LoL) 2022 RP fiyatları, satın alacağın RP miktarına göre değişiklik gösterir. Ozan SuperApp ile dilediğin kadar LoL RP’yi en uygun fiyatlarla satın alabilirsin! 

LoL 100 RP Ne Kadar?

LoL’de 100 RP’lik bir paket mevcut değildir. Ancak LoL 100 RP’ye en yakın olan 200 LoL RP’yi 17 TL’ye satın alabilirsin. (10 Kasım 2022 tarihi itibariyle)

LoL 840 RP Ne Kadar?

LoL’de 840 RP’lik bir paket bulunmaz. LoL 840 RP’ye en yakın olan paket 850 LoL RP’dir. LoL 850 RP’yi 70 TL’ye satın alabilirsin. (10 Kasım 2022 tarihi itibariyle)

LoL 1780 RP Ne Kadar?

LoL’de 1780 RP’lik paket bulunmaz. Ancak LoL 1780 RP’ye en yakın olan LoL 1600 RP’lik paketi 130 TL’ye satın alabilirsin. (10 Kasım 2022 tarihi itibariyle)

LoL 2600 RP Ne Kadar?

LoL’de 2600 RP’lik bir paket yoktur. Ancak LoL 2600 RP’ye en yakın paket olan LoL 3150 RP’yi 250 TL’ye satın alabilirsin.

LoL RP Çeşitleri Nelerdir ve Fiyatları Nedir?

LoL RP çeşitleri ve fiyatlarını aşağıda senin için listeledik:

LoL RP Çeşitleri LoL RP Fiyatları
200 LoL RP 17 TL
850 LoL RP 70 TL
1600 LoL RP 130 TL
3150 LoL RP 250 TL
5800 LoL RP 450 TL
9200 LoL RP 700 TL

League of Legends RP Satın Al

League of Legends RP satın almak ve LoL serüvenini çok daha eğlenceli ve keyifli hale getirmek için hemen Ozan SuperApp’i indir! Avantajlı fiyatları ve indirimleri ile LoL RP satın almanın en kolay ve uygun yolunu sunan Ozan SuperApp ile LoL maceranı ikiye katla!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.