Ozan SuperApp’in Krispy Kreme Cashback Kampanyası ile En Tatlı Donatlar Seninle

15 Eylül 2021

Polisiye film ve dizilerde özellikle Amerikalıların yemeden duramadığı, yemeyen polisin teşkilattan dışlandığı o enfes tadı konuşmaya geldik. Donatlardan söz ediyoruz dememize gerek yok, çünkü bu profili yakından tanıdığına eminiz. Ama donat lezzetinin ülkemizdeki temsilcisi kabul edilen ve donatlarının tadıyla seni kıtalararası lezzet yolculuğuna çıkaran markanın adını vereceğiz. Elbette Krispy Kreme’den bahsedeceğiz. Çünkü donat deyince aklına artık Amerikan polisleri değil, Krispy Kreme gelecek!

Birbirinden leziz sayısız donat çeşidinin yanı sıra, sezonluk ürünlerle özel donat serilerinin sahibi Krispy Kreme, bu işin en iyi markalarının başında geliyor. Senin gibi birine başka türlüsünü anlatır mıyız hiç! Ancak donat dünyasının devi Krispy Kreme’in mükemmel donatlarından daha tatlı bir konu var ki; hafiften anladın sanki… Evet! Ozan SuperApp Cashback kampanyalarına Krispy Kreme de dâhil edildi! Senin de tatlın geldi değil mi? O halde önce özel Krispy Kreme menülerini kendin yazmışçasına tanıyacağın yazımızı oku, sonra da Krispy Kreme’in yolunu tut!

Nedir Bu Donat?

krispy-kreme-cashback-donut-nedir

Uzaktan bakınca da yakından tadınca da seni lezzetle donatan donatın ne olduğunu biliyor musun? Hemen anlatalım; dough ve nut kelimelerinin birleşiminden adını alan doughnut, dilimize donat olarak geçmiş efsane dolgulu yuvarlak keklerdir. Amerika’nın ve ardından tüm dünyanın donat rüyasını başlatansa aslında Hollanda mutfağındaki “Olykoek” adlı hamur işi olmuş. Donat mantığıyla şekillendirilip pişirilen bu kekin bildiğin donattan tek farkı ortasındaki deliğin olmaması. “Dış görünüş önemli değil mühim olan iç güzellik” diyorsan, donatın iç dolgu tarifleri de Olykoek’ten çok daha farklı ve leziz!

Bir zamanların New Amsterdam’ı New York’ta, Hollandalıların hayat verdiği donat efsanesi sonradan kendi kişiliğini buluyor ve leziz kaplamalarla görsel bir şölen başlıyor. Krispy Kreme de bu kaplamalara yepyeni bir perspektif kazandırmakta çığır açıyor ve mevsimsel serileri de dâhil olmak üzere kendi spesiyallerini yaratıyor! Herkes sen harika donatlar ye diye uğraşıyor. Biz boş durur muyuz? Doğru bildin; asla! O yüzden Krispy Kreme Cashback kampanyasına dâhil olan markalar arasında yer alıyor!

Tatlı Mı Tatlı Krispy Kreme Tarihi

kripsy-kreme-cashback-krispy-kreme-tarihi

Neredeyse donatın keşfinden beri aynı alanda hizmet veren Krispy Kreme, tarihin en köklü donatçıları arasında yer alan bir marka. 1937 doğumlu Krispy Kreme yaşını göstermeyen ruhu genç ve yaratıcı tatlıcılardan olduğu için her defasında spesiyal serileriyle seni şaşırtmaya devam edecek. Seni şaşırtmaktan asla geri durmayacak olan biri daha var ki sen buna bayılıyorsun; o da Ozan SuperApp! Yeni nesil kazanç stili Cashback kampanyalarıyla, neredeyse yüz yıla yakındır donatın efsanesi olan Krispy Kreme’de her siparişinle kazanman artık mümkün.

Krispy Kreme hakkında bilmen gereken diğer istihbaratlara gelecek olursak, donatın efsanesi ilk kurulduğunda sahibi V. Rudolph henüz 20’li yaşlarının başındaymış. Gençliğinden ve azminden aldığı güçle yetenekleri birleşince markasını bugün yüzlerce şubesi olan bir deve dönüştürmüş durumda!

Soyağacına kadar bilgi sahibi olarak gitmen için her detayını ince elediğimiz Krispy Kreme aynı zamanda tam bir hayvan dostu. Atıklarının hayvan yemine dönüşümü için çalışmalarına devam eden markanın sosyal yardım yönü takdire şayan! Temiz kalbini de alıp rahatlıkla gidebileceğin harika bir yer!

Ozan SuperApp ile Krispy Kreme Cashback

Her kampanyada olduğu gibi Krispy Kreme fırsatında da cebin Cashback kazancına doysun diye; tüm Krispy Kreme alışverişlerinde Cashback’in bizden hediye! QR kod ile ödeme seçeneğini de ekleyince, Ozan SuperApp’li olmak da Krispy Kreme donat da tadından yenmiyor. Hala Ozan SuperApp’li değilsen durma! Hemen Ozan SuperApp’i indir, hem kare kod ile ödeme rahatlığına hem dijital finansın fırsatlar dünyasına hem de Krispy Kreme donatlarıyla Cashback kampanyasına balıklama dal!

Şu an için bu kampanya sonlandı yenileri için takipte kalın!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.