KFC Cashback Ozan SuperApp ile Cebinde

3 Eylül 2021

Seninle bugünkü sohbet konumuz, çıtır tavuk tarifini altın harflerle yazan ama yazdığı tarifi gizli tutan, birçok rakip markanın denemesine rağmen bu leziz tadın yanından bile geçemediği, menüleri fıstık gibi fiyatlarla sunan destansı pane krallığı KFC olsun mu? Çünkü muhteşem cashback kampanyaları yapmaya doyamayan Ozan SuperApp, KFC restoranlarını da bu furyaya dahil etti!

KFC restoranları halk arasında kısaltma adıyla bilinse de, restoranın tam ismi “Kentucky Fried Chicken”. Adı kadar net olan diğer özelliği ise efsanevi çıtır tavuklarının tadı. Bu lezzetin on bir baharatlı gizli tarife ilave derin yağda kızartma tekniğinden geldiği ve bu tarifin bir hazine gibi iyi korunduğu ise herkesin malumu. Öyleyse, KFC Cashback kampanyası ile tadabileceğin en lezzetli seçenekleri hemen sıralamaya başlıyoruz.

Bir Kentucky Klasiği: KFC Kova Menüleri

kfc-cashback-kfc-kova-menu

KFC 90’lardan bu güne kültleşen kova seçenekleriyle seni ebediyete kadar doyuracakmış gibi gelen bir menü hazırladı. KFC kova menülerinin ilhamı kovada popcorn sunumuna dayanıyor. İlk denemelerde kovaların içinde gravy sos, patates ve mısır bir arada sunuluyordu. Ancak sonraki yılarda KFC dümeni senin eline vermeye karar verdi ki bugün dilediğin gibi doldurabileceğin kafana göre kova menüler var.

KFC kova menülerin en çok sevilen versiyonları kemiksiz çıtır tavuk, but, hotshots ve tabi ki kanatla dolu olanlar. Arkadaşlarım olmadan boğazımdan geçmez dersen, senin için dev kova menüler de var! 1930’larda Albay Sanders’ın dünyaya armağan ettiği bu efsanevi lezzet, ilk zamanlar şube açmakta zorlanan küçük bir dükkânda saklı kalırken, şimdi dünyanın dört bir yanından ayağına geliyor. Hem de Ozan SuperApp’lilere karekod ile ödemelerde KFC Cashback bile var. Hadi yine iyisin!

Tavuğun Ustasından Burger: Zinger Burger

kfc-cashback-zinger-burger

Hamburger liginde devler kapışırken KFC çıtır tavuk dünyasında krallığını çoktan ilan etmişti. Ancak hamburger denince akla hemen et burger gelmesi, hem tavuk severlerin hem de KFC’nin tepesini attırınca, ortaya bugünün en sevilen tavuk burgeri Zinger Burger çıktı! Zaten gizli tarifiyle gönüllerden evvel midelere taht kuran KFC, burger formatına girerek hamburger kalıplarını yıktı, göğüs etinden bir cevher yarattı!

1980’lerin başında Karayipler’deki bir KFC şubesinde icat edilen Zinger Burger, çıtır tavuk lezzetine ekstra çıtır pane eklenerek yapılan destansı bir burgerdir. Bu ada ülkesinde keşfi yapılan bu müthiş tat, bugün bile hamburger camiasında kimilerinin tahtını sallandırmaya devam ediyor!

Tavuk Döner Gibi Ama Değil: Twister Dürüm

kfc-cashback-twister

Döner sever misin? Kim sevmez ki! Peki ya tavuk? O da soru mu diyorsun. Tamam, o halde sana aynı anda hem döner hem de tavuk sipariş etmenin sırrını vermenin vakti gelmiş. Nasıl mı? E Twister Dürüm’le! Hem pratik hem leziz hem doyurucu hem de KFC olsun diyorsan tek hamlede hepsini ısırmak mümkün! Çünkü Twister Dürüm, tavuk wrap varyasyonları arasında özellikle öğle aralarının göz bebeği. Hızlı ve leziz bir yemek molası vermen gerektiğinde KFC’nin yolunu tut ve az zamanda çok işler başar! Aynı anda KFC Cashback fırsatlarıyla yedikçe kazanmayı ihmal etme!

Ozan SuperApp ile KFC Cashback

Çıtır tavuk lezzetinden vazgeçemeyenler için bu işin kitabını yazan marka KFC, artık kazanmadan yemem diyenlerin de uğrak yeri! Çünkü Ozan SuperApp hesabı olanların her alışverişte Cashback kazanabildiği restoranlar kervanında çoktan yerini aldı!

Her siparişinde karekod ile ödeme yapma kolaylığını yaşayabileceğin, kazanmak için yediğin, yemek için kazandığın eğlenceli bir girdap yaratabileceğin avantajlar Ozan SuperApp’ten sana hediye! Hala bir Ozan SuperApp hesabın yoksa üzülme. Çünkü birkaç tıkla fırsatlar fırtınasına kapılman işten bile değil! Durma, hemen Ozan SuperAppi indir!

Şu an için bu kampanya sonlandı yenileri için takipte kalın!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.