İstanbul’un En İyi Pizzacıları

14 Mart 2022

Enfes hamuru, envai çeşit üst malzeme seçeneği, özel sosu ve eşsiz baharatıyla kıtalar arası lezzet desek aklına ne gelir? Bravo! Elbette Pizza.

İtalyan mutfağının göz bebeği pizzanın artık evrensel bir lezzet haline geldiğini biliyorsun. Hatta en sevdiğin ilk on lezzet arasına pizzanın gireceğine bahse varız! Kendimizden bu kadar eminken İstanbul’un en iyi pizzacıları senin tarafından bilinmeli dedik ve kolları sıvadık.

Tüm menü özellikleri, spesiyal tarifleri, lokasyon ve özel servis hizmetleriyle; işte karşında İstanbul’un pizza rotaları!

Olea Pizza – Beyoğlu

istanbulun-en-iyi-pizzacilari-olea-pizza

Şef Melek Aydın’ın elinden ve kalbinden kopan lezzet bu mekânda pizzalarla hayat buluyor! Dünya mutfağından pek çok lezzet reçetesini de yine yerinde öğrendiğini söyleyen restoran sahibi için pizzaların yeri bambaşka. Öyle ki pek çok menü ürünü yalnızca Olea Pizza’ya özel.

Spesiyal tariflerde İtalya’nın toprağına ayak basacağın bu restoran, Beyoğlu’nun gözde mekanları arasında. “Ziyaretçilerimizle birlikte kocaman bir aileyiz” diyen ünlü şefin İstanbul’un en iyi pizzacıları arasında yer alan restoranına mutlaka uğra!

The Upper Crust – Beşiktaş

istanbulun-en-iyi-pizzacilari-upper-crust

Beşiktaş’ın sevilen restoranlarından The Upper Crust İstanbul’da pizza lezzetlerini en iyi şekilde sunan alternatiflerden biri. Üç farklı boyda pizza servisi yapılan restorana gidersen; tercihi küçük boy pizzalardan yana kullan! Böylece pek çok farklı tarifi deneme fırsatı yakalayabilirsin.

İstanbul’un en iyi pizzacıları arasına girmek kolay mı? Elbette değil. Hem şahane lezzetleri hem de her yemek alışkanlığına gösterdiği hassasiyetle The Upper Crust bu kategoride yer alıyor. Dilersen vegan ve vejetaryen menü de var!

Bafetto – Bağdat Caddesi

istanbulun-en-iyi-pizzacilari-bafetto-pizza

Anadolu Yakası’nda pizzacı arama! Çünkü en iyi mekanlar listesinde bir numara Bafetto restoran. Etli, sebzeli pizzalarıyla midenden önce gözünü doyuran menüler bulabilirsin. Bafetto menüler “Etobur ve Otobur” menü olarak iki ayrılıyor. Sen de pizzanı yemeden evvel tarafını seç ve İstanbul’un en iyi pizzacıları arasındaki mekânın tadını çıkar!

Eataly – Zincirlikuyu

istanbulun-en-iyi-pizzacilari-eataly

Eataly Zincirlikuyu’da İtalyan rüzgarının estiği mekanlardan biri. Sayısız pizza tekniğinin en beğenilen tariflerini bulabileceğin restoranda ister ince hamur bol baharatlı ister pofuduk hamur birbirinden farklı lezzetleri tadabilirsin. İstanbul’un en iyi pizzacıları listesinin Zincirlikuyu temsilcisinde İtalyan tariflerini dilediğin gibi deneyebilirsin.

Yumm Pizza – Bakırköy

istanbulun-en-iyi-pizzacilari-yumm-pizza

Margherita pizzanın İtalya’dan sonra en meşhur olduğu yer Yumm restoran. Müdavimlerinin bu lezzete duyduğu hayranlık her gün onlarca pizza severi Yumm Pizza’da buluşturuyor.

İstanbul’un en iyi pizzacılarını keşfederken yolun Yumm Pizza restorana düşerse mutlaka bu lezzeti damak listene ekle! Dilersen menü seçenekleri sayesinde içecek ve atıştırmalıklarla birlikte sipariş verebilir ya da tek başına bir büyük pizzayı götürebilirsin!

Pizzeria Pera – Beyoğlu

istanbulun-en-iyi-pizzacilari-pizzeria-pera

Beyoğlu denince aklına bir insan seli geliyorsa orada dur! Çünkü Pizzeria Pera kalabalığın hengamesinden uzakta, pizzaya doyabileceğin bir mekân. Böylece Beyoğlu gezinde kalabalıktan başının döndüğü bir anda bu nezih mekânın eşsiz lezzetlerine kendini bırakabilirsin. Kaparili ve soğanlı favori pizzasıyla muhitin en beğenilen pizzacısı Pizzeria Pera’da diğer çeşitlerin de tadına bakmayı unutma!

Beppe Pizzeria – Moda

istanbulun-en-iyi-pizzacilari-beppe-pizzeria

Moda’nın minimal restoran furyasında en leziz seçenekleri sunan mekanların başında Beppe Pizzeria geliyor. Küçük bir pizza dükkanından beklenmeyecek kadar büyük bir etki yaratan pizza çeşitleri menüde seni bekliyor.

Seçim yapmakta zorlanacağın kadar çeşitte pizzayı menüsüne dahil eden bu restoranda tabii ki “klasikten şaşmam arkadaş” diyenler için İtalyan pizzasının vazgeçilmez lezzetleri de yer alıyor!

Miss Pizza – Şişhane

istanbulun-en-iyi-pizzacilari-miss-pizza

İstanbul’un en iyi pizzacıları listesinde aynı zamanda en “elibol” alternatif olan Miss Pizza; Şişhane’de pizza yemek istediğinde gidebileceğin gözde mekanlardan. Doyurucu porsiyonda sınır tanımayan pizza sunumuyla kalbine giden yola taht kuracağına eminiz.

Miss Pizza spesiyalleri arasında özellikle trüflü Pizza Fungi dillere destan olmuş durumda. Klasik pizza tariflerinden başka lezzetleri tatmanın vakti geldiyse, vakit kaybetme bu menüden başla!

The Artisan Craft – Kadıköy

istanbulun-en-iyi-pizzacilari-the-artisan-craft

The Artisan Craft doğal ürünlerle pizza hazırlama konusunda rakipsiz bir restoran. İstanbul’un en iyi pizzacıları arasında sayılmasında bu özelliğinin payı büyük. Ayrıca restoranın kendine has Artisan peynir sosunun lezzeti, bir gidenin bir daha gitmesine neden oluyor.

“Artisan Enginar Kalbi Pizza” pizza restoranlarındaki spesiyaller arasında en merak uyandıran ve sevilen tariflerden biri. İştah kabartan vejetaryen tarifleriyle et severlerin bile gözünün kaydığı menüye bir göz at deriz!

İstanbul’un en iyi pizzacılarını ve eşsiz lezzetlerini senin için özenle sıraladık. Böylece harika lezzetler tatmak istediğinde bize uğraman yeter! Dijital finans serüveninde bir rota oluşturmak istediğin zaman da zaten adres belli. Ozan SuperApp!

Günün her saati para transferi yapıp, e-Pin uygulamalarından faydalanabildiğin bu eşsiz uygulama sayesinde; aynı zamanda QR kod ile ödeme yapabilir ya da online alışverişin keyfini sürebilirsin! Mükemmel İtalyan lezzetlerini keşfetmeden evvel Ozan SuperApp’i indir ve dijital finansın fırsatlarını keşfet!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.