İstanbul Senin ve Yürü Be İstanbul: İBB’den Süper Uygulamalar

20 Kasım 2021

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil iletişim çağına hızlıca adapte olması, belediye hizmetleri ve vatandaşlar arasında harika bir etkileşim yaratıyor.

Herkesin kullanabileceği kadar kolay ve belediye hizmetlerinin tamamını kapsayan işlevsel uygulamalar sayesinde vatandaşlar ve yönetim arasında harika bir iletişimin temelleri atıldı.

Senin de hayatını kolaylaştıracak olan bu iki süper uygulama: İstanbul Senin ve Yürü Be İstanbul!

İstanbul Senin

istanbul-senin-super-uygulama-01

Teknoloji dünyasının entegre özelliğinden son sürat faydalanmayı bilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların pek çok istek ve ihtiyacını tek arayüz üzerinden karşılayabilecekleri bir uygulamayla karşında! İstanbul Senin herkes için farklı çözüm ve hizmetler sunan harika bir uygulama!

Uygulamanın içeriği birbirinden farklı kategorilerden oluşuyor. Ulaşım haritalarından toplu taşıma sefer bilgilerine, İstanbul’daki yeniliklerde söz sahibi olacağın oylama anketlerinden, fatura ödeme ve su siparişlerine kadar İstanbul’a dair aklında ne varsa tek tıkla ekranda!

Üstelik İBB’nin verdiği tüm hizmetlere dair detaylara (İspark üyeliği, İBB tesisleri, İstanbul Kart yükleme işlemleri vb.) anında erişebileceğin İstanbul Senin uygulamasıyla herkes için hizmet ve her yerde kolaylık var!

İstanbul Senin Nedir?

İstanbul Senin, İstanbul’da İBB tarafından sunulan tüm hizmetlerin ve yönetim iletişiminin tek kanalda toplandığı, vatandaşların dilediği zamanda sunulan hizmetlerden tek tıkla faydalanabildiği harika bir mobil uygulamadır.

İstanbul Senin Ne İşe Yarıyor?

Harita servislerinden tesis hizmetlerine, toplu taşıma seferlerinden belediye iletişim kanallarına aynı arayüz üzerinden ulaşmanı ve İstanbul’un güzelliklerini yeniden keşfetmeni sağlıyor!

İstanbul Senin’de Hangi Hizmetler Bulunuyor?

istanbul-senin-hizmetler

Uygulamanın sayısız hizmeti bulunuyor ama en çok rağbet edilenler arasında; harika rotasyon ve belediye hizmetleri menüsü, mini uygulama ve süper uygulama kanalları, toplu taşıma sefer bilgileri ile İstanbul Kart, İspark, İBB fatura işlemleri gibi hizmetler yer alıyor.

İstanbul Senin Nasıl İndirilir?

Tüm iOS ve Android cihazlar üzerinden uygulama mağazalarında mevcut olan İstanbul Senin’i indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsin:

İstanbul Senin Android
İstanbul Senin iOS

İstanbul Senin Nasıl Kullanılır?

Uygulamayı indirip cihazına kurduktan sonra sunulan hizmetlerin tamamına tek ekran üzerinden ulaşarak İstanbul Senin’in sunduğu hizmetlerden faydalanabilirsin.

İstanbul Senin’e Nasıl Üye Olabilirim?

İstanbul Senin uygulamasını indirdikten sonra giriş ekranında yer alan bilgi formunu doldurup kolayca üye olabilirsin.

Yürü Be İstanbul

yuru-be-istanbul-01

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin dijital uygulamaları arasında en fazla dikkat çeken ve en sempatik uygulama şüphesiz Yürü Be İstanbul oldu. Hem şehrin rotalarını keşifte harika bir yol arkadaşı olan hem de sağlıklı yaşamın anahtarlarından yürüyüş alışkanlığını teşvik eden uygulamanın pek çok avantajı bulunuyor.

İçerisindeki farklı görevleri yürüyüş yaparak tamamlayıp rozetler ve ödüller kazanabileceğin harika sistemde seni tatlı sürprizler bekliyor. İstanbul yürüyor, sen de durma!

Yürü Be İstanbul Nedir?

İBB tarafından yürüyüş aktiviteleri ve İstanbul’da yürüme rotalarını içeren çeşitli sürprizler ve ödüllerle dolu bir mobil uygulamadır.

Yürü Be İstanbul Ne İşe Yarıyor?

Sağlıklı bir yaşamın ilk adımını atarken yanında olmasını isteyeceğin her şeyi Yürü Be İstanbul senin için sunuyor. Adım sayar teknolojisi, eşsiz yürüyüş rotasyonları ve tatlı sürpriz ödülleriyle yürüyüşüne yürüyüş katıyor!

Yürü Be İstanbul Ödülleri

Karekodlar aracılığıyla Yürü Be İstanbul profiline yansıtılan ödülleri tanımlanan sürede dilediğin gibi kullanabilir, kahve ve ücretsiz ulaşım ödüllerinden yararlanabilirsin. Daha çok kazanmak için biraz daha yürümen yeterli!

Yürü Be İstanbul Nasıl İndirilir?

Yürü Be İstanbul uygulaması App Store veya Google Play üzerinden ücretsiz olarak aşağıdaki bağlantılardan indirilebilir:

Yürü Be İstanbul Android
Yürü Be İstanbul iOS 

Yürü Be İstanbul Nasıl Kullanılır?

yuru-be-istanbul-02

Kurulumundan sonra giriş ve kayıt bilgilerini doldurarak Yürü Be İstanbul’a üye olabilir, rozetlerle yükseleceğin yürüyüş görevlerini yaparak harika ödüller kazanabilirsin.

Yürü Be İstanbul’a Nasıl Üye Olabilirim?

Uygulamayı cihazına indirdikten sonra ücretsiz kayıt işlemi yapmalısın. Ardından senin için açılan profilde istenen bilgileri doldurarak üyelik işlemlerini tamamlayabilir, her yürüyüşte mutluluğa bir adım daha yaklaşabilirsin!

Her teknolojik gelişme yaşamımıza bambaşka bir kolaylık getirirken, finansal teknolojide son noktaya gelindi bile! Süper uygulamaların hayatında yaratacağı avantajlar için Türkiye’nin bu kategorideki en şahane SuperApp’i Ozan SuperApp seninle! 7/24 para transferi yapıp QR kod ile ödeme kolaylığını yaşayabilir, çeşitli Cashback kampanyalarıyla kazancını artırabilirsin! Ozan SuperApp’i indirip fırsatlar dünyasına hemen katıl.

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.