Heyecanla Beklenen Disney Plus Hakkında Her Şey

15 Haziran 2022

Disney+ Türkiye’de Erişime Açıldı 

Aylardır heyecanla beklediğimiz yepyeni dijital yayın platformu Disney Plus Türkiye erişime açıldı. Arkasında Disney gibi büyük bir yapım şirketinin bulunması birçok dizi ve film tutkunu için düşünmeden abone olunacak nitelikte. 

Disney Plus Tanışma Paketi kampanyasıyla yıllık ödemelerde indirimli fiyatlar sunuyor. Kampanyanın detaylarını yazımızın devamında paylaşacağız ama önce Disney Plus’ta neler var, hep birlikte bir göz atalım.

Disney Plus Nedir?

Disney Plus, Disney’in dijital yayın platformu. Tıpkı diğer dijital yayın platformları gibi birçok farklı cihazdan ve farklı profilden dizi, film, animasyon, belgesel ve reality show’ları içeriyor. 

Disney Plus Üyelik Paketleri ve Disney+ Üyelik Fiyatları

Disney Plus’ın tek bir üyelik paketi bulunuyor. Üyelik aylık ya da yıllık olarak alınabiliyor. Şu anki Disney+ üyelik fiyatları şöyle:

  • Disney+ Aylık Üyelik Ücreti – 34,99 TL
  • Disney+ Yıllık Üyelik Ücreti – 349,90 TL
  • Disney+ Tanışma Paketi (Yıllık) – 279,90 TL

Üyeliğinizi aldıktan sonra anında izleme keyfine geçebileceğiniz bu paket diğer dijital yayın platformlarındaki birçok özelliğe sahip. Disney Plus’ın izleyicilerine sunduğu özellikler şöyle:

  • Smart TV, bilgisayar, cep telefonu, tablet ve oyun konsollarında bulunan Disney+ uygulaması ile dilediğiniz yerde tüm içeriklere erişim imkanı
  • Birçok farklı dilde seslendirme ve altyazı seçenekleri 
  • Altyazı metinlerinin detaylı ayarları
  • 10 cihaz ve 7 profil ile izleme imkanı
  • 4K UHD çözünürlük 
  • Dolby Vision ve Dolby Atmos desteği
  • 4 farklı ekranda aynı anda izleme özelliği
  • Detaylı çocuk kilidi özelliği ve profil özelleştirme
  • GroupWatch kullanarak 6 kişilik izleme partisi

Disney Plus’ta Neler Var?

disney-plus-ta-neler-var

Disney+’ta hem Disney’in eski ve yeni orijinal yapımları hem de bünyesine kattığı birçok farklı yayıncının içerikleri bulunuyor. Disney Plus’ın en iyi içeriklerinin bazıları şöyle:

  • Disney Yapımları – Jungle Cruise ve Cruella gibi yepyeni Disney filmlerinin yanı sıra birçok Aslan Kral, 101 Dalmaçyalı, Enkanto gibi birçok animasyon filmi izleyip eğlenceli dakikalar geçirebilirsin.
  • Marvel Yapımları – Marvel Sinematik Evreni’nden birçok yeni film ve dizi Disney Plus’ta mevcut. Avengers film serisinden Wandavision ve Moon Knight gibi birçok diziyi keyifle izleyebilirsin.
  • Star Wars Yapımları – Biliyorsun artık Star Wars’un hakları Disney’e ait ve Disney izleyicileri Star Wars’a doyurmaya kararlı. The Mandalorian, Bobba Fett ve Obi-wan Kenobi gibi yepyeni dizilerden klasik Star Wars filmlerine kadar tüm yapımlar en kaliteli halleriyle platformda mevcut.
  • Pixar Yapımları – Pixar da Disney ile birleşen efsane yapım şirketlerinden biri. Toy Story’den Ice Age’e Kayıp Balık Nemo’dan İnanılmaz Aile’ye en eğlenceli Pixar yapımları Disney Plus’ta.
  • National Geographic Yapımları – Belgesel denildiğinde ilk akla gelen yapımcılardan biri olan National Geographic hem doğa hem sosyal temalı belgeselleriyle meraklı zihinleri bekliyor.
  • Klasikleşen Yabancı Diziler – Bazı dizilerin yapımı bitse de izlenmeleri asla bitmeyecek. Lost, How I Met Your Mother, Modern Family, The X-Files, Buffy The Vampire Slayer, Angel ve benzeri birçok klasik ilk defa ya da yeniden izlenmek için hazır beklemede. 

Disney Plus Türkiye’den Nasıl İzlenir?

Disney Plus’ı Türkiye’den izlemek için bir üyeliğe sahip olman gerekiyor. Üyeliğini alırken en avantajlı fiyatlardan yararlanmak istiyorsan Tanışma Paketi’nden yararlanmayı unutma!

Disney Plus Üyeliği Nasıl Alınır?

Disney Plus üyeliğini şu adımları izleyerek alabilirsin:

disney-plus-uyelik-01

1. Öncelikle https://www.disneyplus.com/tr-tr adresinden Disney Plus ana sayfasına giriş yap.

disney-plus-uyelik-02

2. Ana sayfadan Şimdi Üye Ol seçeneğini tıkla

disney-plus-uyelik-03

3. E-posta adresini gir ve devam et

disney-plus-uyelik-04

4. Üyelik Sözleşmesi’ni kabul et ve Parola Oluştur

5. Ödeme bilgilerini gir ve izlemeye başla!

Ozan SuperApp Cashback Kampanyaları

Dizi film keyfinde Ozan SuperApp’in sağladığı cashback kampanyalarını da sakın unutma! Netflix, Spotify, Exxen, YouTube Premium ve daha birçok serviste çok daha avantajlı fiyatlardan yararlanmak için tek yapman gereken satın alırken Ozan SuperCard’ı kullanmak. Eğer henüz Ozan SuperApp’li değilsen harika kampanyalar ve hayatını kolaylaştıracak birçok servis için Ozan SuperApp‘i hemen indir!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.