Her Oyuncunun Oynaması Gereken Oyunlar

30 Nisan 2021

Her Oyuncunun Oynaması Gereken Oyunlar! Her oyuncunun hayatı boyunca en az bir kere oynaması gereken efsane Oyunlar tarafımızca derlendi.

Max Payne 2: The Fall of Max Payne

Remedy’nin çok sevilen oyunlarından birisi Max Payne 2 oyun kitlelerince oldukça beğenilmişti. Oyun sektörüne inovasyon getiren Bullet Time yani zaman yavaşlatma mekaniği tps aksiyon türüne çağ atlattı. Silah seçenekleri ile kısmen taktiksel savaş alanlarıyla ve Meşhur oyun sonu Bossu ile Max Payne 2 tarihe altin harfflerle adını yazdı. Müzikleri ve Hikayesi ile de kusursuz bir yapım olan Max Payne 2 oyunseverlerin mutlaka oynanması gereken bir yapım.

Assasins Creed Serisi

Assasins Creed serisi oyunseverler tarafından oldukça eleştirilse de oyun dünyasına damga vuran bir yapım. Leap of Faith mekaniği ile gezilebilecek yerleri, tarihi karakterleri, hidden blade, açık dünyası ve hatta yan görevlerdeki eğlenceli mini oyunlar gibi daha bahsetmediğim tonlarca içeriği ve uçsuz bucaksız yan görevleriyle Assasins Creed serisi her oyuncunun oynaması gereken bir seri.

Europa Universalis IV

Özellikle Grand Strateji severlerin mutlaka oynaması gereken bir oyun Europa Universalis. Strateji süründeki oyunlar arasında oldukça meşhur olan bu oyunda 1444-1823 tarihleri arasında varolmuş herhangi bir devleti sonsuz stratejik varyasyonlarla oynayabileceğiniz bu türde ve öğrenmesi oldukça zor olmasına rağmen saatlerinizi gömebileceğiniz bir oyun olmasına rağmen her oyuncunun en az bir kere orta çağda devletini yönetmeye çalışan bir hükümdar olma duygusunu tatması gereken bir yapım Europa Universalis.

To the Moon

Freebird Games’in yapımcılığını üstlendiği indie bir yapım olan To the Moon oyunseverleri hikayesi ile çok duygulandırmıştı. Oldukça dokunaklı bir oyun olan To the Moon, macera rol yapma türünü seven oyuncular için mutlaka satın alınıp oynanması gereken bir oyun. Ayrıca yakın zamanda Nintendo Switch platformuna çıkış yapan oyunu Switch sahipleri de oynayabilir.

Final Fight (Hagar)

Eski atari oynayan 90 gençliğinin bileceği 2d bir oyun olan ve ülkemizde Hagar, Mustapha diye nam salmış olan bu oyunu emülatorler yardımıyla bilgisayarınızda oynayabilirsiniz. Eğer joystickiniz ve oyun arkadaşınız varsa oyundan aldığınız hazzı 2 katına çıkarabileceğiniz bu oyun döneminin en güzel yapımlarından birisi. Oyun yaklaşık 2 saat sürüyor ve kısmen zor. Bundan dolayı her oyun severin mutlaka oynaması gereken bir yapım.

Ozan SuperApp ile 7/24 transfer, QR kod ile ödeme, e-Pin ve oyun kodu alımı, Cashback kazançları gibi sayısız avantajı elde edebilirsin. Hemen Ozan SuperApp’i indir, oyunlarda ve tüm harcamalarında dijital finansın kazançlı avantajını Ozan SuperApp’le yakala!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.