Hello Neighbor 2, E3’te Ürpertici Yeni Fragman Aldı

15 Haziran 2021

Hello Neighbor 2, E3‘te komşunun evinin etrafında gizlice dolaşan, tuzaklar kuran ve araçları kullanan bir oyuncuyu gösteren klip ile yeni bir fragman alıyor. İlk olarak geçen yıl duyurulan Hello Neighbor 2 ile oyuncular oyunun korkunç itibara sahip komşusu ile bir kez daha kafa kafaya mücadele edecek.

E3 2021’in PC Gaming Show’undan bazı yeni görüntülerde, serinin hayranları, komşunun evinde gizlice dolaşan, tuzaklar kuran ve araçlar kullanan bir oyuncuyu sergileyen reaktif korku oyununa bir kez daha baktılar. Klip, oyunun yeni kahramanının Raven Brooks şehrinden geçmesiyle başlıyor ve hayranlar bu yılın başlarında Hello Neighbor 2’nin Mart ayı ID@Xbox vitrini aracılığıyla etkileşimde bulunmak için dinamik NPC’ler içereceğini öğrendiler. Fragman daha sonra oyuna geçerek oyuncuya bir levye kullanarak komşunun kapısından tahtaları kaldırdığını gösteriyor.

İlk Hello Neighbor’daki gibi, düşmanın evi, bu sefer dinozor kemikleri, büyük şamdanlar ve boş resim çerçeveleriyle dolu eksantrik ve ürkütücü bir konaktır. Ancak Hello Neighbor 2’de oyuncu kötü adamı yavaşlatmak için tuzaklar kurabildiğinden konum etkileşim için çok daha fazlasını sunacak. Fragman sırasında gösterilen bir örnek, kahramanın bir kutu boyayı bir kapının üstüne koyduğunu, odaya girerken içindekileri üzerine dökerken komşuyu şaşırttığını görüyor.

Hello Neighbor 2’nin bu yılın ilerleyen günlerinde PC ve konsollarda piyasaya sürülmesi planlanıyor, ancak oyuncular şu anda oyunun Alpha sürümünü alabilirler. Erken yapı, tam sürüm için saklandığından, oyuncuların komşuyla kendileriyle savaşmasına izin vermiyor, ancak aynı reaktif AI’yı kullanan bir Karga maskesine sahip bir düşmanla yüzleşebilecekler. Hello Neighbor 2, 2021’de PC, Xbox One ve Xbox Series X/S için çıkacak.

Ozan SuperApp ile 7/24 transfer, QR kod ile ödeme, e-Pin ve oyun kodu alımı, Cashback kazançları gibi sayısız avantajı elde edebilirsin. Hemen Ozan SuperApp’i indir, oyunlarda ve tüm harcamalarında dijital finansın kazançlı avantajını Ozan SuperApp’le yakala!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.