Ozan SuperApp’ten Happy Moon’s Cashback Kampanyası ile En Doyurucu Lezzetler

13 Eylül 2021

“Koccaman mutluluklar” sloganıyla çıktıkları yolda, mükemmel lezzetler vadeden Happy Moon’s, seninle bugünkü sohbet konumuz. Kuruluşundan konseptine, menülerinden spesiyallerine kadar didik didik etmeye ne dersin? Böylece mutluluk durakları rotana yeni bir adres ekleyebilirsin. Ancak yalnızca mutluluk değil, bol bol kazanç da sağlamanı önemsediğimizi bilirsin, o yüzden Happy Moon’s’un artık Ozan SuperApp Cashback kampanyalarına dahil olduğu müjdesiyle başlayalım ki günümüz şenlensin!

Happy Moon’s’un 10 km öteden fark edilen dev porsiyonları müdavimlerinin vazgeçilmezlerinden biri. Tüm siparişlerinde ekürilerine yetecek kadar yiyecek bulabileceğin porsiyonlar sayesinde dilediğince ye ve yedikçe kazan modeli Happy Moon’s’un karakteri adeta. Menüsünde dünya mutfaklarının dans ettiği, Türk mutfağının her tattan hayat bulduğu bir çeşitlilik var. Bu sayede o gün bulunmak istediğin ülkenin yemeğini bulabileceğin bir restoran arıyorsan istikamet Happy Moon’s!

Kadıköy Bahariye’de 1999’da ilk restoranını açan markanın şu anda tam 35 şubesi bulunuyor. Bu büyümenin en büyük kaynağı, leziz yemekleri ve konforlu servisleri olarak biliniyor. Ozan SuperApp Cashback kampanyasına dâhil olduktan sonra kazancını katlayacağın siparişler için Happy Moon’s’un yolunu tut! Biz de sana dünya mutfaklarının Happy Moon’s’ta nasıl dört başı mamur sunulduğunu bu yazıda gösterelim.

Meksika Mutfağının En İyi Örnekleri

happy-moons-cashback-meksika-yemekleri

Meksika’nın mutfağı da kültürü kadar hareketli ve çeşitli. E haliyle her eklektik restoranda olduğu gibi Happy Moon’s’ta da Meksika rüzgârı esiyor! Ancak diğerlerinden ayrılan bir özelliği var ki, o da hiçbir şeyin bilindiği gibi kalmaması. Meksika mutfağından her türlü tadı ve esintiyi bulabileceğin klasikler de dâhil olmak üzere Happy Moon’s’ta her şey şefin özel spesiyaline dönüşüyor!

Enfes yorumlarıyla dünya mutfağına ait tüm lezzetleri kentsel dönüşümden daha hızlı ve lezzetli dönüştüren Happy Moon’s’ta Meksika tarifleri senin yolunu gözlüyor. Nacho çeşitlerinden taco efsanesine, Buritto’dan Fajita tariflerine kadar hayır diyemeyeceğin ne varsa Happy Moon’s’ta! Geç kalma ve lezzeti yakala!

Sokağın Ortasında Hint Esintileri

happy-moons-cashback-hint-yemekleri

En az müzikleri kadar kıpır kıpır tarifleriyle, dünya mutfaklarının en çok takip edilenlerinden biri de Hint mutfağı. Her yemeğinde farklı bir baharatın krallığını ilan ettiği bu muhteşem lezzet dünyası, tüm ülkelerde olduğu gibi bizim ülkemizde de severek yenilen yemeklere sahip. Dünya mutfaklarına getirdiği profesyonel yorum ve sunumuyla Happy Moon’s da ülkemizin mini Mumbai’si olmaya aday! Özellikle efsanevi Tikka Masala, yiyenin arka fonda dans müziği duyabileceği tariflerden biri!

Hint baharatlarını ustaca kullanan Happy Moon’s şefleri, elbette Tandori Chicken’ı da menüde sunuyor. Tavuk şişin baharat şöleniyle sunulduğu bu yemek, takipçilerinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Bunca farklı lezzeti her defasında kusursuz sunan restorana gidenlerin de her seferinde favorisi değişiyor! Sen hangisini seversen sev Happy Moon’s Cashback kazançlarıyla da lezzet yarışlarıyla da seni tam manasıyla doyurabilecek bir yer!

Vejetaryen ve Veganların Dostu Happy Moon’s

happy-moons-cashback-vegan-yemekler

Meksika’dan Hindistan’a uzanan yemek çeşitliliği olunca Happy Moon’s’ta vejetaryenlere yer yok mu sandın? Dünya mutfaklarının leziz tariflerini toplayan Happy Moon’s’un en çok tüketilen ve sevilen tarifleri et ve tavuk ürünleri sanıyorsan seni uyaralım; böylesine ufku geniş bir yerde elbette vejetaryen ve vegan menü sunumu var! Hem de lezzetin havada uçuştuğu tariflerle. “Ben vejetaryen değilim ama fit olmam çok mühim” diyorsan değişime öğünlerden başlaman için nefis taze salatalardan bahsetmeden geçmeyelim.

Happy Moon’s kurulduğu günden bu yana daima yemek yemenin ve sunmanın bir sanat olduğunun farkında! Bu yüzden her zevke ve her tercihe hitap eden geniş menüsüyle veganlar için de harika alternatifler ilk sırada! Tofunun leziz formlarını tam anlamıyla bulabileceğin vegan tarifler de dahil tüm menü içeriği adeta senin için yaratılmış! Madem sana böyle bir güzellik yapılmış, bizim gözümüzden kaçar mı? Ozan SuperApp’li olmanın ayrıcalığıyla QR kod ile ödeme yapabildiğin Happy Moon’s da Cashback kampanyalarıyla kazandıranlar kervanına katıldı!

Ozan SuperApp ile Happy Moon’s Cashback

Ozan SuperApp hesabı açmanın dakikalar içinde mümkün olduğu ama Ozan SuperApp’li olma avantajlarının hayat boyu sürdüğü bu evrende, Happy Moon’s müdavimi olmak için yeni bir sebebin daha var! Karekod ile ödeme yapmanın rahatlığı da dâhil olmak üzere, hem Ozan SuperApp hesabı olanların hem de Happy Moon’s sevenlerin kazanacağı bir Cashback kampanyası var! Hemen Ozan SuperApp indir, her Happy Moon’s siparişinde hesabına yüklenen cashbackler sayesinde lezzet ve kazancın bir kazanda kaynadığı bu güzel mutfağa katıl!

Şu an için bu kampanya sonlandı yenileri için takipte kalın!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.