Hafif, Leziz ve Sağlıklı: Ozan SuperApp’ten Green Salads Cashback Kampanyası

17 Eylül 2021

2008 yılında ilk restoranıyla Airport Avm’de hizmete başlayan Green Salads, birazdan anlatacağımız pek çok lezzetin ve sunum tekniğinin de doğduğu yer. Izgara, tava ve salata menülerinde oldukça sağlıklı lezzetlere ulaşmanın rotasını sunan restoran, kısa zamanda leziz tabaklarına artan taleple birlikte şube sayısını 30’a çıkardı!

Yemek yiyeyim ama sağlıklı olsun, sağlıklı olsun ama lezzetinden de ödün vermesin diyorsan, Green Salads seni duydu ve ne aradıysan menüsüne koydu. Birbirinden leziz ve hafif tarifleri tek menüde toplayan restoranın aynı zamanda mucidi olduğu sunum teknikleri de var!

Uzun tabak konsepti olarak bilinen ve tasarımıyla mideyle gözü aynı anda doyuran konseptin mucidi Green Salads. Adına aldanıp hep salata yenir sanıyorsan yapma! Her çeşit ızgaranın eşsiz salata tarifleriyle bir arada sunulduğu bu harika yerdeki atıştırmalıkları daha saymadık bile! Harika deyince aklımıza geldi de Cashback kampanyalarından söz etmeden leziz menü içeriğini anlatmaya başlamayalım. Green Salads artık Ozan SuperApp’in kampanya furyasına dâhil olan restoranlardan biri, böylece hem sağlıklı hem lezzetli hem de kazançlı!

Uyum Budur: Green Salads Tavuk Menüleri

green-salads-cashback-tavuk-menuleri

Bir ressamın tuvalinden çıkan sanat eserleri gibi; tasarımı, tat dengesi, besin uyumu ve daha pek çok kriterin altın oranını yakalayan tabakların yaratıldığı mutfak sence nerede? Bravo! Sen bu işi biliyorsun, tabii ki Green Salads mutfağından söz ediyoruz.

Mucidi olduğu uzun tabak konsepti ile aynı porsiyonda makarna, salata ve soslu leziz tavuk tariflerinden oluşan menüleri, tek nefeste bitirme çünkü tatlıların arasında İtalyan efsanesi Tiramisu da var! Biraz yer ayır ki tatlı sipariş etmen için sana bir sebep daha verelim. Green Salads, Ozan SuperApp Cashback kampanyasına dâhil olduğu için, sana bir tek bu fırsatı havada kapmak kalıyor. Biz başlattık sen de yakala bakalım!

Sağlıklı ve Leziz: Green Salads Izgara Menüleri

Issız bir adaya düşse, yanına alacağı üç şeyden biri ızgara malzemeleri olan bir toplumda doğduğun için bu başlık sana özel! Green Salads menüleri ızgara lezzetinin kol gezdiği, kalorinin köşe bucak arandığı muhteşem alternatiflerden oluşuyor. Hem ata yadigarı ızgaradan yesem hem de salatayla bu işi yeşillendirsem dediysen, uzun tabak konseptiyle sunulan ızgara çeşitleri emrine amade. “Köfte, antrikot, hindi ya da somon fark etmez o ızgara cızırdayacak!” diyorsan sakin ol. Biz o işi ayarladık. Green Salads restoranlarını Ozan SuperApp Cashback kazançlarını arttıracağın markalar arasına aldık. Sen de dilediğin menüyü sipariş ederken elini korkak alıştırma, doya doya ye, bol bol kazan!

Biraz Fazla Lezzetli: Green Salads Salataları

Salata çeşitleri söz konusu olduğunda, dünya alemin seyre; yiyenin hülyalara daldığı tariflerin kaynağı Green Salads şimdi de yeni kampanyaların durağı oldu. Ozan SuperApp kullanıcılarına özel olarak hazırlanan kampanyada, her siparişinde cashback kazanabildiğin siparişleri şimdiden düşünmeye başla! Çünkü kırmızı-beyaz etli salatalardan özel soslu tariflere, İtalyan salatalarından şefin spesiyaline değin çok fazla alternatif var. Vegan ve fit menülerin lezzetini de, QR kod ile ödeme yapmanın rahatlığını da anlatırdık ama kelimeler kifayetsiz…

Ozan SuperApp ile Green Salads Cashback

Ozan SuperApp’in Cashback kampanyalarıyla kazanmaya alıştığını bildiğimizden, biz de kampanyaya yeni markaları dahil etmeye alıştık. Green Salads restoranlarında her alışverişinde kazanabileceğin cashbackler olsun diye, onu da kampanyaya dâhil ettik. Biter mi? Bitmeez! Karekod ile ödeme seçeneği bulunan Ozan SuperApp uygulamasıyla yerken olduğu gibi, öderken de en iyisini yaşa istedik. Hala Ozan SuperApp’li olmayanlardansan, bu kampanyalar kaçar sanıyorsun değil mi? Hiç endişelenme hemen Ozan SuperApp indirmeye başlasan, paragraf bitene kadar yanına varmış oluruz!

Şu an için bu kampanya sonlandı yenileri için takipte kalın!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.