Genshin Impact Redeem Kodları (Aralık, 2022)

1 Aralık 2022

2020 yılında oyun sektörüne hızlı bir giriş yapan Genshin Impact, aksiyon ve rol yapma kategorisinde öne çıkan oyunlardan biridir. Bilgisayar ve mobilin yanı sıra PlayStation ve diğer pek çok platformda oynanabilirliği ile Genshin Impact, oyunculardan olumlu eleştiriler almayı başarmıştır.

Muhteşem bir kurguya ve hikâyeye sahip olan Genshin Impact’in geliştiricisi miHoYo, seçilen karakteri geliştirip güçlendirmek ve savaş alanında çok daha etkili olmasını sağlamak için düzenli olarak Redeem kodları yayınlar.

Bir çeşit oyun içi ödül işlevi gören Redeem kodları, oyunda rekabetin dozunu artırma ve çok daha keyifli bir deneyim sunma konusunda son derece başarılıdır. Peki, Genshin Impact Redeem kodları nedir, ne işe yarar?

Genshin Impact Redeem Kodları Nedir?

Oyunculara, karakterinin ilerlemesi ve savaş alanında daha aktif bir rol alması için harika bir seçenek sunan Genshin Impact Redeem kodları, oyun içi ögeleri ücretsiz bir şekilde almanı mümkün kılar.

Her ay düzenli bir şekilde Genshin Impact tutkunlarına sunulan Redeem kodlarını takip etmen ve kullanım süresi geçmeden kullanman oldukça önemlidir.

Genshin Impact Redeem Kodları Ne İşe Yarar?

Genshin Impact code’ları, oyun deneyimlerinde oyuncuların çeşitli etkinliklere katılarak ya da belirli görevleri yerine getirerek kazandığı yeni karakterlere, kostümlere ve silahlara çok daha kolay bir şekilde sahip olmasını sağlar. Bunlarla birlikte oyunculara primogems, mora ve daha birçok şey sunan Genshin Impact Redeem kodları, karakterin performansını artırır ve oyunu çok daha verimli hale getirir.

genshin-impact-redeem-kodlari-aralik-2022

Aktif Genshin Impact Kodları

Geçtiğimiz ayın ardından 2022 Aralık ayında da miHoYo, Genshin Impact deneyimlerini çok daha üst seviyeye taşıyacak kodları duyurdu. Karakter için yeni özellikler ve çeşitli donanımlar sunan Genshin code’larının kullanılabilmesi için süresinin dolmaması ve aktif olması gerekir.

Aşağıda seninle Aralık ayında kullanabileceğin Genshin Impact kodlarını paylaştık.

Genshin Impact Aralık 2022 Kodları

Genshin Impact’in geliştiricisi olan miHoYo’nun Aralık 2022 için sunduğu kodları aşağıda senin için sıraladık. Kodları süresi geçmeden kullanarak oyundan aldığın keyfi iki katına çıkarabilirsin!

  • NT8SU92DKFRZ– 60 Primogem, 5 Adventurer’s Experience
  • WARBDRR9MCQ9 – 10 Adventurer’s Experience, 5 Northern Smoked Chicken, 5 Flaming Red Bolognese, 5 Fine Enhancement Ore ve 10,000 Mora
  • GENSHINGIFT – 50 Primogem, 3 Hero’s Wit

Genshin Impact 3.2 Yayın Kodları

Genshin Impact oyunu için yapılan 3.3 özel programında, 3.3 canlı yayın kodları duyuruldu. Oyuncuların ücretsiz olarak primogemler kazanabilmelerini sağlayan Genshin Impact 3.3 yayın kodlarının güncel listesini senin için bir araya getirdik!

  • 8ARAU6FNBNPV – 100 Primogems ve 10 Mystic Enhancement Ore
  • NS8BD6EPS77Z – 100 Primogem ve 5 Hero’s Wit
  • ET9SUPENB765 – 100 Primogems ve 50,000 Mora

Genshin Impact Kodları Nasıl Kullanılır / Nereye Yazılır?

Genshin Impact kodlarını kullanmak için yukarıda listelediğimiz kodlardan birini kopyalaman ve aşağıdaki adımları takip etmen yeterlidir. Ancak kodları kullanabilmen için, en az Adventure Rank 10 olman gerektiğini hatırlatmak isteriz!

  • Genshin Impact resmi web sitesine git.
  • Karakter ismini, sunucunu ve Genshin kodunu gir.
  • En alttaki “Redeem” butonuna tıkla
  • Karakterine yüklenen özelliklerin tadını çıkar!

Genshin Impact dünyasında avantajları elde etmen için bilmen gereken tüm detayları senin için bir araya getirdik! Sıra dijital finans camiasında avantajları elde etmekte. Elbette Ozan SuperApp’li olarak. 

Ozan SuperApp ile tüm oyun ve dijital servis ödemelerinde çeşitli kampanyalara dahil olabilir, hızlı ve güvenilir işlem gerçekleştirebilirsin. Ayrıca 7/24 para transferi, QR kod ile ödeme, Cashback kampanyaları ve nice ayrıcalığa Ozan SuperApp ile ulaşabilir, dijital finansta nitelikli hizmetin keyfini sürebilirsin! O halde durma hemen Ozan SuperApp’i indir!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.