En İyi Ücretsiz PC Oyunları! Part 1

30 Mayıs 2021

En iyi ücretsiz PC oyununu mu arıyorsunuz? Parasız veya tutumlu olsanız da, ücretsiz herkesin cüzdanına hitap eden bir fiyat noktasıdır. PC’deki en iyi ücretsiz oyunları bir araya getirdik. Harcaman gereken tek şey zamanın.

2021 yılı için en iyi ücretsiz PC oyunlarını oynama yolculuğunuza başlamak için, bir araya getirdiğimiz bu çok kapsamlı listeye bakmanız yeterli. Bu ücretsiz indirilebilir PC oyunlarını bulmak bize dünyanın ne kadar ilerlediğini hatırlattı; gerçekten bir kuruş harcamadan üçlü A kalitesinde oyunlar elde edebilirsiniz.

RAID: SHADOW LEGENDS

Evet, muhtemelen milyonlarca kez reklam gördüğünüz o ücretsiz PC oyunu, Raid: Shadow Legends. Artık en iyi bilinen mobil RPG’lerden birini PC’de ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Oyun, her biri kendi istatistiklerine ve benzersiz yeteneklerine sahip olmanız için 300’den fazla kahramana sahiptir, bu da karakterinizin güçlü yönlerinden en iyi şekilde yararlanmak için kadronuzu ayarlamanız ve optimize etmeniz gerektiği anlamına gelir.

WORLD OF WARSHIPS

En iyi ücretsiz PC oyunlarından biri olan World of Warships, savaş gemilerinin direksiyonuna geçip düşman deniz kuvvetlerini havaya uçuracak. Donanmayı ölüm maçı konseptiyle tanıştıran kontroller basit ve samimi, ancak ilginç taktiklere izin veriyor. World of Warships, Total War’un düşünen deniz çatışmalarından daha eğlenceli, kesinlikle Silent Hunter’dan daha ulaşılabilir.

GENSHIN IMPACT

Ücretsiz MMO'lar - Genshin Impact

Açık dünyası muazzam ve dudak uçuklatacak kadar güzel, ancak aynı zamanda bir kavga başlatmak yerine çevreyle birlikte temel güçleri kullanarak yenilebilecek bulmacalar ve minibosslardan bahsetmek yerine, toplamak, yapmak ve yemek pişirmek için bol miktarda kaynak var.

GUILD WARS 2

Guild Wars 2,  mevcut en iyi MMO’lardan biridir. Daha da iyisi: büyük bir kısmını ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. NPC’ler için geleneksel arayışlardan, herkesin birdenbire dahil olabileceği ve bir Boss’u devirmek veya yanan bir köye yardım etmek için büyük bir ekip olarak çalışabileceği bölge etkinliklerine kadar yapacak çok şey var. 

WORLD OF TANKS

One of the best free PC games is World of Tanks, where you blow up enemies in tanks. Şimdiye kadarki en güçlü PC tank oyunlarından biri olan World of Tanks

1.0, karmaşık oyun mekaniği temeli üzerine inşa edilmiş, erişilebilir ve heyecan verici bir tank simülatörüdür. Klasik bir ölüm maçı senaryosunda iki tankçı ekibini karşı karşıya getiriyor. Hızlı keşiflerden ağır ağır tanklara kadar on farklı aşamada kilidini açabileceğiniz yüzlerce araç var.

WAR THUNDER

En iyi ücretsiz PC oyunlarından biri olan War Thunder, savaş jetlerinde uçup düşman uçaklarını düşürmenizi sağlıyor.

Gerçekçilik veya erişilebilirlik arasında seçim yapmak zorunda değilsiniz. Sadece indiriyorsunuz ve sonra uçuyorsunuz, ateş ediyorsunuz, hatta aynı anda her ikisini birden yapıyorsunuz. Bu devasa çok oyunculu 2.Dünya Savaşı savaş oyunu, uçakların ve tankların üretebileceği tüm patlamaları ve heyecanı zahmetsizce kapsar.

ENLISTED

Manga lideri olarak, her savaş boyunca birliklerinizin eylemlerine komuta etmek size kalmış. İkinci Dünya Savaşında yapay zeka askerlerinden oluşan ekibinize liderlik ederken oyun size çağa uygun silah ve teçhizat sağlıyor.

MAGIC: LEGENDS

Oyun, sürünen dövüş stili ve izometrik perspektifi nedeniyle Diablo ile karşılaştırıldı. Doğru kombinasyonu seçin sonuçlar olağanüstü olabilir.

FORGE OF EMPIRES

Tarihsel stratejiye olan susuzluğunuzu giderirken yönetim becerilerinizi geliştirmek için can atıyorsanız, Forge of Empires’ın tarayıcı tabanlı bölge oyunu tam size göre olabilir. Fethederek, genişleyerek ve modern bir metropole giden yolu inşa edeceksiniz.

CONQUEROR’S BLADE

Düşman takımını giyip orta çağa gitmek ister misin?  Piyasadaki en iyi ücretsiz PC oyunlarından biri olan Conquerer's Blade'den çok daha kötüsünü yapabilirsiniz.

Conqueror’s Blade’de epik kuşatma savaşına girerken içinizdeki şövalyenizi kucaklayın. Çeşitli ortaçağ sınıflarından bir kahraman seçin ve küçük bir tabur askerini yöneterek görünüşte aşılmaz kuşatmalara komuta ederek onları savaşa yönlendirin. 

EVE ONLINE

Eve Online’ın ücretsiz oynanabilen modeli, oyuncuların bir abonelik ücreti ödemeden tüm bu uzay çılgınlığını deneyimlemelerini sağlar.

TROVE

Trove bina oyunları

Trove, Minecraft’a çok benzeyebilir, ancak gerçekte kılıç ve büyücülük klasiklerinden esinlenen sınıflarla dolu safkan bir MMO’dur. PvP oyun modlarına kadar her şeyi denemenizi sağlayan yoğun güncellemeler aldığı için onu harika bir hobi oyunu haline getirir.

STAR CONFLICT

Star Conflict, en iyi ücretsiz PC oyunlarından biridir ve it dalaşlarında uzay gemilerini uçurmanızı sağlar.

Sizi çok oyunculu bir evrene yerleştiren parlak, renkli bir uzay simülatörü olan Star Conflict, sizi hem PvE hem de PvP’yi kapsayan gezegenler arası bir çatışmanın tam ortasına düşürür. 

Ozan SuperApp hem oyunlarda hem de dijital ve fiziksel tüm alışverişlerinde avantajlı fiyatları ile yanında. Sürpriz cashback kampanyaları, 7/24 transfer ve QR kod ile ödeme özelliklerinden yararlanmak için hemen Ozan SuperApp’i indir, oyunun ve tüm harcamalarının keyfini dijital finansın avantajlarıyla Ozan SuperApp’te yakala!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.