Reddit’in Takip Edilesi En İyi Subreddit Sayfaları

1 Ekim 2021

2005 yılında iki üniversiteli arkadaş tarafından kurulan ve bugün dünyanın en büyük topluluk ağlarından biri haline gelen Reddit’e dair bilmek istediğin ne varsa hepsini topladık geldik. Haberlerden görsellere, tartışmalardan tatlış gülüşmelere kadar zaten ne ararsan Reddit’te var. Hazırsan, Reddit ve onun mamulleri arasında en sevilenlerden olan subreddit’ler için harika yolculuğumuz başlasın!

Aslında internet camiasında gördüğün, önüne düşen ya da arayıp bulduğun neredeyse her görsel veya haberin yolu en az bir kez Reddit’ten geçiyor. Bilgilendirici olduğu kadar, karın kası yaptıran cinsten güldürücü içeriklerin bir arada mutlu mesut yaşadığı Reddit; katılımcı sayısındaki artışla trend platformlar arasında zirvedeki yerini koruyor. Gel hadi, bu popülerliğin sebebi olan platform içeriklerine daha yakından bakalım!

Günlük Kahkaha Takviyesi r/funny

Reddit kullanıcıları tarafından yaratılan tematik içeriklerin yayınlandığı sayfalara subreddit adı veriliyor. Bu içerikler arasında en çok rağbet görenlerden biri de r/funny isimli sayfa. Çünkü bu sayfanın tayfası, insana ihtiyaç duyabileceğinden fazla kahkaha ve motivasyon vererek kendine bağımlı topluluklar yaratıyor. Doğum yeri Reddit olan r/funny içerik ve görselleri, gün içinde tüm internette hızla yayılarak neredeyse her platformun gözdesi haline geliyor. Aklına gelebilecek her konunun geyiği yapıldığından, sana hitap eden kahkaha tufanını kolayca bulabilirsin.

Tatlı mı Tatlı r/aww

İnsanın içini pamuk eden hayvan konulu içerikler için resmen bir cennet olan r/aww subreddit’inde tatlış kediciklerden minnoş köpekçiklere kadar, hayvanların her halini bulabilirsin. Küçük dostlarımızın en yaramaz ve en minnoş hallerine dair sınırsız görsel ya da video içeriği barındıran bu sayfa sayesinde, günün en stresli anı senin için ılık bir Akdeniz esintisine dönüşebilir. Hemen ardından onların gülümseten şapşallıklarıyla ve sakarlıkta sınır tanımayan halleriyle dolu içerikler sayesinde keyifli vakit geçirebilirsin.

Basitin Güzelliği r/explainlikeimfive

Hani, insanın dinledikçe kafasını karıştıran, kafası karıştıkça daha fazla dinleyemediği o labirent gibi bilgiler vardır ya… İşte artık yok! Çünkü r/explainlikeimfive subreddit sayfaları arasında resmen bilginin kodlarını çözeceğin bir seçenek. Meşhur Einstein mottosu “bir şeyi 6 yaşındaki bir çocuğa anlatamıyorsan, onu bilmiyorsundur” felsefesiyle işleyen bu sayfada; aklına gelebilecek her türlü teknik bilgi, en yalın ve basit haliyle anlatılıyor.

Çamaşır makinesinin çalışma prensibinden ya da nükleer reaktörlerin yapısından tut da, kuantum teorisinin şeceresine kadar ne ararsan var! Bilgi sahibi olmanın belki de en kolay halini bulabileceğin bu sayfada, aklına takılan ya da öğrenmen gereken tüm teknik alt yapıyı bulman mümkün. r/explainlikeimfive subreddit sayfası ile genel kültür dopingi yapmak için gecikme. En basit örneklerle en karmaşık konuları aydınlat!

Oyun Dünyası ile Alakalı Her Şey r/gaming

Bir oyunun yalnızca oyun olmadığını sadece oyun tutkunları bir de biz biliriz. Ee bilmek bizim işimiz. Senin işin de sevdiğin oyunların tüm yenilik, haber, video ya da güncellemelerini takip etmekse, senin için oyuna dair her şeyin bir arada olduğu r/gaming subreddit’inden bahsedelim.

Bu sayfada ünlü oyun yapımcılarının tartışmalarından, sevdiğin oyunlara yönelik yepyeni haber ve dedikoduları bulabilir, her gelişmeden saniyesinde haberdar olabilirsin. İlginç dedikodular duyarsan bize haber vermeyi unutma!

Ucuz Oyun Detektörü r/gamedeals

Define avcılarının dedektörlerinden daha hassas çalışan bir sistemle, en popüler kategorilerdeki en ucuz oyun önerilerini bulabileceğin bir sayfa var: r/gamedeals. Reddit sayfaları arasında hem eğlenceye hem de cebe hitap ettiği için zirvedekilerden biri olan ve en fazla takipçiye sahip sayfalar arasında yer alan r/gamedeals tam sana göre! Fiyat/performans değerlendirmeleri sayesinde almadan önce bilgi edinebileceğin oyunlar bulabilmek bu subreddit ile çok kolay olacak.

Oyun dünyasının en çok talep gören kategorilerine ait oyunlar hakkında ön bilgi edinmek, satın alım yapabilmen için en uygun fırsatları yakalamak istiyorsan, r/gamedeals resmen bir fırsat cenneti. Yalnızca fiyat bakımından değil, performans ve memnuniyet bakımından da oyun değerlendirmeleri bulabileceğin bu sayfa, tüm oyun alım avantajlarını senin için derliyor.

Hayatını Kolaylaştıracak r/lifeprotips

Günlük yaşamda gözüne görünmeyen ama herkes gibi senin de rutinin haline gelen pek çok şey için bir kılavuz olduğunu hayal et. Zaten rutin yapılan şeylere neden kılavuz gereksin diye düşünüyorsan; dur düşünme! Çünkü bu işler zamanla gözünde bir yükümlülük gibi görünüyor saklama bizden.

Hâlbuki r/lifeprotips subreddit sayfası ile hayatını her açıdan kolaylaştırman ve rutinlerini pratik hale getirmen mümkün. Hayata dair en basit işlerin bile kaliteyi hak ettiğini düşünenlerin müdavimi olduğu sayfaya bir uğra, aslında özen ve basitliğin birleşerek konforu oluşturduğunu gösteren yenilikleri keşfet!

Reddit’e girdiğin an sayısız subreddit arasında akıştan başının döneceği anları yaşamadan evvel Ozan SuperApp’i indir! Çünkü orada sahip olacağın pek çok yeni bilgi ve deneyimi uygulamak için, en avantajlı seçeneğin Ozan SuperApp olacak. 7/24 para transferi ve Cashback avantajlarının yanı sıra e-Pin ve dijital servis ödemeleri için de Ozan SuperApp daima yanında! Reddit ile hayatı keşfet, Ozan SuperApp ile hayatı yaşa!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.