En İyi Exxen Dizileri

23 Ekim 2022

Son yıllarda dizi ve film izlemek isteyenler için pek çok platform yatırımı yapıldı ve neredeyse tüm ülkeler için bu platformlar, dizi – film sektörünün tek alternatifi haline geldi. Ülkemizin dizi – film – yayın platformu denince iftiharla sunacağı bir marka olarak 1 Ocak 2021’de yayın hayatına başlayan Exxen; başarısıyla adeta parmak ısırtıyor! 

Senin de beğeneceğine kefil olacağımız kadar kaliteli olan en iyi Exxen dizileri ile ilginç yapımları bir araya getiren Exxen’in duyman gereken bir avantajı daha var!

Artık Exxen üyelikleri alırken, Ozan SuperApp’li olanlar çifte avantaj sahibi oluyor. Hem Exxen gibi çeşitli kategorilerde onlarca yapımı sunan bir platforma üyelik almak hem de Ozan SuperApp’in %50 cashback kampanyasıyla ödedikçe kazanmak çok kolay! 

Exxen üyeliğini Ozan SuperCard ile alırsan yaptığın ödemeden sonra tutarın %50’si oranındaki cashback kazancın, Ozan SuperApp hesabında olacak. Madem bu kutlu haberi aldın, o halde senin için en ince ayrıntısına kadar araştırdığımız en iyi Exxen dizileri arasında favorini seç ve seyre başla bakalım!

Gibi

en-iyi-exxen-dizileri-gibi

  • Sezon Sayısı: 1
  • Bölüm Sayısı: 12
  • Oyuncular: Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç, Ahmet Kürşat Öçalan, Rasim Can Güneş

Daha önceki dönemlerde özellikle sinema filmleriyle gönüllere taht kuran Feyyaz Yiğit, eğlence dolu bir senaryoya daha imza attı! Gibi yayın gününden itibaren trendlerde kalmayı başaran, ilgi çekici bir yapım. 

Exxen izleyicileri için harika vakit geçirmenin formülü olan dizide; Yılmaz ve İlkkan adındaki iki yakın arkadaşın maceraları anlatılıyor. Başlarına gelen akıl almaz sarmal olayları ve bu olaylar karşısındaki komik tutumları, izleyenleri adeta içine çekiyor! 

Pek çok sahnesinde çeşitli sistem eleştirilerinin, geçmiş göndermelerinin ve popülizm değerlendirmelerinin olduğu bu müthiş hikâye, tabii ki en iyi Exxen dizileri arasında yer alıyor!

Leyla ile Mecnun

en-iyi-exxen-dizileri-leyla-ile-mecnun

  • Sezon Sayısı: 1
  • Bölüm Sayısı: 10
  • Oyuncular: Ali Atay, Deniz Işın, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Köksal Engür, Ahmet Mümtaz Taylan, Osman Sonant

En iyi Exxen dizileri arasında yer almasına zaten şüphe olmayacak kadar etkileyici yapımlardan biri de Leyla ile Mecnun’dur. İlk bölümünden itibaren kendi hayran kitlesini oluşturan, tüm dizi tarihimiz boyunca adından en çok söz ettiren yerli dizilerden biridir. 

Leyla ile Mecnun, uluslararası camiada adı sıklıkla anılan pek çok diziye karşı bile listeleri zorlamıştır. Bu başarının sırrı mutlak olarak hikayesinin özgünlüğünden ve oyunculuk başarısından gelir. Bize de herkes gibi onu en iyi Exxen dizileri listesine almak düşer.

Leyla ile Mecnun hikâye içinde hikâye, karakter içinde karakter barındıran bir dizidir. Başlangıçta aynı hastanede doğan iki bebeğin, birbirine denk bunlar diyenler sebebiyle beşik kertmesi olması çok alışıldık gibi görünüyor. Ancak bu dizide hiçbir şey beklendiği gibi değil!

Leyla ile Mecnun arasında elbet büyük bir tutku var ama asıl mesele Mecnun’un etrafındaki ak sakallı dededen Yavuz hırsıza kadar insanı mest eden karakterler. Her birinin huyu suyu, Mecnun’la ilişkisi ve onun hayatına etkisi bambaşka! Daha fazla tüyo veremeyiz ama dediğimiz gibi; bu dizinin en iyi Exxen dizileri sıralamasında zirveyi zorlayacağına kefiliz!

Vahşi Şeyler

en-iyi-exxen-dizileri-vahsi-seyler

  • Sezon Sayısı: 1
  • Bölüm Sayısı: 8
  • Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Hazal Türesan, Aytaç Uşun

En iyi Exxen dizileri arasına jet hızıyla giren Vahşi Şeyler‘i anlatmak da izlemek de çok keyifli. Çünkü tam boşanma noktasına gelmiş ve ilişkilerini bitirmekte kararlı bir çiftle tanışıp sonra onların kopamayışına giden bir süreç anlatılıyor. Ancak asıl mesela onları birbirine bağlayan olayların ilginçliği ve komikliği. 

İzlerken her anında keyiflenip, “işte bu sefer kesin bitti” dediğin yerden başlayan bu diziye sen de bayılacaksın. En iyi Exxen dizileri listendeki sırasına nasıl karar vereceğini izlediğinde konuşalım.

Şeref Bey

en-iyi-exxen-dizileri-seref-bey

  • Sezon Sayısı: 1
  • Bölüm Sayısı: 10
  • Oyuncular: Haluk Bilginer, Songül Öden, Ertan Saban, Devrim Yakut

En iyi Exxen dizileri listesine girmezse hatırı kalacak olan yapımlardan birinde elbette Haluk Bilginer başrolde! Türkiye’ye kesin dönüş yapan uluslararası camianın incisi bir şefin, yakın hikayesine tanık olacağın Şeref Bey’in serüveni, henüz 1 sezonluk bir dizi olmasına rağmen uzun soluklu dizilerle aynı etkiyi yaratmış durumda. 

Kesin dönüşün ardından profesyonel bir aşçı olarak mesleğini yapmaya hazırlanan ünlü Şef Şeref Bey’i, bu dönüşünde beklenmedik bir aşk karşılıyor. Yalnızlığı misyon edinmiş bir adam olarak karşılaştığı bu aşka dair gösterdiği reaksiyonlar, izlerken keyfine keyif katacak orası kesin. Şüphe götürmeyen bir başka gerçekse en iyi Exxen dizileri arasında yer alan Şeref Bey’in şimdiden yolunu gözleyenler olduğu!

Ölüm Zamanı

en-iyi-exxen-dizileri-olum-zamani

  • Sezon Sayısı: 1
  • Bölüm Sayısı: 1
  • Oyuncular: Ahmet Mümtaz Taylan, İdris Nebi Taşkan, Ece Yaşar, Mert Ramazan Demir, Nilsu Berfin Aktaş, Mert Yazıcıoğlu

Görüntü yönetmeninin başarısı ve mekân tercihi konusundaki özgün skala, Ölüm Zamanı dizisini bambaşka bir çizgiye taşıdı. Başlangıcında Amerikan tarzı görsel ifade kültürünü kalıp alan bir yapım gibi görünmesine rağmen mekân ve görüntü perspektifi açısından kategorisinde özgünleşti. Bu durum seyirci beklentisini karşılamanın ötesine geçerek farklı bir seyir deneyimi yaşama imkânı sundu. En iyi Exxen dizileri arasında sayılması için bile bu özellikler yeterken; gerilim dolu hikayesi bu özelliğini haklı çıkardı!

Sihirli Annem

en-iyi-exxen-dizileri-sihirli-annem

  • Sezon Sayısı: 2
  • Bölüm Sayısı: 21
  • Oyuncular: Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Nergis Kumbasar

Yayına girmeden önce bile uzun süre adından söz ettirmeyi başaran Sihirli Annem, yıllar evvel televizyon dünyasında yarattığı etkiden fazlasını Exxen serüveninde buldu! Kızı Melisa’nın hayranlığını fark edip Acun Ilıcalı’nın platforma dahil ettiği bu harika yapım; yalnızca çocuklar için değil, yetişkinler için de maceralarla dolu! 

Peri Betüş ve Fani Sadık’ın evliliğiyle birlikte iki camiayı bir araya getiren dizi en iyi Exxen dizileri arasına girerek büyük küçük herkesi de bir araya getirdi!

Hükümsüz

en-iyi-exxen-dizileri-hukumsuz

  • Sezon Sayısı: 1
  • Bölüm Sayısı: 10
  • Oyuncular: Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, Alican Yücesoy

Hemen herkes tarafından aranılan ve yapımları sıkı takip edilen ne kadar oyuncu varsa Hükümsüz kadrosunda bir arada! Gerilim odağında ilerleyen ve en iyi Exxen dizileri sıralamasında yer alan bu hikâyede; hak ve hukukun peşine sen de düşeceksin! Çünkü bu dizinin odağında belki de tüm insanlar için kritik kabul edilebilecek, herkesin hakkını arayacağı önemli bir dava var.

İşte Bu Benim Masalım

en-iyi-exxen-dizileri-iste-bu-benim-masalim

  • Sezon Sayısı: 1
  • Bölüm Sayısı: 8
  • Oyuncular: Aleyna Tilki, Cemal Can Canseven

Sesi ve duruşuyla, sahne şovu ve tarzıyla gençlerin sevgilisi olan Aleyna Tilki, 2020 yılında elde ettiği başarıyı en iyi Exxen dizileri arasında yer alan İşte Bu Benim Masalım‘ın başrolü olarak taçlandırdı! Cemal Can’ın varlığıyla da yıldızlar geçidine dönen dizi hem hikayesi hem de kurgusuyla izleyenleri hayran bırakıyor. En iyi Exxen dizileri sıralamasına büyüleyici bir kadro ve etkileyici bir hikayeyle giren bu diziyi sakın kaçırma!

Dizi serüveninden başının döneceği kesin ama ondan evvel aklını başından almaya karar verdik! Çünkü Ozan SuperCard, aboneliklerinde %50 Exxen Cashback kampanyasını yola çıkardı bile! Sen de kazançlı alışverişin tadına varmak için gecikme ve Ozan SuperApp’i indir! Satın alımlarda cashback kazancını, en iyi Exxen dizileri ile eğlenceyi yakala!

Yepyeni filmleri çıktığı an sinemada izlemek için biletini Ozan SuperApp üzerinden kolayca alabileceğini biliyor muydun? Hem de Türkiye’nin her yerindeki sinemalar için geçerli! Dilediğin sinema biletini almak için Ozan SuperApp‘i hemen indir!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.