En İyi Akıllı Bileklikler ile Daima Zinde Kal

4 Ekim 2021

Teknolojinin vücut bulmuş halini en iyi şekilde temsil eden giyilebilir teknoloji ürünleri son dönemde hız kesmeden yükselişine devam ediyor. On yıllar evvel dijital saatlere sahip olmanın bile kısıtlı kesimlerle sınırlı olduğu günlerden, bugün neredeyse herkesin sahip olduğu akıllı giyilebilir teknoloji ürünlerine doğru ilerleyen heyecanlı bir sürecin içindeyiz. Senin de bu gelişme ve yeniliklerden haberdar olabilmen için ne gerekirse yaparız, bilirsin. O yüzden bu yazımızı giyilebilir teknoloji ürünleri arasında en fazla rağbet gören ve en işlevsel ürünlerin başında yer alan akıllı bileklik modellerine ayırdık.

Bilhassa sağlıklı ve programlı yaşam döngüsünü felsefe edinenler için inanılmaz kolaylıklar sunan teknoloji ürünlerinden biri akıllı bileklikler. Sporcuların ve düzenli aktivite tutkunlarının yaptıkları işleri her detayıyla takip edebileceği bu akıllı yol arkadaşları sayesinde yüzmeden koşuya, bisiklete ve her türlü faaliyete ayarlanabilir bir program bulmak mümkün. Ayrıca telefonla senkronizasyonu da yapılabilen akıllı bileklikler sayesinde aktivite sırasında ya da sonrasında mesajlarını kontrol edebilir ve uygulamalarını kullanabilirsin.

Peki, tüm bu avantajlara sahip olabilmek için en akılcı tercih hangisi? Kendini yorma, çünkü senin için 2021’in en işlevsel ve en şık akıllı bileklik modellerini sıraladık. Gel de dünyayı koluna takalım!

Xiaomi Mi Band 6

en-iyi-akilli-bileklikler-xiaomi-mi-band-6

2021 yılında yeni modelini henüz çıkarmışken hızını alamayan ve yıl bitmeden bir sonraki modelini tanıtan Xiaomi, teknoloji devleri arasında bileklik modelleri için en fazla tercih edilen markalardan biri. Xiaomi Mi Band 5 bileklere henüz oturmuşken, işlevsel yeniliklerle Xiaomi Mi Band 6’yı tanıtan markanın son modeli oldukça ilginç özelliklere sahip.

İlk olarak alışılmış bileklik modellerinin sahip olduğu uygulama ve programlama hizmetlerini bir geçelim. Bunları konuşmak bu modele ayıp olur. 1.56 inçlik ekranıyla yalnızca dokunma değil, parmak hareketleriyle de seni algılayacak olan bu modelde, her hareketin için yeni bir fonksiyon atayabilirsin. Tam 36 farklı spor programına ulaşabileceğin bileklikle şampiyona hazırlıklarına başlayabilirsin. Ayrıca uykuda nefes verimini dinleyen akıllı sensörler sayesinde eşsiz bir performans sunduğunu da ekleyelim.

Honor Band 6

en-iyi-akilli-bileklikler-honor-band-6

Rakiplerinin gerisine asla düşmeyen ve yükseliş trendlerini zorlayan Honor da 2021 yılında 2 modeli birden sunan markalardan. Sana tavsiye vermek söz konusu olduğunda en iyilerini sunmaktan geri kalmayan bizler için de Honor Band 6 işlevsel akıllı bileklikler arasında parlayan yıldızlardan.

1.47 inçlik ekranına ek olarak 200’e yakın kadran seçeneği bulabileceğin bileklikte, eşsiz tarzına uygun kişiselleştirmeyi uygulayabilirsin. TruSleep teknolojisi sayesinde uyurken bile sana eşlik edecek olan modelde, nefes ritmin takip altında kalacak. Kandaki oksijen seviyeni de hassas bir şekilde ölçüp, anormal hallerde bildirim gönderen akıllı bileklik senin için tam fonksiyonlu bir asistan olmaya aday. Ayrıca 2 hafta giden pil ömrü ile akıllı bilekliğini her yere düşünmeden götürebilirsin.

Samsung Galaxy Fit 2

en-iyi-akilli-bileklikler-samsung-galaxy-fit-2

Akıllı telefon markaları arasında dünya devi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Samsung, elbette akıllı bileklik modelleri arasında da en seçkin tasarımları sunuyor. 1.1 inçlik AMOLED teknolojisiyle donatılmış ekranı sayesinde son derece kaliteli görüntü sunan bileklik, gün içinde sana özel gönderdiği bildirimler ile hijyenik ve hareketli olmanı sağlıyor. “Haydi, ellerini yıka” diyerek sağlığını, “Amma oturdun hadi biraz gezelim” mesajıyla spor saatini hatırlatan notları zaman ayarıyla kendin için oluşturabileceğin sistem, sana yalnızca dijital değil; bedensel bir eşlik de sağlıyor.

Batarya ömrü açısından en verimli modellerden biri olan Samsung Galaxy Fit 2, tam 3 hafta boyunca çalışıyor. Seni asla yarı yolda bırakmayan özverili bir asistan arıyorsan, Samsung Galaxy Fit 2 akıllı bileklikler tüm kriterlerini karşılıyor!

Akıllı bileklik modelleri yaşamında yeni boyutun kapılarını aralarken, Ozan SuperApp de senin için dijital finans dünyasının kapılarını aralıyor. Günün her saati nerede olursan ol para transferi yapabileceğin, Cashback kampanyalarıyla harcadıkça kazanabileceğin ve elbette tüm online işlemlerini tek tıkla gerçekleştirebileceğin Ozan SuperApp ile akıllı bilekliğini de satın alabilirsin. Hangisini seçersen seç sana çok yakışacağına emin olduğumuz bilekliğini almadan evvel Ozan SuperApp’i indir, hem yaşam düzenini pozitifleştir hem de dijital finans alışkanlıklarını değiştir!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.