Ozan SuperApp’ten Leziz Domino’s Cashback Kampanyası

9 Eylül 2021

Ülkemizde dünya mutfaklarına ait lezzetler arasında en fazla talep gören yiyeceklerin başında pizza geliyor. Pizza denince insanın aklına ne geliyor dersin? Tabi ki Domino’s! Enfes tariflerini mükemmel kampanyalarla birlikte sunan Domino’s Pizza, ülkemizde açılan ilk franchise pizza restoranlarından biri. Restoran zincirlerinin tamamında paket servis hizmeti bulunan Domino’s Pizza; gel – al hizmetinde sunduğu kazanç dolu indirim fırsatlarıyla, cep ısıtan türden güzellikler yapmayı da ihmal etmiyor.

Arkadaşlarla toplanıp maç, film, oyun geceleri arasında “o piti piti” yapacak kadar sosyalsen, açken eğlenmenin imkansızlığını da iyi bilirsin. Bu yüzden Domino’s neredeyse her menüsünde promosyon ürün sunan ya da menüleri birleştirerek hatırı sayılır indirimler yapan bir marka! E şimdi bir de üstüne Ozan SuperApp farkıyla cashback kampanyalarına dahil oldu, artık kim tutar Dominos’u!

İtalyan Klasiğinin Fast Food ile Buluşması: Domino’s Pizza

dominos-cashback-dominos-tarihi

İtalyan kültürünün yegâne temsilcileri arasında yer alan pizzaya aslına uygun ancak entegreye açık bir bakış açısıyla yaklaşan Domino’s, bulunduğu her ülkede toplumun damak tadına hitap etmeyi ihmal etmiyor. Senin de çok sevdiğini bildiğimiz fast food kültürünü menülerine çoktan katmış durumda. 1950’lı yıllarda DomiNick’s isimli restoranı devralan Monaghan kardeşlerin, üç masalı dükkânından bu günlere getirdiği Domino’s’un büyüme sırlarından biri de bu entegre olma başarısı.

Domino’s’un yaratıcı zekândan faydalanmak için, kendi pizzanı yaratmanı sağlayan hizmetiyle gönlünü çalacağından eminiz. Sen de üstün yaratıcı yeteneklerini sergile de; nasıl pizza yaratılır dünya alem görsün! Sürekli yenilikler peşinde koşan Domino’s, drone ile pizza servisini ilk pizzacı. Tüm bunlara ek olarak bir de Ozan SuperApp’liysen; karekod ile ödeme yapabileceğini söylememize gerek bile yok!

Peki Sadece Pizza Mı?

dominos-cashback-yan-urunler

Domino’s pizza alanının en iyi markalarından olsa da, bilirsin en iyiler daima ileriyi hedefler. O yüzden Domino’s da boş durmayıp menüsündeki altın pizza tariflerinin yanına farklı dünya lezzetlerini eklemeye devam ediyor. Taco, tost ve tortillanın en az MFÖ kadar beğeni toplayan üçlü lezzeti tostilla; dışı pizza hamuru ve içi dilediğin malzemeyle dolu bir lezzet bombası!

Dur! Daha bitmedi; makarna tarifleriyle İtalyanlara selam verdiren Domino’s, sarımsaklı ekmeğiyle de lezzette uzaya çıkıyor. Ozan SuperApp sahibi olanlar da hem efsane yemeklerin hem de kampanya kazançlarının tadını çıkartıyor!

Lokalize Lezzetler Domino’s’ta

dominos-cashback-durumos

Bir pizza restoranından standart pizza çeşitleri dışında ne beklersin? Et dönerli pizza mı, füme kaburga etli pizza mı, kavurmalı pizza çeşitleri mi yoksa köz biberli yorum pizzaları mı? “Yok daha neler” mi dedin? Hemen dahasını da anlatıp altın tavsiyemizi verelim, sucuk ekmeğin Domino’s versiyonunu denemeden öğrencilik hayatını, patsonun Domino’s yorumunu denemeden de öğle aranı bitime!

Domino’s Pizza cashback kampanya kazançlarından faydalanmak için Ozan SuperApp hesabı açmadıysan sipariş verme! Ama biz yetişemeden verdiysen ve siparişin yoldaysa merak etme Ozan SuperApp’i indirmek için birkaç dakika yeter de artar bile!

Ozan SuperApp ile Domino’s Cashback

Şu anda Domino’s Cashback kampanyası sayesinde hem karnının hem de cebinin doyacağı bir fırsatın yazısını okuyorsun. Sayısız pizza çeşidi arasından dilediğini seçebildiğin, sana hitap eden bir pizza bulamadıysan yenisini yarattığın hizmeti Domino’s sunar da Ozan SuperApp geri kalır mı?

Her siparişinde Cashback kazançlarının hesabına yansıdığı bu kampanyada, arkadaşlarınla birlikte verdiğin siparişten sağlayacağın kazancı düşünsene! Bu eşsiz kampanyadan faydalanmak ve QR kod ile ödeme kolaylığını sağlamak için tek yapman gereken hemen Ozan SuperApp’i indirmek. Sonrası efsane lezzetler ve cep dolusu cashbackler!

Şu an için bu kampanya sonlandı yenileri için takipte kalın!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.