Dil Geliştirmene Yardımcı Olacak En İyi İngilizce Öğrenme Uygulamaları

12 Mayıs 2022

Tüm dünyada iletişim dili olarak kabul edilen İngilizceyi öğrenmek herkes için farz oldu. Eğitimden edebiyata, iş dünyasından sosyalleşmeye kadar tüm alanlarda İngilizce kaynak yoğunluğu herkes için bu dili mecburi bir hale getiriyor. Ancak dijital verimliliğin son derece yüksek olduğu bugünlerde bu ihtiyaç için de pek çok uygulama mevcut. Tüm ihtiyaçlarında olduğu gibi İngilizce öğrenme serüvenin için de en verimli İngilizce öğrenme uygulamaları alternatiflerini senin için sıraladık!

Cambly

cambly-ingilizce-ogrenme-uygulamalari

Neredeyse her sosyal platformda, video reklamında veya dijital platformda ağırlıklı reklam çalışmaları yürüten bir uygulama var. İngilizce öğrenmenin en aktif modelini geliştiren Cambly, edindiği şöhreti yalnızca reklam çalışmalarına borçlu değil tabi. İçeriğinde bulunan iletişim odaklı öğrenme modeli ve etkin eğitim modülleriyle dil öğrenme sürecini oldukça kolaylaştıran bu uygulamaya mutlaka göz atmalısın!

İngilizce öğrenme uygulamaları arasında belki de en sosyal ve interaktif yapıdaki alternatif olan Cambly ile dilediğin kategoride eğitim alman mümkün. İş iletişiminden sosyal dile, akademik İngilizceden çocuk eğitimine kadar sayısız alanda birebir görüşme eğitimleri sunan Cambly; dünyanın çeşitli yerlerindeki öğreticilere danışmanı sağlıyor. Video derslere canlı olarak katılıp öğreticiyle etkileşim üzerine kurulu bir programa Cambly ile dahil olabilir, öğrenim sürecinin tüm avantajlarını bu uygulama ile yakalayabilirsin!

Duolingo

duolingo-ingilizce-ogrenme-uygulamalari

Mottosu “dil öğrenmenin en kolay yolu” olan Duolingo; hızlı ve ücretsiz dil uygulamalarından biri. 2013’ten beri aktif hizmet sunan Duolingo aynı zamanda Google Play “En İyilerin En İyisi” ödülüne de layık görüldü. Hem kullanımındaki işlevsellik hem de öğretici modelleriyle takdire şayan bu uygulamada çeşitli oyunlarla öğrenim sürecinin benimsenmesi de hedeflenmiş. İngilizce öğrenme uygulamaları için yaygın olan seviyeli ilerleme modülüne sahip Duolingo ile sorulara verdiğin yanıtlar sayesinde ilerleme kaydedebilir; oyun öğreticileriyle yeni heyecanlar yaşarken yabancı dilini geliştirebilirsin.

Busuu

busuu-ingilizce-ogrenme-uygulamalari

İngilizce öğrenme uygulamaları arasında en pratik kullanıma sahip seçeneklerden biri de Busuu. Ücretsiz sürümünü kullanabileceğin bu uygulamanın ücretli paketlerinde sunulan öğrenme aktiviteleri; dil pratiğin için son derece işlevsel. Diğer öğrencilerle etkileşim kurmanın da mümkün olduğu Busuu aynı zamanda ses tanıma özelliğine ve konuşma analizi hizmetine de sahip. Ücretli paketlerinde sunulan farklı dil seçenekleri sayesinde; Busuu ile tek dile mahkûm olman gerekmez! Dilediğin dili seçerek öğrenim alanını genişletebilirsin.

Busuu en eğlenceli İngilizce öğrenme uygulamaları arasında yer alıyor ve bu unvanı sonuna kadar hak ediyor. Çünkü dijital öğretim araçlarının tümünü bünyesinde barındıran uygulamada pek çok kategori öğrenimi de mevcut. Ozan SuperApp aracılığıyla kod alımı yapabileceğin Busuu’nun ücretli paketlerinde; 7 gün süreyle ücretsiz kullanım da mümkün!

Voscreen

voscreen-ingilizce-ogrenme-uygulamalari

Yeni nesil İngilizce öğrenme uygulamaları arasında yer alan Voscreen; videolu eğitim konseptini tercih ediyorsan en iyi alternatiflerden biri. Ücretsiz kullanım sunan uygulamalar arasında kalite ve kapsamıyla dikkat çeken Voscreen ile belgesel veya çizgi film izleyerek dilini geliştirmeye yardımcı olan paketlerden yararlanabilirsin.

Memrise

memrise-ingilizce-ogrenme-uygulamalari

İngilizce öğrenmenin yanı sıra Almanca ve Fransızca öğrenmen için de bir arada hizmet sunan bir uygulama arıyorsan, arama! Çünkü bu arayışında sana rehber olabilecek bir uygulama varsa o da Memrise!

Öğrenmeyi sevmenin öğrenmeyi hızlandırdığına inanan uygulamanın mottosu da bu şekilde. Haliyle dünya dilleri arasında en fazla konuşulan İngilizce, Almanca ve Fransızca için de önce kalbinden geçen yol haritasına dikkat etmek önemli! Hangisini istiyorsan onun için bir öğrenim paketi sunan Memrise ile heyecan dolu etkinliklerden yararlan ve “tek yabancı dil yetmez” diyenler kervanına katıl!

Quizlet

quizlet-ingilizce-ogrenme-uygulamalari

Ezberci öğretime karşı oluşan ön yargıyı kırmanın yolu İngilizce öğrenme uygulamaları arasında bu işi en nitelikli şekilde yapan Quizlet’ten geçiyor. Her kullanıcısı için özel öğrenme kalıpları ve terim kümeleri oluşturan Quizlet sayesinde; ilgi alanın, gelişim hedeflerin ya da çalışma alanına özgü kümelerden faydalanabilirsin. Ayrıca basit kullanım ve açıklayıcı iletişim özelliğiyle de kelime sayısını artırmak oldukça kolay!

BeelinguApp: Sesli Kitap

beelinguapp-ingilizce-ogrenme-uygulamalari

Eş zamanlı öğrenim konseptini dinleme yetisi üzerine kurgulayan program BeelinguApp; İngilizce öğrenme uygulamaları arasında en sevilen alternatiflerden biri. Pratik dinleme aktiviteleri sayesinde kelime dağarcığını genişletebilirsin. Ayrıca dinleme yoluyla telaffuz çalışması yapmanı da kolaylaştıran BeelinguApp: Sesli Kitap uygulaması Google Play plaketiyle etkisini çoktan ispatladı!

Puzzle English

puzzle-english-ingilizce-ogrenme-uygulamalari

İngilizce öğrenme uygulamaları arasında belki de en ilgi çekici modellemelerden biri Puzzle English uygulamasına ait. Eğitimine sıfırdan başlayıp Puzzle tekniğiyle ilerlemeni sağlayan bu uygulama sayesinde; oyunlaştırmanın etkisi ve öğrenimde dinamiklik ilkesini birebir tecrübe edebilirsin.

Hello English

hello-english-ingilizce-ogrenme-uygulamalari

475 farklı etkileşimle 10 bin kelimelik bir sözlük sunan Hello English; içerik bakımından en kapsamlı uygulamalar arasında sayılıyor. Günlük haber ve makalelerden video girdilerine kadar güncel ve dijital bir kitaplık sunan bu uygulama ile çevrim dışı öğrenme hizmetinden de faydalanabilirsin.

İngilizce öğrenme uygulamaları için ihtiyacın olan her kategoriyi bir araya getirdik ve öğrenim sürecine katkı sunacağına eminiz. Emin olduğumuz bir başka konu var ki anlatmadan bırakmayız. Tıpkı dil öğreniminde olduğu gibi dijital finans yönetiminde de profesyonel tercih yapman çok önemli. İşte bunun için alanın en iyi temsilcisi Ozan SuperApp’le tanışma vakti!

Ozan SuperApp ile günün her saati para transferi yapabilir, Cashback avantajlarıyla kazançlarını artırabilirsin. Mobil uygulamalarda yapacağın ödemelerden e-Pin alımlarına kadar tüm dijital işlemlerini tek ekranda yapmak için Ozan SuperApp’i indir, fırsatları yakala!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.